Horoskop za period od 20.aprila do 21. maja

Ići dole

Horoskop za period od 20.aprila do 21. maja

Počalji  Astrotanja taj Čet Apr 21, 2011 3:09 pm

Iako je Sunce ušlo u Bika i stvara tendenciju ka plodnosti, sticanju, stabilnosti, uživanju. Venera je od danas u Ovnu, kao i Mars, Merkur, Jupiter i Uran, pa je sve uzburkano, aktivno, strasno, u pokretu, dokazivanju ,isticanju, takmičenju, borbi. Veoma aktivan i dinamičan period je pred nama, kada je potrebno fizički se aktivirati, biti preduzimljiv, nametljiv da bi došlo do ostvarenja težnji i želja.

Venera u Ovnu, zajedno sa Marsom, brzo, naglo se zaljubljuje, ponesena fizičkom privlačnošću, strastima. Muški princip je jači, jer je Mars u Ovnu, a i naglašenost . Prisustvo planeta u Ovnu to omogućava. Osobe sa podznakom u Ovnu će biti aktivne, radne, ali i pored toga poneće ih i želja za dokazivanjem na svim poljima. U ljubavnim osvajinjima, biće i nadmetanja, dokazivanja. Kako je Mars u Ovnu siguran u svoju energiju, snagu, hrabrost,pobedu on će dolaziti do ostvarenja svega što sebi postavi kao cilj.Posebno ukoliko je on vezan za neku vrstu fizičke, ili sportske aktivnosti, za nadmetanje, borbu, osvajanje.

Ljubavne veze nastale u ovom periodu više će biti zasnovane na strastima, fizičkom dopadanju, privlačnosti više nego na emocijama i razumevanju. Avantura, iznenadnih veza,zanosa kratkog daha biće 23.i 24.,kada Venera bude bila u konjukciji sa Uranom u Ovnu. Mogući su i iznenadni prekid neke veze, nagla promena, pa pazite da ne reagujete ishitreno, netolerantno, hirovito, što je moguće. 24. Venera će biti u konjukciji i sa Lilit, pa će biti zavođenja intezivnih, smelih, strasnih. Neodoljivost je veća, a izazovi vrebaju da uvedu u ljubavnu avanturu. Osobe sa podznakom u Biku biće sklone ljubavnim tajnama, a postojii mogućnost za neke da uđu u tajnu vezu, ili ukoliko već postoji da postane aktivnije u njoj. Kod osoba sa podzanakom u Biku puno toga će se odvijati u pozadini, tajno, biće više tajnih aktivnosti i događanja. Dobro bi bilo da se više odmarate, duže spavate i tako obnavljate i dolazite do energije, boljeg zdravlja. Obratite pažnju na svoje snove i poruke koje oni nose.

Blizanci će od 23. aprila opet biti u prilici da lako stiču nova poznanstva i prijateljstva, da imaju bolju i bržu komunikaciju i krenu sa nekim novim planovima, već od početka maja. Timski rad, udruženja, organizacije je način se možete pronaći, ili realizovati neke svoje težnje. Druženje u grupama će vam uneti radost i dinamiku u ovom periodu sve do 15. maja, kada ćete biti zaokupljeni praktičnim idejama, uusmerneim na interesu , ili konkretnoj realizaciji.

Osobe sa Rakom u podznaku će od početka maja biti u mogućnosti da krenu u ostvarenje nekog novog plana, ili prijateljstva, koje bi moglo potrajati i biti uspešno. U ostvarenju svojih težnji, ambicija biće potrebno da se svojski založite, borite, ulažene energiu, rad da bi ste ostvarili ono što želite, bez obzira da li je ljubav ili karijera u pitanju. Porodična dešavanja će biti nešto mirnija i stabilnija u maju, posebno u drugoj polovini meseca, koja će vam više goditi.

Lavovi u podznaku teže stabilnost, kroz ostvarenje svojih ambicija, pa je kraj aprila i maj vreme kada se mogu uspešnije realizovati ako su u profesijama vezanim za javnost. Tokom aprila i u prvoj polovini maja njihove aktivnosti biće "obojene" njihovim duhovnim stavom, ili životnom filozofijom. Posebno nakon 23. aprila iu toku prve polovine maja je povoljan period za nova učenja, saznanja, koje donose priliku da uđu u novo. Kontakti sa strancima, ili komunikacija sa osobama iz daleka biće prisutna u ovom periodu i vrlo dinamična. Moguće da se pojave i novi učitelji, nove osobe od koje mogu da primaju nova saznanja i informacije, koje će pomoći u njihovoj realizaciji i ostvarenje konkretnih ciljeva u ovom periodu. Finansije i materijalna strana koja donosi zadovoljstvo, stabilnost, biće im važna i tu će se realizovati u ovom periodu. Osobe sa podznakom u Devici će dobijati podršku od drugih, pa će zahvaljujući njoj moći da ostvare neke svoje težnje. Ukoliko imaju zdravstvene probleme, neki će ih rešiti kroz operaciju. Biće i onih koji će uz pomoć tuđe energije, podrške i materijalne ostvarivati svoje težnje, posebno od 23. aprila.Neke će ući u kredite, ili dobiti stipendiju, ili nasledstvo, ili neki drugi vid pomoći od drugih. Unutrašnjih promena, kod nekih i kriza će biti, kao neminovnost ka daljem napredovanju.

Osobe sa podznakom u Vagi će biti usmerene na druge, na partnerstvo, brak, javnost i tu će biti aktivne, smele, manje tolerantne,spremni da se izbore za svoje želje.Nedostatak strpljenja može ih uvesti u konflikte, svađe, bračne probleme. Partner će biti više sklon dokazivanju, strastima, a ako ne budu ostvarene onda i svađama. Laknuće vam od 11. maja kada Mars ulazi u Bika, biva usmeren na konkretnu akciju, na sticanje materijalnih vrednosti kroz aktivnost, a posebno od 16. maja kada će Venera bude ušla u Bika. Tada će vam se opet vratiti mir, strpljenje. Tada će biti više ljubavih uživanja u odnosima sa partnerom, kao i veći apetiti.

Osobe sa podznakom u Škorpiji bi bilo dobro da se više fizički aktiviraju. Biće ljubavnih osvajanja, zavođenja, nadmetanja i pojačanih strasti u ljubavi, ali i mogućnosti dokazivanja kroz sport, rekreaciju,igru , ili ćete biti prisutni u javnost. Vreme je da se pokrenete, da fizički budete aktivni,kroz neki hobi, ili neku vrstu aktivne zabave. U suprotnom moglo bi biti svađa u ljubavi.Pokušajte da ne reagujete odmah, da se savlađajute, koliko god možete.

Strelaci će i dalje nositi entuzijazam i optimizam i ako mu dopuste da ih vodi lakše će uspevati da ostvare svoje težnje, kako u kući, porodici, gde bi dobro bilo da se više rade, da troše energiju bilo da nešto grade, rade, zidaju,popravljaju, ili da kuvaju, peku i sl. kako ne bi dolazilo do porodičnih svađa, odnosno da se energija ne bi negativno ispoljila. Dobro bi bilo da preuređuju i ulepšavaju životni prostor. Nov period na poslovnom planu uslediće u maju, što će ih sve više usmeravati ka rad, sticanje, koje će imati efekta posebno od juna, pa nadalje.

Osobe sa podznakom u Jarcu imaju poteškoće u realizaciji nkih većih planova u vezi sa učenjem, studiranjem, ili inostranstvom. U ovom period će biće kraćih putovanja, pojačane komunikacije, više druženja, sastanaka, razmene, koja povremeno može biti i više dinamična, burna, ali do 23. aprila mogući je i neko odugovlačenje, zastoji u komunikaciji, da bi se od tada, pa tokom prve polovine maja veoma ubrzala. Dobar je period za učenje, kretanje, putovanja, komunikaciju i sl. Biće tu razne vrste kontakata i razmene. Sunce u Biku doprineće da budete kreativni i da se ostvarujete i uživate u porodičnom životu, posebno od 15. maja, kada će biti više potrebe za ljubavlju, lepotom, mirom u domu i porodičnim odnosima, mada zbog prisustvo Marsa neće uvek biti lako.

Osobe sa podznakom u Vodoliji bi trebale da imaju aktivan period kada je u pitanju zarada , ali će biti skloni i da troše novac više nego uobičajeno. Moguće su i prilike za neku zaradu van uobičajenog načina sticanja. Sistem vrednosti se menja. Od početka maja povoljno je vreme za nove kontakte, za komunikaciju koja ima neku svrhu, praktičan smisao. Moguća su kraća putovanja koja donose dobitak, ili neku korist. Imaćete mogućnosti da se više družite, da razmenjujte, neki i da prodaju nešto. Drugi će imati korisnu komunikaciju, sa nekom praktičnom svrhom, ali i one koja im može doneti i zadovoljstvo.

Ribe u podznak imaju pojačanu intuciju, snove i unutrašnji osećaj šta treba da rade, sa kim da se druže, pa će zahvaljujući njoj, ako se otvore i dopuste da ih vodi lakše dolaziti do odluka i biti spremniji za akciju, ostvarenje svojih želja. Biće aktivno i kod njih. Neke će menjati svoj izgled, ponašanje, a tokom maja će biti više orjentisane na materijalne vrednosti, uživati u pojačnim čulima, apetitu, biti sklone da zadovoljstvo nalaze u kupovini, u drugoj polovini maja. Moguće je poboljšanje materijalnog položaja, ili rešavanje nekih egzistencijalnih pitanja od maja.avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Horoskop za period od 20.aprila do 21. maja

Počalji  IVA taj Čet Apr 21, 2011 7:55 pm

Bravo i hvala za trud:) flower flower flower
avatar
IVA

Broj poruka : 420
Локација : beograd
Datum upisa : 18.08.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Horoskop za period od 20.aprila do 21. maja

Počalji  galaksija taj Čet Apr 21, 2011 9:05 pm

Ja se iskreno radujem ovim planetama u maju jer ce jupiter udruzen sa venerom i merkurolm praviti trigon sa mojom natalnom venerom!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
galaksija

Broj poruka : 193
Datum upisa : 02.01.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Horoskop za period od 20.aprila do 21. maja

Počalji  Astrotanja taj Pet Apr 22, 2011 1:27 am

Divno Galaksija!Biće lepo kod tebe. sunny
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

re

Počalji  IVA taj Pet Apr 29, 2011 2:00 am

Sta je ovo ovoliko planeta u ovnu?
Ocekivala sam od svega ovoga mnogo dinamike , al imam utisak da je sve nesto priguseno?
avatar
IVA

Broj poruka : 420
Локација : beograd
Datum upisa : 18.08.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Horoskop za period od 20.aprila do 21. maja

Počalji  Čarobnica taj Pet Apr 29, 2011 10:54 am

IVA ::Sta je ovo ovoliko planeta u ovnu?
Ocekivala sam od svega ovoga mnogo dinamike , al imam utisak da je sve nesto priguseno?

Malo ih koči opozicija sa Saturnom u Vagi... Smile
avatar
Čarobnica

Broj poruka : 1012
Datum upisa : 31.10.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Horoskop za period od 20.aprila do 21. maja

Počalji  Astrotanja taj Pet Apr 29, 2011 11:51 am

Iva, naravno da to zavisi i od natala. Saturn je baš bio u opoziciji sa Merkurom, za Uskrs, a 30.04 i 1.05. biće u opozciji sa Venerom, što će uticati na manje azdovoljstvo, više distanciranosti, hladnoće i vraćanje na neke neodrađene probleme od ranije u odnosima sa drugima, ili na drugim poljima, zavisnood natala.

Inače Mars u Ovnu doneo je mnogima dinamiku, pokretanje, akciju, posebno, osobama sa Ascdentom u Ovnu. Ja ima primer u porodici. Suprug mi ima Ascedent u Ovnu i ne da se pokrenuo, nego radi i uspešno završava stvari na kojima je već nekoliko meseci radi, ali mu ranije nije uspevalo, a sada mu uspeva i primećujem da su to stvari do kojih je njemu lično stalo, ali da uspeva da uradi tako da to od toga i mi u porodici to osetimo. Energije ima mnogo više i ona nije samo fizička, ona dolazi i kroz muziku, ljude koji su promenom koje je stvorio ušli u njegov život i tako...
sunny
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: Horoskop za period od 20.aprila do 21. maja

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu