16.05.-09.06.

Ići dole

16.05.-09.06.

Počalji  Astrotanja taj Pon Maj 16, 2011 10:48 am

enera je od danas 16.05. konačno kod svoje kuće, u svom sedištu u Biku, gde ulazi zajedno sa Merkurom i pravi pri tome sesktil sa Neptunom u Ribama. Privlačna, čulnosti sklona, ali i koketna, govorljiva, u društvu sa Merkurom i u sektilu sa Neptunom lako će poverovati u ljubav. Zavodiće rečima , lepim gestovma privlačno i lepo. Uz muziku, poeziju,ili reči koje odišu lepotom, mislima koje su isnpirisane, efektne i ostavljaju lep utisak.Danas će mnogi provesti predivne trenutke koji se pamte, posebno oni koji su pod uticajem Venere. Romatičnost je u vazduhu, lepota se lako doživljava,kreativnost je izdašna i kao da su muze umetnosti prisutne među nama biće nadahnuća u stvaranju i u iskazivanju osećanja ljubavi tokom današnjeg dana. U ovom period dok je Venera u Biku od 16. 5.-9.06. zadovoljstva, uživanja biće u izobilju.

Veneri u Biku je stalo do ljubavi, ljubavi koja je stabilna i u ovom peridu dok boravi u Biku veze će biti stabilnije, a nesporazumi će se rešavati na mirnii način, izražavanjem osećaja ljubavi, posebno kada je u konjukciji sa Merkurom sna i i komunikacijom, o ljubavnim osećanjima, pričanjem o ljubavi.

Venera ovde voli i sve sve materijalne blagodeti, ono, što donosi osećaj sigurnostii mogućnost uživanja,hedonistički je orjentisana i voli što se može novcem kupiti, ali i što čini život ugodnijim, sigurnijim, stabilnim i mirnim.Voli i ono čime se meže dom kućiti.Ona ume voli i daje kada voli i da prima. Nekada je posesivna, ali uporna u onome čemu teži. Venera u Biku daje obilje kako u ljubavi, tako i kada je hrana u pitanju i kad je novac u pitanju, jer ona voli da kupuje, da ima, da poseduje. Tada je srećna, zadovoljna, sigurna.

Plodna je Venera u Biku. Ona raskošno donosi plodove u prirodi, obilje boja, mirisa, oblika koji j su primamljivi, koji bude apetite i želju da se okuse, slasni i privilačni. Ona mami umetnike da slikju lepotu, ili da pevaju o ljubavi i lepoti.

Parkovi, vrtovi i bašte prelepe su u maju, kada Venera u Biku,ona unosiveću lepotu, koja je vidljiva i zadivljajuća.Lepota prirode, hormoni u čoveku prorade i zato ima više čežnje i potrebe za ljubavlju i davanjem,uživanjem.

Venera u Biku podstiče čulnost i predanost u ljubavnom žaru posebno 21., 22.05, kad je dobro prepustite se ljubavnim strastima , da nas ljubomora i posesivnost ne bi stigle. Ona voli i uživa u čulnom zadovoljstvu, jer je njena ljubav opipljiva, pa joj se predajte bez ustezanja, je će vam lakše biti uzvraćana. Mars koji je takođe u Biku teži ljubavnim strastima, želi čulnu ljubav i zajedno sa Venerom učiniće da u ovom preiodu uživate u ljubavi. Oni koji nemaju tu sreću, uživaće više u hrani. Biće i onih , mnogobrojnih koji će iskoristiti Veneru u Biku za veće sticanje i trošenju novca, posebno oko posebno 21. kada će Venera u Biku biti u trigonu sa Plutonom, što je i izuzetno povoljno i za ljubav. Na poslovnom planu i u sticanju zarade ovo će osetiti najviše koji su u poslovima vezanim za finansije, bankarstvu, ili vezanim za pripremanje i podaju hrane, ali i poslastica, slatkiša, ko i oni koji uzgajaju i prodaju cveće, ili uzgajaju voće,ukrasne biljke, biljke uopšte, ali i u zanimanjima vezanim za umetnost,pevanje, muziku..

Zemljani znaci, posebno Bik osetiće veći uticaj Venere u Biku njene blagodeti, pa zatim i Device, Jarčevi. Osobe sa podznakom u Ovnu imaće priliku da napredaju na finansijskom itd. Osobe sa podznakom u Jarcu imaće više sreće i zadovoljstva u porodici,ljubavi. itd.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu