Rezultati izbora u Srbiji 2012.

Ići dole

Rezultati izbora u Srbiji 2012.

Počalji  Astrotanja taj Ned Maj 06, 2012 4:54 pm

Saturn je retogradan u Vagi u opoziciji sa Merkuroom, pa situacija ukazuje da će mnogi biti do poslednjeg momenta u dilemi za koga da glasaju. Mesec je u Škorpiji, kao simbol naroda i to Pun Mesec, pa je tenzija pojačana i incidenti i svađe su moguće u toku glasanja i Mesec je u kući koja govori o promenama, kraju nečega, ali on ne pravi nikakve aspekte tokom dana, osim opoziciju sa Jupiterom, što vuče na neistinu, prterivanje. Jupiter koji se odnosi na društvene procese i promene je u stabilnom Biku.Verovatno će biti i drugog kruga glasanja i tada će sve biti jasno, a tada je 20. 05. Pomračenje je Sunca u Blizancima, što donosi promene i to ubrzane i konfuzne, jer je Pomreačenje sunca u kvadratu sa Neptunom u -ribama. Da li su moguće obamane, svakao da!Vezane za izjave, saopštenja koja mogu da budu dvojaka i to itekako.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: Rezultati izbora u Srbiji 2012.

Počalji  Dunja taj Pon Maj 21, 2012 11:34 pm

Tanja, mozes li malo vise da prokomentarises ono sto se juce desilo na izborima, u vreme pomracenja, naravno sa astroloske strane...? ja mislim da je malo ljudi verovalo da ce da dodje do onakvog preokreta...mislim da mnogi jos uvek nisu ni shvatili sta se stvarno desilo.... kazes u prethodnom postu da su bile moguce obmane, a meni ono cestitanje EU Tomi Nikolicu 3 sata pre kraja glasanja, itekako lici jednu ogromnu obmanu....
mislim, ne zelim da razgovor bojim politicki, prosto me zanima da li je, kako i na koji nacin pomracenje uticalo na sve ono juce??
avatar
Dunja

Broj poruka : 295
Datum upisa : 22.11.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Rezultati izbora u Srbiji 2012.

Počalji  Astrotanja taj Uto Maj 22, 2012 9:56 am

Nije povljno vreme da se izbori održe uoči Pomračenje, što je odavno poznato,posebno još kada je Pomračenje Sunca u kvadratu sa Neptunom u Ribama, koji dovodi do iluzija, nerealnih nada, očekivanja da će promene doći, da će one dovesti do boljeg života. Neptun zamagljuje, ne dozvoljava da se realno sagleda nešto, a kada je on u kvadratu sa Suncem i Mesecom u Blizancima utiče na razmišljanje, na izražavanje, na reči, objave,komunikaciju. Tu ima nejasnoće, konfuzije, neistine,neiskrenosti, obećanja koja se ne mogu ispuniti, koja su nerelana. Komunikacija je neiskrena, odnosi lažno dobri.

Nikako nije dobro davati obećanja, jer osoba koja to čini može biti iskompormitovana, ne odmah, nego tokom vremena, samu sebe uvesti u zamku, jer ono što možda i iskreno misli ne može da ostvari. Veoma je komplikovana situacija, a sa ovim uticajima lako može u budućnosti da se iskomplikuje,oteža, baš zbog mešanja i uticaja sa raznih strana. Podložnost uticajima je povećana i ona može da dovede do još veće zbrke,zbog Pomračenje Sunca aflikovanog od strane Neptuna. Satvari se komplikuju i još više se mogu zamrsiti, odnosno otežati pod Neptunovskim nepovoljnom uticajem na zdrav razum, zdravorazumsko razmišljanje i rasuđivanje, na Sunce i Mesec u Blizancima, pa je zato nije dobro krenuti u ovom periodu sa promenama, bez obzira koliko se one žele i koliko narod čezne za boljim životom i standardom.


Objave, izjave, obaveštenja, informacije koje se iznose takođe mogu biti nejasne, zbunjujuće, nekada i lažne, ili nepovoljne, tako da ih treba oprezno primati, jer lako mogu da izazovu konfuziju i zbrku, ali i da donesu nerealnih očekivanja promena koje će poboljšati život.To je i zbog toga što će _Jupiter ući u Blizance tokom juna, a on je tu oslobljen, jer je njegovo sedište u Strelcu, pa će meštarenja, nemorala, neiskrenosti, trgovine u svemu i svačemu biti. Moral je tada veoma slab, posebno kada je jupiter u kvadratu sa Neptunom.

Svi bi smo trebali da nastojimo da budemo skeptični, da ne žurimo sa donošenjem odluka, jer lako mogu postate nepovoljne i pogrešne i da ne žurimo sa izjavama. Treba biti promišljen,oprezan, strpljiv, jer će sve postati nešto malo jasnije tokom vremena, bar delimočno jasno.

avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: Rezultati izbora u Srbiji 2012.

Počalji  Dunja taj Uto Maj 22, 2012 12:44 pm

hvala Tanja, i moj osecaj o svemu tome je nekako bas takav..Smile))fino si nam to izlozila.>Smile)
avatar
Dunja

Broj poruka : 295
Datum upisa : 22.11.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Rezultati izbora u Srbiji 2012.

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu