Šta nam donosi Mlad Mesec u Ribama 21. 02. u 23.36. ?

Ići dole

Šta nam donosi Mlad Mesec u Ribama 21. 02. u 23.36. ?

Počalji  Astrotanja taj Pon Feb 20, 2012 10:20 pm

Mlad Mesec 21.02. biće u 23. 36. u našim krajevima između drugog i trećeg stepena Riba, u izlazećoj konjukciji sa Neptunom i ulazećem sekstilu sa Jupiterom u Biku. Ovo donosi period kada će biti više dobročiniteljstva, saosećanja, razumevanja, emocija prema onima koji trebaju pomoć, zaštitu, brigu drugih. Duh saosećajnosti se budi i stvara mogućnost da se bolje razumemeo emotivno i da pokažemo više dobrote, ljubavi i razumevanja za kako sebi bliske osobe, tako i mnoge druge.

Sve što se u ovom periodu događa biće više praćeno emocijama, jer će osećanja da doći do izražaja. Kako Mlad Mesec pravi sekstil sa Jupiterom u Biku,to bi trebalo da pozitivna osećanja pobede nad negativnim, da duh dobrote, velikodušnosti karekterističan za Ribe dođe do izražaja, posebno, jer je i Neptun tu. Tada će ljubav,ona univerzalna, sveopšta biti više prisutna kod viših tipova osobe, dok kod nižih bi moglo bi moglo biti prisutan beg od stvarnosti u alkohol, drogu. Takođe, bi moglo biti više obmana, velikih neostvarenih obećanja koja se pružaju naivnima i onima koji očekuju spas i poboljšanje samo od drugih.

U prirodi u ovom preiodu se događaju veliki promene, unutrašnje vrenje i pripreme za proleće, a u čoveku takođe su prisutne promene. U ovom periodu proradi posdvesno , tajno, skriveno i to ono koje se ispoljava. Intuicija nam proradi, snovi i mašta su prisutniji nego uobičajeno i ona nas vode. Tajni ima više, jer sada je i Neptun u Ribama i dolazi do promena u zatvorenim institucijama, u tajnim organizacijama i udruženjima, u zatvorima, psihijatrijskim bolnicima, crkvama i slično. Tu će se događati promene koje će biti tajne, koje su skrivene od očiju javnosti. Pred nama su nevidljive promene, koje će kad za to dođe vreme postati vidljive.


Pred nama je vreme kada će postojati veće interesovanje i potreba za verom, duhovnošću, ali i i vreme kada ćemo više biti okrenuti drugima,plemenitim delima, humanitarnim akcijama, pomaganjem drugima.

Imaginacija i kreativnost takođe će biti prisutni, pa je ovo period od 29 dan akada će biti više umetničkog izražavanja, kad se iz mašta mogu stvoriti stvoriti izuzetne umetničke kreacije.Čulni utisci su jači, prijemčivost utiacjima veća,a osećanja dublja i mašta čarobnija. Zamišljajte, prizivajte i verujete u bolju stvarnost, jer sada je lakše ostvariti nemoguće, pa ponekad i čuda. Psihičke snage, podsvesne pokretači u nama sada su jači i oni su ti mogu dovesti do ostvarnja nečeg što se jako priželjkuje i što zbog sekstila Mladog Meseca sa Jupiterom u Biku može materijalizovati i dovesti to do poboljšanja života.

Otvorite se za promene i novine, sledite svoje želje i svoju intuciju, jer nikada se ne zna gde vas ona može dovesti. sunny cyclops sunny
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu