Od 4.02.do 2.03. Venera je u Jarcu

Ići dole

Od 4.02.do 2.03. Venera je u Jarcu

Počalji  Astrotanja taj Ned Feb 06, 2011 2:47 am

U periodu dok Venera u Jarcu, Saturn je retrogradan u Vagi, pa je ovo značajan period u godini kada će postojati težnja da dođe do stabilizacije u emotivnim odnosima, ljubavi, parnerstvu, prijateljstvu. Venera u Jarcu teži stalnosti, stabilnosti, odanosti, iskrenosti i zato oprezno pokazuje svoja osećanja, nastoji da produbi postojaću vezu, ali će svakako u ovom periodu biti kod onih koji su raskinuli vezu i mogućnosti povratka na staro, tj obnavljanje veze. Venera u Jarcu nastoji da odgovorno, ozbiljno pristupi svakom odnosu od ljubavnog do poslovnog.

Dok je Venera u Jarcu pristup ljubavi realan, traži opipljive dokaze, u postupucima, predanosti, privrženosti onome ko se voli, znacima pažnje, podršci u poslu, ali i poštovanja, kao jednom od potvrde da vam je do nekoga stalo.
Oni koji uđu u novu ljubavnu vezu sporo će je razvijati, jer je Saturn retrogradan u Vagi pa će biti vi preispitivanja odnosa., ili pak velikih očekivanja.

Problem je što je muški princip Mars u Vodoliji, kao i Sunce. Oni teže novom, teže nezavisnosti, pa može doći do različitih potreba i želja, tj neusklađena kod pripadnika ženskog i muškog pola. Međutim,od 19. februara kada će sunce ući u Ribe, pa posebo nakon 23. februara kada Mars ulazi u Ribe biće bolja situacija.

6.02.Venera u Jarcu najpre ući u kvadrat sa Jupiterom što će doneti sklonost ka većim očekivanjima, ili prenaglašenim osećanjima,ili povećanom apetitu,ili pak povećanom trošenju.

9.02. Venera će ući u konjukciju sa Plutonom, što će doneti veću čulnost, privlačnost, dopadanje, fizičke privlačnosti, posebno što će i Mesec tog dana biti u Biku ili pak ulazak u neku vezu koja je zasnovana na pojačanoj strasnosti i predanosti.

18. februra budite oprezno u ljubavi, odnosima sa drugima, jer su moguća razočarenja, hlađanje, preispitivanje u ljubavi i slično.

Venera u Jarcu što se tiče zarade govori da se može profitirati u poslovina koji su dugotrajni, koji su ranije započeti. Veću mogućnost profitiranja imaju zemljani znaci, kao osobe sa Ascedetom u Strelcu. sunny
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu