2.12.2011. Mesec u sekstilu sa Venerom i Plutonom u Jarcu,kvadratu sa Suncem, opoziciji sa Marsom

Ići dole

2.12.2011. Mesec u sekstilu sa Venerom i Plutonom u Jarcu,kvadratu sa Suncem, opoziciji sa Marsom

Počalji  Astrotanja taj Pet Dec 02, 2011 2:06 am

‎2.12. Mesec je u Ribama i posle ponoći u sekstilu sa Venerom i Plutonom u Jarcu, pa je ova noć kao stvorena za prijatnu razmenu osećanja, za veću emotivnu bliskost, za pojačane osećanja.
U ranim prepodnevnim satima, pa tokom prepodneva započinje Prva četvrt Meseca, odnosno Sunce i Mesecom su u kvadratu, a Mesec u opoziciji sa Marsom u Devici, kao i Sunce u Strelcu.
To donosi napetost, unutrašnje trenje, osetljivost, svadljivost,a osećanje povređenosti je lako moguće izazvati, pa je stoga potrebno biti svestan da je potrebno uložiti malo više truda, raditi na sopstvenom miru, kao i na poboljšanju zatagnutih odnosa. Kako ćete se osećati i koliko prepustiti emocijama i kakvim, zavisi i koliko želite da budete u skladu sa sobom i drugima. Ukoliko ste u stanju da koristite pozitivno ove uticaje mogli bi ste da oprostite, budete plemenite, pobediti strah, otklonite ljutnju, ili nemir. Napeti aspekti se najbolje savladavaju aktivnošću, kreativnošću, ili poniranjem u sebe, stvaranjem unutrašnjeg mira. Na vama je da budete svesni uticaja i da ih iskoristiote na pozitivan način, ili da se prepustite negativnim emocijama.
Kako dan odmiče raspoloženje će se poravljati, a osetiće se i pozitivni tranzit Venere i Plutona u Jarcu sa Marsom u Devici, koji je tu da pozitivno deluje na ljubavne veze, donosi do ljubavnog usaglašavanja i učini vikend koji dolazi lepšim i sa više zadovoljstva.

Pokušavate li i uspevate li da menjate svoja osećanja i raspoloženja koja donose mesečevi tranziti? Question sunny
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4206
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu