Deca obdarena vokalnim sposobnostima - pevanje

Ići dole

Deca obdarena vokalnim sposobnostima - pevanje

Počalji  Gost taj Uto Nov 02, 2010 11:14 pm

Da li neko ima dete ili sad vec odraslo "dete" Very Happy koje se bavi pevanjem, na bilo koji nacin, kroz folklorni ansambl, solo ili horsko?
Da li se iz Vaseg natala moze doneti zakljucak, da je Vase dete unapred predodredjeno da ima "lep" glas?

Mene cesto pitaju zbog Venere, koja je i vladar 2 polja, da li imam lep glas i da li se bavim pevanjem. Medjutim ja svoj glas nikada nisam razvila i jedino sto sam ucestvovala u osnovnojo skoli u horskom takmicenju, ali jednostavno imam tremu od javnih nastupa.

Ono sto nakon moje izjave da se ne bavim i nisam se bavila pevanjem(mada bih volela naci nekog ko je strpljiv ili usputno da mi je u blizoj okolini ko daje casove, verovatno bih se opustila, a i to nije nesto sto se gubi, sem kod znate i sami teskih oboljenja)....ODMAH usledi i izjava:" pa ako se na bavis ti, onda ce CERKA sigurno da se bavi ili ce imati jako lep glas".


Otkuda to zapazanje? Da li vi imate slicnih dokaza iz svojih natala vezano za vase dete?


Kod mene je vladar 5 polja Sunce, u Skorpiji i 7 polju. A muzika je predstavljena Venerom, Bikom. Deca su uopsteno Merkur, a jedino sto kod mene Merkur je u Vagi, suvladar je 5 polja i gradi 60`sa Venerom. Orbis izmedju njih je 1` do egzatknog sekstila i aplikacija je. Medjutim Sunce ne gradi nikakve aspekte ni sa Venerom niti sa Merkurom. 5 polje od 5-og mi je u Strelcu, a vladar Jupiter je opet pod vladavinom Vage i opet gradi sa dispozitorom Venerom aplikacijoni sekstil. Jupiter mi je na Spici. Smile Kako cesto gledamo u planete koje nam se nalaze na odredjenim zvezdama, a kao sto je ovo zvezda "slave", kod mene u natalu, recimo da ono sto mozda ja nisam iznela, jer iako moj vladar 5-og polja Sunce gradi isto sekstil sa svojim dispozitorom Marsom, te kod mene vezano za sport...mozda ce bas neko od moje dece cije 5 polje od 5-og, kao njihov hobi, umeti da iznese svoje talente, uz pomoc iskustva zvano "podrska"!!! Very Happy

Gost
Gost


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu