13.10. Venera u sesktilu sa Plutonom, Sunce u konjukciji sa Saturnom i...

Ići dole

13.10. Venera u sesktilu sa Plutonom, Sunce u konjukciji sa Saturnom i...

Počalji  Astrotanja taj Čet Okt 13, 2011 1:24 pm

13.10. Evo nam jednog vrlo drugačijeg dana nego prethodnih, jer plante menjaju znake i donose drugačije vibracije, energiju, a događaće se i nekoliko značajnih aspekata. Venera će biti u sekstilu sa Plutonom što još više pojačava i mami Veneru da se prepusti ljubavnom žaru i zavede strasno i opasno nekoga ko joj se dopada. Može biti i u pitanju tajna vezu, ili za neštio što je skriveno. U ljubavi će biti više fatalnosti, posebno kod onih koji su tome skloni, koji to imaju i u natalu.
Na finansijkom planu ovaj aspekt je povoljan za zaradu, dobitke, ili poslove koje donose veću zaradu. Naravno kako je u Škorpiji to mogu biti poslovi vezani za simboliku ovog znaka, bilo kroz osiguranje, bilo kroz nečiju smrt, nasledstvo, novac koji dolazi od drugih, partnera, bilo kroz neki kredit, donaciju, bilo kroz poslove vezane za simboliku ovog znaka i naravno ukoliko na to ukazuje natal. Povoljnije je da Venera tranzitira osmom.

Merkur ulazi u Škorpiju i tu će biti kao i Venera do 2.11. u ovom znaku dobro je podnositi dokumentaciju i zalagati se za dobijanje novca od drugih putem stipendija, donacija, kredita, socijalne pomoć, zatim rešavanje nasledstva, poreza i slično. Merkur u Škorpiji čineće Blizance i Device nešto soslednije u svojim mišljenjima i upornije u nametanju sopstvenog, pogotovo kada bude u sekstilu sa Plutonom 16. 10.U ovom periodu uspešnije će se odvijati i poslovi vezani za otkrivanje izvesnih tajni, ili istraživanje nečega. Ulaženje u suštinu problema teče lakše, ali komunikacija biva promenjena. Nije nemoguće inaćenje, tvrdoglavost u stavovima, koja može da uvede i u polemike, jer ovde se lako ne odustaje od nečega što se naumilo, posebno kada Merkur bude u kvadratu sa Masrom u Lavu oko 28.10., kada mogu biti žešći konflikti , diskusije, borba mišljenja. Kada se uči dok je Merkur u Škorpiji onda se dublje ulazi u suštinu stvari i traže odgovori na suštinske stvari, značenja.

Sunce u noćnim satima ulazi u konjukciju sa Saturnom u Vagi i to će se osetiti i 14. 10. i doneti manjak energije,poteškoće, iskušenja,veće napore, strogost, zahtevnost,ozbiljnost, hladnoću, uzdržanost u ispoljavanju energije, tendenciju ka zdravstvenim problemima. Osetiće ga više osobe sa Ascedentom u Lavu, Jarcu i Vage rođene oko 13. 10. i Jarčevi rođeni oko 11, 12. 01., Ovnovi rođeni oko 11.04. kao i Rakovi rođeni oko 10, 11. 07. Postoji mogućnost ispoljavanja reumatičnih tegoba i problema sa kožom,ili bubrezima, urološkim problemima kada je zdravlje u pitanju.

Mesec je u u Bika i oko 14. s praviće opoziciju sa Venerom u Škorpiji, što nepovoljno deluje na ljubavne odnose izazivajući tendenciju ka preterivanju u zadovoljstvima, pojačane, intenzivne želje, jer je i u trigonu sa Plutonom u Jarcu. Danas će očito biti pojačani apetiti, potreba za uživanjima u hrani, piću, čulnim zadovoljstvima svih vrsta, što će najlepše i uz puno radosti i dobrog raspoloženja biti oko 19. sati, kada će Mesec biti u konjukciji sa Jupiterom. Bićew i eumeronosti u kupovini , ali i izvesnih dobitaka (Mesec u konjukciji sa Jupiterom, a Vener u sekstilu sa Plutnom). Osobama sa podznakom u Raku, kao i zemljanim znacima: Devici, Biku , Jarcu, kao i nekim osobama sa podznakom u Stelcu, ovo će ulepšati dan. sunny
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4206
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu