Saturnova zamka

Ići dole

Saturnova zamka

Počalji  nnana taj Uto Okt 05, 2010 1:06 am

Ćao ekipa,

već neko vrijeme proučavam astrologiju i pratim vaš forum i evo sada sam se odvažila nešto napisati. Smile

Bilo bi mi drago kada bi mi netko mogao rastumačiti moju situaciju.

Sa bivšim dečkom sam prohodala u 2. mjesecu 2010 (njegov i moj natal su u mom potppisu), u vezi je sve pasalo osim što se on meni povremeno činio hladan (on je inače po prirodi hladan i zatvoren prema svima) što me s vremenom užasno počelo frustrirati (jel to možda zbog opozicije njegovog saturna na moju veneru?) pa smo prekinuli 18.6.2010., ali smo se još natezali do 18.8.2010 kada smo se zadnji put čuli.

E, sada, meni je jedna jako dobra riječka astrologinja prije 2 godine predvidjela ovu vezu, njega je stvarno super opisala, čak je rekla da ćemo imati velikih problema u 6 mj ali da će se sve to srediti i da ćemo imati dugu vezu.
Bila sam kod nje drugi put taman prije nego ćemo prekinuti i ponovila je sve što je rekla prvi put ali sada je imala njegov datum rođenja i kada sam ja rekla da ja namjeravam prekinuti, rekla mi je da je on upao u neku saturnovu zamku iz koje nemože izaći, a pod tim je mislila da je on ušao u vezu samnom neobavezno pa kada je vidio da postaje ozbiljno da će pokušati da pobjegne iz veze ali da mu Saturn neće dati.

Uglavnom on se meni javljao do 18.8., vidjeli smo se 22.7 (taman kada je saturn ušao u vagu) i bilo je sve super, da bi mi za nekoliko dana rekao da ne žurim i onda se javio 18.8 i rekao da mu je žao što za sve i da se nada da ću mu oprostiti i od onda tišina.

Može li mi netko pomoći protumačiti tu "Saturnovu zamku" i da li ima nade da se pomirimo možda sada kada Venera kreće retrogradno? Da li se možda zbog opozicije njegovog Sa na moju Ve njegova ljubav ohladila?
Meni je on užasno drag bez obzira na njegovu hladnoću, imam osjećaj kao da se 100 godina znamo. Ne znam nešto me jednostavno vuće k njemu,

Hvala vam puno Smile

nnana

Broj poruka : 1
Godina : 35
Datum upisa : 29.09.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Saturnova zamka

Počalji  Astrotanja taj Uto Okt 05, 2010 4:55 pm

Probaću da ti ukratko napišem, jer imam već nekoliko dana probleme sa internetom, koji pretežno ne radi i kad radi onda dolazi do prekida.


Ne mogu reći da li će ti se on javiti, ali vidim da je njemu Jjupiter na vrhu sedme retrogradni, a tek što nije došao i Uran,odnsonso to će biti ovog meseca, a kako su obe planete retogradne, a biće i retrogradna Venera na natalnoj moguće je da će doći do obnavljanja neke veze od ranije. Saturn ulazi ovog meseca u trigon sa natalnim Mesecom, pa bi on mogao biti emotivno nešto postojaniji, što inače nije. Istina da on ima problema u emotivnim vezama i da su to Saturnove zamke, jer njegov razum radi, hladi osećanja, jer je u opoziciji sa Mesecom konjuciji sa Merkurom, pa nastoji da racionalno razmišljanja. Saturn koji mu tranzitira prvom, sigorno je da ga je spuštao, činoi verovatno nezadovoljnim, teškim, prizemnim, realnim, čak i suviše.

Ne mogu reći da je vaš odnos lak i da njegov Saturn i Uran, Sunce ne prave harmonične aspekte prema tvojoj Veneri , što može da donese prekide, raazučarenja. Sa druge strane tvoja Venera je u konjukciji sa njegovim Mesecom, tako da me ne čudi da tu ima dopadanja i ljubavnih osećanja, posebno što je njegova Venera jeu konjukciji sa tvojim Ascedentom, što je veoma dobar aspekt za ljubavne veze...
Mars i Jupiter su mu u trigonu sa tvojimSsuncem, pa ima i fizičke privlačnosti. Mars i Jupiter u tvojoj petoj, Venera i Mars su u kvadatu i to često dovodi do fičke privlačnosti, strasti, ali i neuslađenosti u ljubavi.. Ima tu i drugih aspekata, kao što su trigoni Meseca, koji su povoljni za vezu,kao sekstil njegovog Saturna sa tvojim i Marsom itd. Sve u svemu, kombinacija nije nemoguća, ali nije ni idelana.

Tebi će Saturn praviti trigon sa Mesecom već u drugoj polovini oktobra, što će uticati da relanije sagledaš svoja osećanja, između ostalog, on često donese izvestan mir u odnosima sa drugima, da bi potom napravio konjukciju sa natalnim Saturnom u 11. i trigon sa Venerom i to je povoljno vreme za trajnije, strabilnije veze, decembra. Sa druge strane Saturn će decembra ući i u konjukciju sa Marsom, pa sve to mogu pratiti i izvesne poteškoće ili vezane za neki timski rad, ili za tvoje odnose u nekoj grupi ljudi, ili prijatelja,ili u vezi (dobijena ljubav), ili poteškoće u realizaciji nekog tvog plana. Treba gledati i gde je tada Venera tanzitna,kao i Mars...

Ima tu dosta poređenja i sa solarom, i sa progresijam, što zahteva puno vremena, a ja ga nemam. sunny
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu