27. I 28. 10. Mlad Mesec u Škorpiji donosi pad raspoloženja

Ići dole

27. I 28. 10. Mlad Mesec u Škorpiji donosi pad raspoloženja

Počalji  Astrotanja taj Čet Okt 27, 2011 2:56 pm

‎27. je u Škorpiji i sad je vreme da se uđe u srž problema, u dubinu stvari i da se koncentriše na njih, ili na rešavanje nečega što nosi primesu toga. Ako vam je raspoloženje u padu, posebno ako imate Sunce, Mesec, Ascedent ili neku od planeta u ovom znaku, možete to više osećati. Zato gledajte da se bavite sobom, pre svega kroz forsiranje pozitivnog mišljenja, ili stava, bilo putem afirmacije, autosugestije, ili kroz čitanje i primenjivanje saznanja koje su vezani za psihologiju, parapsihologiju,astrologiju i duhovne oblasti.

U odnosima između polova biće više pojačane, magnstske fizičke privlačnosti, pa će mnogi ljubavni susreti da se pretvore u erotske spojeve.

28.10. kada će u ranim jutranjim satima 4.30.-5.30. biti u konjukciji sa Merkurom i u kvadartu sa Marsom. Snovi mogu biti nabijeni energijom, pa može biti jakih strasti, borbe,povređivanja, napora, ali i nekih žešćih razgovora, svađa,ili erotike.
Oko 7.30. Mesec će biti u konjukciji sa Venerom, pa će biti intenzivnih osećanja, dubokih ili strasnih želja, kod nekih pojačanih erotskih želja, kod drugih pojačani apetiti za hranom. Dobro je tu veliku količinu emocija upotrebiti u nešto kreativno, plodno (plodnost je povećana)ili stvaralačko, ili bar u nešto što će na škorpijonski, dubok, izazovan način biti lepo, ili ugodno.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu