mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Ići dole

mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  malamo taj Čet Maj 10, 2012 11:09 pm

drage moje,

trebalo mi je par godina da shvatim simboliku marsa u vagi u mom natalnom horoskopu. tipovi muskarca koji su me privlacili i koje sam ja privlacila (i jos uvek privlacim) naizgled nisu imali nista zajednicko- spoljasnji izgled, karijera, sfere interesovanja, nacin izrazavanja emocija.., sve je to bilo razlicito, ali opet- veze su se nekako zavrsavale na slican nacin i uvek sam, na ovaj ili onaj nacin, bila izigrana od muskaraca koji su se, na kraju svega, pokazali kao veliki slabici i prevrtljivci.
u pocetku sam mislila da je samo u meni problem. ali s godinama, sam postala sve manje samokriticna i naucila da budem dobra prema sebi. uz to, proucavajuci malo astrologiju, shvatila sam da na tome mogu "zahvaliti" i znaku u kom se nalazi mars u mom natalu i njegovom dostojanstvu.

kakav je vas "slucaj"? da li mozete po polozaju marsa da pronadjete tu zajednicku nit koja povezuje sve vase mladice i koja se oslikava i na karakter vasih veza?

evo nekih smernica:

MARS U OVNU - Uvek spreman za akciju!
Evo arhetipskog predstavnika ratnika: tamo gde je borba, akcija, gde se traži hrabrost, reskir i naivni entuzijazam - tu je on prvi. Muškarci su mladoliki i duhom. Ne prihvataju ideju o ženskoj slobodi i ravnopravnosti. A žene privlače tipove koji su mladoliki i koji unose elemente uzbuđenja u odnos. Kod oba pola je prisutan duh slobode i nezavisnosti i teško da će se tu naći neki kompromis njima. Ali ukoliko se nešto dogovorite s njima onda to i ispoštuju jer su lojalni.
Profesionalno, uvek spremni za akciju, uvek spremni da prevladaju izazov koji se pojavi. Borac, koji nikada ne miruje, uspešan i izuzetno fer takmičar koji se bori da pobedi. Svaka nepravda ga prosto razbesni. Nije lako biti mu neprijatelj. Dobar je za blic-akcije ili kada se radi u napregnutoj atmosferi, i zato je bolje da radi napolju nego neki administrativni posao. Ne voli da gubi vreme i da ga proveravaju. Zbog brzopletosti su mogući problemi sa kvalitetom. Bilo bi dobro da nađe malo vremena i za odmor.SEX: se IZRAŽAVA snažno, impulsivno i samouvereno. Potentnost. Sila. POSLOVI: voli uniforme, oružje, i često se nalazi u situaciji da ga može upotrebiti. Voli automobile i brzu vožnju, sport. NA LJUBAVNOM PLANU ženu privlače uniformisani, agresivni muškarci, Vatrenog tipa: Ovan, Lav, Strelac. Često ima probleme kroz muškarce, jer je nasilnik ili muški šovinista.
MARS U BIKU - Usporen, staložen, ali kada krene, niko ga ne zaustavi!
Mars je ovde u svom egzilu, nije izražen pošto je Bik Fiksni. Ova osoba ima snage, mada ne deluje tako na prvi pogled. Često su korpulentne osobe – “ima ih”, gurmani su. Svoju energiju štedljivo troše i ulažu ih u pravu stvar. Ne ističu se puno. Vrlo su tvrdoglavi. Karakteristično je to da je njihova snaga pre snaga otpora nego snaga nadmetanja. Ovo nije položaj velike hrabrosti, ali se istačinju borbenošću naročito kada treba obezbediti finansijsku sigurnost ili skućiti kuću - tu su energični. Naglašena im je senzualnost, jak libido, naročito muški. Prisutna je velika ljubomora, neobuzdane želje, grub i primitivan sexualno ponašanje. Pokazatelj je velike plodnosti.Oba pola naginju vernosti, ali zbog snažnih (i neostvarenih) želja mogu dosta propatiti u životu. SEX: Prisutna je velika ljubomora, neobuzdane želje, grub i primitivan sex. Ali kod pozitivnih tipova velika vernost i uredan seksualni život. POSLOVI: Okrenut ka sticanju bogatastva. U odredjenim situacijama iskazuje fanatičnost, brutalnost, primitivizam, nekontrolisan napad besa, posesivnost. NA LJUBAVNOM PLANU ženu privlače je osobe znaka Bika ili lepi racionalni, praktični i uspešni, ali i Devica i Jarac.
MARS U BLIZANCIMA: Prevelika brzina, nervoza
Vrlo impulsivna ličnost, brzo deluje, sve do drskosti i primitivizma. Podložna promeni raspoloženja, večito u pokretu. Neki je vide i kao duhovitu i druželjubivu osobu, dok je neki opisuju kao svađalicu. Energija se iskazuje kroz kontakte s ljudima, pa je često mešaju sa flertom, ali on je bezopasna pričalica. Seks ovde nije jak, ali može biti naznačen u smislu lutanja. Žene s’ ovom pozicijom privlače mladolike partnere, koji su puni ideja i entuzijazma. Ipak, oba pola naginju duplim vezama zbog urođenog mentalnog nemira, potrebe za uzbuđenjem, pokretom i putovanjima.
Smanjite brzinu. Nedostaje vam podosta strpljenja i istrajnosti, iako je jak intelekt. Ima puno mentalnih darova, upotrebljivih i jasnih misli vezanih za mnoge poslove. Lako se snalazi u nekoliko poslova odjednom, ali to može biti i nepovoljno, jer se može desiti da ne završi što je započeo. SEX: otvoreno gleda na to, postaknut je intelektualnim razgovorima. Zloupotrebljava seks. Sex na mahove. POSLOVI: Velike je oštroumnosti i lukavosti, vešt je u trange-frange aktivnostima. Ima puno advokata jer je na polju verbalnog dokazivanja neprevazidjen, zatim reporter, kriticar. Teško joj je da radi jedan posao celog života - promeniće ih nekoliko. NA LJUBAVNOM PLANU ženu PRIVLAČE MUŠKARCI Vazdušnog tipa Blizanci, Vaga, Vodolija. Privlači pametne muškarce, obrazovane, komunikativne, pokretljive, a ukazuje i na problem da nadje pravog muškarca zbog duplog znaka.
MARS U RAKU - nemir u kući
Ima snažna osećanja i uverenja u vezi svega što radi. I niko ga ne može razuveriti ili naterati da radite drugo osim onoga u šta veruje? Miran je, ali plane kada ga dotaknu u ono što je njegovo. Jako je povredljiv. Ali zato voli da nameće svoje! (Napadom se štiti od povređivanja, a naročito u kući). Voli da se brine o porodici i njenoj sigurnosti. Slične poslove i odabira, pa i kao kuvar, kao posrednik, međuljudski odnosi, pa i kao domaćica. Seks je ovde važan i element je harmonije u kući i obrnuto. Žene s’ ovom pozicijom biće privučene od strane mučkarca emocionalnog tipa koji je jako motivisan da vodi brigu o njoj i njenoj deci. Oba pola pomalo kriju svoje namere i osećanja, ali kada deluju onda je to provala – daju sve, ali tek pošto se uvere. I ne vređajte ih, jako su razdražljivi, a možda i pomalo bojažljivi zbog emocionalne potrebe za sigurnošću. Dobrice su, ali znaju biti namćorasti. Jako su povredljivi. Gunđala, stalno im nešto smeta. Ali su brižni i hoće da pomognu i da te razumeju. SEX: može biti ugrožen zbog podsvesnih strahova i ranjivosti. Prisutna je indolencija. Sklonost zameni polova. Pa su muški... ono što ne treba da budu. POSLOVI: Kada radi on se jako vezuje za posao i ljude s kojima radi, vrlo je brižan i lojalan. Emotivno se vezuje za posao. Nije loše da se opredeli za gradjevinarstvo ili nešto što se radi oko kuće. Ovo je poguban položaj za politiku, ali ovo je borac za svoj narod! NA LJUBAVNOM PLANU ŽENA traži emotivca, domaćina, nežnog, koji možda podseća na njenog oca. Tip Rak, Skorpion, Ribe.
MARS U LAVU: Ovaj bi da šefuje! samouverenost
Ovo je vrlo jaka osoba, prisutno je obilje energije, volje, inicijative, istrajnosti. Voli da stane na čelo jer misli da zna bolje od drugih. Ambiciozan je i borben, eksplozivan, teatralan. Voli da preteruje. Mars se ovde iskazuje kroz princip želje. Kada mu nešto padne na pamet teško se svalađuje i u stanju je da sve sruši. Burno iskazuje ljutnju. Pomalo guši okolinu svojom energijom da bi privukao pažnju. Ne trpi konkurenciju i može biti vrlo agresivan. Avanturist je i vrlo hrabar. Pored svega postoji doza plemenitosti i zna kada treba da se podmetnu za druge.
Ovi ljudi su jako sexualno atraktivni, vole romansu, udvaranja. Jako vole decu i naginju muškoj deci. Vrlo nametljiva ličnost, koja misli o sebi sve najlepše: da može koliko joj se hoće, da joj s pravom pripada liderska pozicija – da je predodređena za vođstvo. SEX: se stimuliše iskazivanjem pažnje i osećanja. Jako je sexualno atraktivan, voli romansu, udvaranja, flertovanja i mnogo te energije troši. Ali to je iskreno i teško se kontroliše. POSLOVI:Ima veliku sreću u špekulacijama, hazardima, mada ne voli bas da rizikuje. Talenat za sport. Uvek petlja sa nekim oružjem, alatima, tehnikom, pa je često pri vojsci i policiji. Avanturista i vrlo hrabar (a često se posle kaje). Teatar, scena. NA LJUBAVNOM PLANU žena traži jakog samopouzdanog, aktivnog muškarca kojim može da se ponosi. Tip: Lav, Ovan, Strelac. I neće joj biti svejedno imali ili nema debeo novčanik.
MARS U DEVICI: Potčinjenost, mekušac, beži u rad
Mars u Devici nema snagu karakterističnu za Mars jer je ugušen i blokiran, dosta nesposoban, prisutan je element kukavičluka, nema prodornosti, nikada otvoreno ne ispoljava želje, ne ulazi u konfrontaciju, ne nameće se i u pozadini je.Vrlo je koristan kao saradnik ili u kući, služni, poslušni – pa i na neki način servilni, potčinjeni – ugušeni. To za muškarca ne valja – muškarac treba da bude muško. Žene obično privuku nekog ko im je teret, bolestan, neko o kome se brinu, oko koga imaju dosta posla. Za oba pola biće jako naznačena pitanja higijene i bežanje u posao umesto da se okrenu ljubavi (od koje će biti uskraćeni). Seks će takođe biti ugušen. Ovde će biti mnogo kritikovanja, zanovetanja, zvocanja, preispitivanja, ispitivanja, neverovanja (uuuuh!). “Šta si mislio kada si ono rekao itd.” Bavljenje sitnicama, a “vozovi prolaze” – prođe i život. a sve te kritike, valjda je svakom jasno, da povoljno ne utiču na harmoniju. SEX: ma, ništa od toga, Muškarac je papučić. Nema žara. Mars je ovde ohladjen, ugušen, ali se često i zloupotrebljava da bi se materijalno postiglo. POSLOVI: Teži savršenstvu da bi ostvario sve svoje želje. Oprezna ličnost, egoistična, nepoverljiva, analitična, nema strasti. Ali zato postoji kompenzacija, pravi je majstor (ako ima petlju) da diplomatijom stigne do cilja, sitematično, oprezno. Da, kritikom napada ono što bi trebalo udariti. Ipak, dobra je za administrativne poslove, računovodstvene, planiranje, tehnika, crtanje, pisanje, nešto specijalističko, usko-stručno, pa i kritičar. NA LJUBAVNOM PLANU ženu PRIVLAČE Zemljani tipovi, koje sreće preko posla, a pre svih (Bik, Devica, Jarac). On mora biti pametan, obrazovan, vredan. Ponekad i zajedno rade neki biznis. Teško će ipak naći muškarca kakvog želi jer je Mars u duplom znaku. Često izabere nekog "mekanog".
MARS U VAGI: nema čvrstine, uglađenost, rad u rukavicama
Mars je ovde loš jer je u izgonu - nema veliku snagu, uglavnom ne radi za sebe već za druge. Ove osobe ne znaju da odbrane svoje interese, popustljivi su, neistrajni, bez inicijative. Karakter im je bez prodornosti, čvrstine, samopouzdanja. Emotivni su, tolerantni, ne vole sukobe i svađe i u životu idu linijom manjeg otpora. Važno im je jedino da im je lepo i prijatno. Jedina žica im je kada je pravda i istina ugrožena. Dobar je za advokate i pravnike. Ovaj položaj ukazuje na probleme kroz brak - mnogo sukoba, pa i razvoda.SEX: potreba za intimnim vezama je jaka, pa će biti dosta problema. Više osoba izgleda da je seksi nego što ima strasti. POSLOVI: Važno je jedino da joj je lepo i prijatno. Ne dokazuje se. Jedino je može pokrenuti kada je pravda i istina ugrožena. NA LJUBAVNOM PLANU žena najverovatnije neće sresti pravog MUŠKARCA. Traga za idealnim.Aspekt razvoda braka. Problemi sa jajnicima. Obično su joj svi muškarci stvarno lepi, ima kontakte sa (Blizanci, Vaga, Vodolija).
MARS U ŠKORPIONU – gleda smrti u oči
Mars je ovde vrlo jak jer se nalazi u sedištu. Krasi ga: odlučnost, borbenost, mobilnost u opasnim siuacijama. Ne bežI od opasnosti - prkosI, smeje se smrti, jedini smrti sme da pogleda u oči - nema kompromisa. Ove osobe imaju veliku dozu samokontrole i potencijane surovosti i destruktivnosti. Za njih je poraz ravan propasti, smrti. Oni prosto ne umeju da izgube. Jako su fizički izdržljivi imaju puno snage (zbog mišića Marsa). Vole oružje i dobro barataju oružjem. Često su u situacijama izazova ili koje nisu želeli. Sudbina ih odvuče na takvo mesto gde bivaju ranjeni ili nekog ranjavaju. Ovo je položaj za odličnog ljubavnika. U sexu su to jaki muškarci, posesivni, potentni. Ovaj muškarac je mnogo jači od muškarca u Ovnu. jer Škorpionom, pored Marsa, vlada i Pluton koji malo primiruje Marsa da se “spusti na zemlju”. Zato je opasniji i potencijalno jači jer se može usmeriti.SEX: E, ovo je položaj za odličnog ljubavnika. U sexu su to jaki muškarci, potentni. I vrlo atraktivne ili provokativne žene. Ali i ljubomora kod oba.POSLOVI: često i odabire zanimanje vezano za oružje, opasna zanimanja, hirurgija, klaničari... Sklonost destrukciji, mržnji. Izuzetan sportista. Nepobediv.NA LJUBAVNOM PLANU ženu samo agresivni tipovi mogu zadovoljiti i pokazuje da nju PRIVLAČe dominantni tipovi koji često budu i sadisti. Preti joj opasnost od stradanja i rane smrti MUŠKARca sa kojim je u vezi, a najčešće (Rak, Skorpion ili Ribe). Imaće velikih problema u životu.
MARS U STRELCU- buntovnik, avanturista
Mars je ovde vrlo jak jer je u Vatrenom znaku. Ima mnogo strasti, voli fizičke aktivnosti, avanture, istraživački je duh, impulsiuvan, hrabar - ali nisu despoti. Lako planu, ali ih brzo prođe. Često su buntovnici i štrče u svojoj sredini. Dolaze u sukob sa zakonom. Imaju burnu mladost. Obično imaju osećaj da im je sreća tamo negde - na drugom mestu. Stalno ih nešto vuče na drugu stranu jer nisu zadovoljni sa onim što imaju, pa često promene sredinu i odu u inostranstvo. Nemaju dovoljno istrajnosti i pola poslova ostave nedovršeno. U komunikaciji su pričljivi, ali znaju biti i dosadni, netaktični, nesmotreni, nestrpljivi - ali su pozitivni. Troše svoju snagu da bi pomogli drugima. Ovo je odličan položaj Marsa za sport ili za politiku. SEX: velike strasti, promena partnera, avanture, promiskuitet. POSLOVI: Smisao za sport, pravo, zakone. Tek odlaskom u inostranstvo uspe da se iskaže, ali mu tamo sleduje fizički rad. NA LJUBAVNOM PLANU žena često nadje čoveka svog života iz daljine, na putovanju ili je on stranac ili druge vere. Najčešće (Ovan, Lav, Strelac). Teško će naći MUŠKARca kakvog želi, pošto je Mars u duplom znaku.
MARS U JARCU- Odmeren, Vredan, abmicozan
Ovo je najjači položaj, jer je Mars egzaltiran. To je položaj velike energije ali u isto vreme kanalisane energije. Osobe su: efikasne, hrabre, pametne, uporne, jake volje, pouzdane, imaju samokontrolu. Vrlo su vredni, preduzimljivi, ambiciozni i uvek postignu ono što su zacrtali. Ne zadovoljavaju se postignutim i uvek idu napred do kraja života. Muškarci su vrlo odmereni, smireni, nenametljivi i vrlo dobro poznaju sebe, zna šta i dokle mogu. Jako dobro kontrolišu svoje strasti i prazne se kroz posao gde troše svu svoju energiju . Vrlo vredan Mars. Na seksualnom planu ovde će biti problema u smislu uzdržavanja i od odnosa uopšte. Žene privlače vrlo ambiciozne tipove koji će im omogućiti bolji status i pružiti sigurnost, i vole uniformisane tipove, kao i starije.SEX: seksualni nagon je jak, ali je pod kontrolom, energija je usmerena na posao. Impotencija muškima, a ženama seksualna blokiranost. POSLOVI: Usmerena je na materijalne ciljeve. Sklonost pešačenju, jaki su mišići. Sklonost ka industriji, vojnom zanimanuju, radu sa gvozdjem.NA LJUBAVNOM PLANU ženu PRIVLAČi neko ko je vrlo uspešan, pouzdan. To su tipovi Marsa (Ovan i Škorpija) ili ljude jakioh osobina Marsa. Ali tu je prisutna teška karma sa muškarcima pa najverovatnije neće moći da izbegne partnere tipa (Bik, Devica, Jarac).
MARS U VODOLIJI -hrabar, eksplozivan, neprilagodljiv
Ovaj Mars je jak zbog Urana koji vlada Vodolijom, koji je vatrena planeta i slična Marsu. Dosta je samovoljan, nepredvidljiv, ne voli šablone, koji sve ruši jer ne priznaje prepreke. Lako eksplodira, nije smiren, i kod njega je sve na blic. Zaleće se u trenutku jer ima veliku energiju momenta. Jako je hrabar i avanturista, poseduje element rizika i opasnosti koji ga privlači, a akcije izvodi na neuobičajeni način. Istrajnost je vrlo velika zbog Fiksnog kvaliteta. Uvek završi ono što i započne. Dobar je za druge pošto nema uvek lični interes. To su ljudi zainteresoovani za elektroniku, saobraćaj, vazduhoplovstvo. Tojest, odnosni konstruktori i inovatori u tim oblastima. Nije naklonjen puno porodičnom životu, pre je za posao, jer stvarno ne voli okove i obaveze. Pa tako i u druženju i ljubavnim pitanjima privlači neobične i uzbudljive tipove - voli iznenađenja, neobičnosti i eksperimentišete na temi seksualnosti. SEX: je povezan sa uzbudjenjima, slobodom, avanturama, Grupne aktivnosti, upustanje u vanbračne veze. I komplikacije. POSLOVI: Zainteresovan za tehničke nauke, elektroniku, saobraćaj, vazduhoplovstvo, tj. odnosni konstruktori i inovatori u tim oblastima. Ovaj položaj je prisutan kod ljudi koji isprobavaju nova vozila, vojni piloti, avijatičari. Revolucionarni nagon je usmeren prema stvaralaštvu. Inženjeri, konstruktori. Ali i tip anarhiste i buntovnika. NA LJUBAVNOM PLANU ženu PRIVLAČe je avanturisti, ekscentricni, socijalno neprilagodjeni tipovi ili koji se bave tehničkim naukama i zanimanjima (Blizanci, Vaga, Vodolija) - nekonvencionalni tip muškarca - možda čak autsajder, a možda i stranac.
MARS U RIBAMA-trpeljiv, indolentan, nemoralan, žrtva
Mars je ovde jako slab, slabe volje i istrajnosti, bez hrabrosti, ali je snaga trpljenja povećana, ali nikada nisi siguran kada će planuti. Nikada ne pruža otpor direktno već na suptilan način. Pokreće se tek kada treba da se bori, i zna dosta energije da troši na druge. Energija Marsa je jako oslabljena pa ima snage samo na mahove, drži ga kratko. Često se odmara. Ne treba ga prisiljavati na disciplinu jer on ima svoj tempo. Muški imaju dve varijante. Prvi: jako se zainteresuju za istraživanje za mistično ili okultno. A drugi: uđu u svet podzemlja, kriminala ili tajnih službi. Kod oba tipa se javljaju napadi depresije, obeshrabrenja, pa čak i suicidni impulsi. Ako ga imate, vama je podsticajna energija u padu. Motivisani ste snovima i maštom i potpuno ste zavisni od trenutnog raspoploženja i inspiracije.Oba pola imaju problema oko obaveza - pričaju jedno, a rade drugo. Previše je tu snova, obećanja, nediscipline i maštanja. Trgnite se! SEX: je pod uticajem snova i raspoloženja, potrebno mu je nadahnuće. Ovo je iskompleksirana seksualnost, slabost morala. POSLOVI: policajci, kriminalci, lopovi, umetnici, popovi. Ilegalni načini zarade, pozivi u izoliranim ustanovama. NA LJUBAVNOM PLANU žena traži emotivnog čoveka koji može da je razume, ali po pravilu nalazi uvek razočarenja - teško nadje pravog, tek kasnije shvata da je pogrešila i da nije to onaj pravi. Susretaće tipove (Rak, Skorpion, Ribe). Položaj koji govori o nemoralu.

P.S. polozah marsa po znacima govori o tipu muskaraca koje privlacimo i koji nas privlace, a nadalje kako ce se veza odvijati govore nam natalni aspekti i aktivirani tranziti u toku trajanja veze. npr. sa mojim marsom u vagi, moji mladici su svi bili sarmantni na neki svoj nacin, svi su imali lep osmeh Smile (mada mi posle vise nista nije bilo smesno! Very Happy ), sarmeri, ali i popustljivi, slabi, mekusci. samo tok veza najvise je opisivala konjukcija marsa i saturna (iskazivali su se njihovi kompleksi, unutrasnje blokade, sputana muska energija) kao i kvadrat sa venerom (neminovno emotivno povredjivanje i izdaja)

kakva su vasa iskustva sa tipom muksarca?? sunny flower sunny

NAPOMENA: ja nisam autor gore navedenog teksta, vec sam to procitala i podelila sa vama.Poslednji izmenio malamo dana Pet Maj 11, 2012 9:04 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
avatar
malamo

Broj poruka : 308
Datum upisa : 10.05.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  Arijaaa taj Pet Maj 11, 2012 11:44 am

I ja sam se pitala kako to da su mi svi momci apsolutno razliciti i sta to oni vide u meni jer je kod vecine Venera u Ovnu a ja sam djevojka sa oblinama. Imaju lijepe osmjehe, to im je jedino zajednicko i duge veze po tri godine su bile sa Bikovima. S tim sto sam ja stekla utisak da im pravo lice vidim tek kad dodje raskid. Eee sad kompleksi postoje s tim sto jedni su znali to vjesto da prikiju pa na vidjelo sve izadje kad dodje kraj veze, a imam i iskustvo s ljubomornim momkom i sad kad ga se sjetim gorak mi je ukus u ustima. Sadasnji decko je u znaku Vage sa VE u devici i MO u ribama, MA u devici. I ova veza me ne davi, tj. tek sad punim plucima disem u vezi, do kad ce to trajati ne znam jer on u svom natalu ima opoziciju VE i MO. A u mom natalu sve ukazuje na vise brakova. Shocked

A fizicki me privlace krupni, crni i sa lijepim osmjehom. I jos neceg sam se sjetila, ono sto je zajednicko, na sve sam imala veliki uticaj, nisu tako cvrsti i stabilni kako se predstavljaju.
avatar
Arijaaa

Broj poruka : 87
Datum upisa : 31.08.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  malamo taj Pet Maj 11, 2012 11:56 am

Arijaaa ::I ja sam se pitala kako to da su mi svi momci apsolutno razliciti i sta to oni vide u meni jer je kod vecine Venera u Ovnu a ja sam djevojka sa oblinama. Imaju lijepe osmjehe, to im je jedino zajednicko i duge veze po tri godine su bile sa Bikovima. S tim sto sam ja stekla utisak da im pravo lice vidim tek kad dodje raskid. Eee sad kompleksi postoje s tim sto jedni su znali to vjesto da prikiju pa na vidjelo sve izadje kad dodje kraj veze, a imam i iskustvo s ljubomornim momkom i sad kad ga se sjetim gorak mi je ukus u ustima. Sadasnji decko je u znaku Vage sa VE u devici i MO u ribama, MA u devici. I ova veza me ne davi, tj. tek sad punim plucima disem u vezi, do kad ce to trajati ne znam jer on u svom natalu ima opoziciju VE i MO. A u mom natalu sve ukazuje na vise brakova. Shocked

A fizicki me privlace krupni, crni i sa lijepim osmjehom. I jos neceg sam se sjetila, ono sto je zajednicko, na sve sam imala veliki uticaj, nisu tako cvrsti i stabilni kako se predstavljaju.

za mars u vagi kazu da su i muskarci svaleri, skloni flertu i neverni, kakva su ti iskustva po tom pitanju?
avatar
malamo

Broj poruka : 308
Datum upisa : 10.05.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  Arijaaa taj Pet Maj 11, 2012 9:57 pm

Nemam takva iskustva, tj. nista od toga. Ne privlace me muske namiguse. Taj MA kod mene nekako drugacije deluje, bar do sada je tako bilo, da sam ja bila ta koja je povredjuje i izlazi iz veze kad mi se neko drugi svidi. Smile Rekla bih da kod mene radi PL0M0 pa ih odlicno osetim, tako da me nista do sada nije drasticno iznenadilo, nekako mi je sve bilo za ocekivati.
avatar
Arijaaa

Broj poruka : 87
Datum upisa : 31.08.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  sara taj Sub Maj 12, 2012 11:41 am

arijaa... imaš puno planeta u vagi, znači i mars i mjesec su ti u vagi, a i saturn, koji je s njima u kojnukciji, kako ti osjećaš tog marsa i mjeseca u vagi, da li ti znaš jako kontrolirati emocije mo0sa, ma0sa ali i ljutnju, kako taj saturn na tebe djeluje...da li imaš umjetničkog dara... Laughing

sara

Broj poruka : 179
Datum upisa : 09.10.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  Natasha-77 taj Sub Maj 12, 2012 12:45 pm

Definitivno potvrdjujem sve za Marsa u Lavu,upravo takvi me privlace Very Happy ..sve sem agresivnosti,akcija,ambicija,avantura i ostalo,a i sama sam podznak Lav king ...inace moj suprug ima takodje Marsa u LAvu
avatar
Natasha-77

Broj poruka : 204
Godina : 40
Datum upisa : 12.10.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  Arijaaa taj Sub Maj 12, 2012 9:45 pm

Odlicno kontrolisem ne samo ljutnju i bes nego i sve ostale emocije. Ta kontrola je samo u onom segmentu kada se emocija ispoljava. Samo sam jednom u zivotu bila izbacena iz takta, cak i tad sam uspela da se povucem i zadrzim prisebnost. A ono sto ja osetim to ostaje u meni i to je veliki intenzitet jer mi MO pravi 9 aspekata. Mars u Vagi definitivno se jace, vise i srcanije bori za druge nego za sebe. Saturn je dobro dosao u Vagu i u moju 5. kucu jer mi hormone drzi pod kontrolom. Smile SA0MO nikako pozeljan aspekt, nekad sam mamu krivila za neke njene odluke koje su se direktno ticale i mene. Mogu reci da se i danas dan borim s tim i da pokusavam da je razumem. MO u Vagi daje prihvatanje od strane drustva, gde god se pojavim sigurna sam da cu steci par prijatelja. Ali taj isti MO u Vagi ne podnosi stojanje za sporetom. Very Happy A sto se tice talenata, nemam ih. Volim da slikam i to po zidovima, ali za sad samo u svojoj sobi. Smile
avatar
Arijaaa

Broj poruka : 87
Datum upisa : 31.08.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  sara taj Ned Maj 13, 2012 1:44 pm

...da, upravo sam to i mislila, da imaš ravnotežu u emocijama, mo u vagi, harmonična si u odnosima s drugima, samo malo zatvorena zbog tog saturna i imaš lagano nepovjerenje i oprez prema drugima, možda i malo strahopoštovanje prema majci mo0sa, što kažeš...da i ovo sam mislila, pošto ti je mo0sa da tu ne bi mogla progovoriti neka umjetnost, interesantno da ljudi s mo u vagi imaju izražene afinitet prema lijepom izražavanju, umjetnosti, čini mi se još i više od ve u vagi, koje isto imaju stila, sklad odjevanja, afinitet prema lijepome, sklad u međuljudskim odnosima....itd...

sara

Broj poruka : 179
Datum upisa : 09.10.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  Arijaaa taj Ned Maj 13, 2012 2:03 pm

U medjuljudskim odnosima nikad nisam imala problema, komunikacija je uvek na odlicnom nivou. Ono sto sam primetila jeste, da me prijatelji i poznanici zele u drustvu jer odlicno balansiram medju svima njima, spustam loptu i nema tenzija, a ni svadja kad sam ja tu. Taj takt je jednostavno prirodno dat. A posto je i MA u Vagi on dolazi do izrazaja kada treba da se kao grupa izborimo za neka svoja prava, tad me vide kao lidera, pa bi znali da kazu da imam jezik koji sjece ko sablja. A kad treba da se borim za sebe, ni blizu ostra i borbena nisam. A pravdoljubivost imam i od SA. Sto se tice SA0M0 strahopostovanje prema mami je bilo ranije i samo sam se njene kritike bojala i nad njenim komentarom drhtala.
Obracam paznju na boje i sklad pri odevanju, to mi je uvek bilo bitno. Omiljena boja mi je svetlo roza. flower
avatar
Arijaaa

Broj poruka : 87
Datum upisa : 31.08.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  sara taj Ned Maj 13, 2012 3:02 pm

....da, onu mekoću kod MO i MA u vagi ti pomalo mjenja saturn i pretvara je kadkad u tvrdoću, ono što kažeš na očigled izgledaš mirno,
skladno i s finoćom, a u nekim trenutcima progovori mo0sa i ma0sa, da ti misli se pretvore u akciju, energiju koja kad-kad oštro siječe,
kako kažeš...inače mars u vagi nije neki borac, znam da je u muškom horoskopu borac za ženska srca... Laughing

sara

Broj poruka : 179
Datum upisa : 09.10.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  sara taj Ned Maj 13, 2012 3:43 pm

...jako je važa dispozicija naših osobnih planeta, tako npr. iako imam marsa u raku, u prvoj kući, doimam se na prvi pogled nježno, mislim da i plaho, nježnog pogleda (asc120NE, ma120ne), ali vl. ili dispozitor moga ma u raku je mo0ur u lavu, tako da bi se neko začudio, u stilu ko bi rekao da ona ima tu energiju..dakle, kad se susretnemo s određenom situacijom onda mi progovaramo i s našom dispozicijom, tako mislim...kod tebe arijaa je dispozitor planeta u vagi je ve, čiji je vl. ur pa u konačnosti progovori i ur, kažem moguće, znači i jedna i druga solucija dolazi u obzir, sama osoba kod sebe može prepoznati što je utjecajnije...al' da si pravdoljubiva to sigurno jesi s ovim mo0sa, ma0sa u vagi...rekla bih, sve u svemu lijepa struktura osobe...Laughing

sara

Broj poruka : 179
Datum upisa : 09.10.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  Arijaaa taj Pon Maj 21, 2012 9:12 pm

Razmisljala sam ovih dana sta je to zajednicko mojim bivsim momcima. I pored razlike u vaspitanju, mestu odrastanja da li je ruralna ili urbana sredina, razlike u obrazovanju u nacionalnosti, u smuslu za humor, ma nista zajednicko nemaju i kompleksi su im razliciti. Sem sto im svima MO pravi neki aspek sa Plutonom, da li je u MO u Skorpiji kao kod prvog momka u koga sam bas bas bila zaljubljena i danas dan mi nije svedno kad ga vidim. Ili kod ostalih pravi kvadrat ili konjukciju. Kod sadasnjeg momka je MO u trigonu sa Plutonom. Very Happy
avatar
Arijaaa

Broj poruka : 87
Datum upisa : 31.08.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  Astrotanja taj Pon Maj 21, 2012 10:09 pm

Sigurno postoji nešto, bilo da je to njihov šarm, atraktivnost u izgledu, ili potreba da izgledaju dopadljivo, ili skocanost u izgledu, sređen izgled, ili neka zavodljivost, ili možda neodlučnost u ljubavi, opredeljivanju samo za jednu osobu, ili da im im lepota znači, ili pa neka ne mala očekivanja u ljubavi, ali i samograničenja, nedostata akcije, više prosuđivanje, nego što su aktivni,moguće da su strogi, ili razumni, da se lako ne prepuštaju ljubavnim osećanjima, jer je Mars u konjukciji sa Saturnom u Vagi, pa oni sami sebe negde blokiraju, ili su inertni,neodlučni kada je ljubav u pitanju.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  malamo taj Sub Maj 26, 2012 10:19 am

Astrotanja ::Sigurno postoji nešto, bilo da je to njihov šarm, atraktivnost u izgledu, ili potreba da izgledaju dopadljivo, ili skocanost u izgledu, sređen izgled, ili neka zavodljivost, ili možda neodlučnost u ljubavi, opredeljivanju samo za jednu osobu, ili da im im lepota znači, ili pa neka ne mala očekivanja u ljubavi, ali i samograničenja, nedostata akcije, više prosuđivanje, nego što su aktivni,moguće da su strogi, ili razumni, da se lako ne prepuštaju ljubavnim osećanjima, jer je Mars u konjukciji sa Saturnom u Vagi, pa oni sami sebe negde blokiraju, ili su inertni,neodlučni kada je ljubav u pitanju.

evo ovo je slucaj i sa mojim marsom u vagi (konjukcija saturn) kad su muskarci u pitanju Rolling Eyes
avatar
malamo

Broj poruka : 308
Datum upisa : 10.05.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  sladjana taj Sub Maj 26, 2012 11:18 pm

Moj Ma u Lavu u samoj 7 kuci -teoreteski ono sto trazim to cu i dobiti...

Naravno Mars je neaspektovan, muskarci mi uvek ostaju kao neka tajna,nedoreceni a retro Mars ne bi rekla vracanje ljubavi, raskidi pa ponovo ispocetka vec i moj prilazak vezama i muskarcima je uvek isti ili slican ...

Da veoma mi je vazan novcanik, ne previse ali mi je to bitno , ne bi neko pogresno da me razume.... Razz

avatar
sladjana

Broj poruka : 123
Datum upisa : 21.04.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  sara taj Ned Maj 27, 2012 12:24 pm

sladjana ::
a retro Mars ne bi rekla vracanje ljubavi, raskidi pa ponovo ispocetka...
ne, definitivno vraćanje stare ljubavi, veza pa prekid, pa ponovno ispočetka, valjda sabiranje utisaka-ajmo reći sazrijevanje u vezi, tipa time out, baš zato volim retro marsa, da imam još jedanput šansu, i onaj tko ih ima ne mora brinuti da mu se stara veza neće ponoviti, doći do pomirenja, također je to slučaj retro venerom... Laughing

sara

Broj poruka : 179
Datum upisa : 09.10.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  sladjana taj Ned Maj 27, 2012 3:18 pm

sara ::
sladjana ::
a retro Mars ne bi rekla vracanje ljubavi, raskidi pa ponovo ispocetka...
ne, definitivno vraćanje stare ljubavi, veza pa prekid, pa ponovno ispočetka, valjda sabiranje utisaka-ajmo reći sazrijevanje u vezi, tipa time out, baš zato volim retro marsa, da imam još jedanput šansu, i onaj tko ih ima ne mora brinuti da mu se stara veza neće ponoviti, doći do pomirenja, također je to slučaj retro venerom... Laughing

Meni je vise ipak moj retro Mars doneo sazrevanje sama sa sobom ane vracanje starih ljubavi...menie su ostvaljali bez pozdrava i vecinu vise nisam ni sretala a ne da se vrate...niti bi im ja to dopustila....cak i duga veza od 5 godina je pukla preko noci i nikada se vise nismo videli ....prepisujem to Uranu u skorpiji i njegovim aspektima

Mozda me takav brak ocekuje jer mi je Mars u 7 kuci ...bljaks, bolje da se ne udajem onda Evil or Very Mad
avatar
sladjana

Broj poruka : 123
Datum upisa : 21.04.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  sara taj Ned Maj 27, 2012 3:32 pm

sladjana ::
Meni je vise ipak moj retro Mars doneo sazrevanje sama sa sobom ane vracanje starih ljubavi...mene su ostvaljali bez pozdrava i vecinu vise nisam ni sretala a ne da se vrate...niti bi im ja to dopustila....
ja baš mislim da prave ljubavi su one koje se jedna drugoj vrate, to je jedna provjera utisaka, da ne duljim...ali i svakako i one koje od prve uspiju...kroz natalnu postoje neki drugi aspekti koji pokazuju sazrijevanje kroz zivotne prilike, pa tako će primjerice saturn ili retrogradni sa donijet sazrijevanje kroz životne situacije... a retrogradni mars donijet će ponovno ljubav s kojom smo raskinuli... Laughing

sara

Broj poruka : 179
Datum upisa : 09.10.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  sladjana taj Ned Maj 27, 2012 3:48 pm

sara ::
sladjana ::
Meni je vise ipak moj retro Mars doneo sazrevanje sama sa sobom ane vracanje starih ljubavi...mene su ostvaljali bez pozdrava i vecinu vise nisam ni sretala a ne da se vrate...niti bi im ja to dopustila....
ja baš mislim da prave ljubavi su one koje se jedna drugoj vrate, to je jedna provjera utisaka, da ne duljim...ali i svakako i one koje od prve uspiju...kroz natalnu postoje neki drugi aspekti koji pokazuju sazrijevanje kroz zivotne prilike, pa tako će primjerice saturn ili retrogradni sa donijet sazrijevanje kroz životne situacije... a retrogradni mars donijet će ponovno ljubav s kojom smo raskinuli... Laughing

Meni je i Sa retro ...mozda je kod mene drugacije od takvih pravila jer je Mars neaspektovan , ne dorecen pa se zato ne vracaju....mora da sam izuzetak cheers

Ja ne bi stare ljubavi ja bi neku novu, lepsu...jer tesko da ranjeno srce moze ponovo dopustiti nekome da ga rani ...oprostim sve ali dalje idem sama, nisam ja za nastavke...
avatar
sladjana

Broj poruka : 123
Datum upisa : 21.04.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  Buby30 taj Sub Jan 05, 2013 8:11 pm

Sad moj Ma u vagi u 8 polju...
nikad do 30 nisam imala ljubav, udana svejedno...
Iako sam za mnoge muškarce bila fatalna....
Zanimljivo, okrenuta sam bila ruznijim muškarcima više....
Vjerojatno zbog manjka samopouzdanja, pretpostavke što ako se zaljubim a on me prevari....
Ostavi....
Zato si nikad nisam dopustila da se zaljubim....
Zašto?
avatar
Buby30

Broj poruka : 11
Datum upisa : 02.01.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  Vita83 taj Sub Jan 05, 2013 8:17 pm

Kakve ti aspekte pravi Mars u vagi? On je svakako u padu u vagi. Vidi, ni moj nije ništa bolji, vladar je 11. i suvladar 5. kuće, u djevici je, u 4. kući, u kvadratu sa Neptunom i sekstilu sa Merkurom, sve sami prevaranti i muškarci koji mi nijesu uzvraćali ljubav, evo ni ja nijesam imala ozbiljnu vezu do sad.

Vita83

Broj poruka : 394
Datum upisa : 08.10.2012

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  Buby30 taj Sub Jan 05, 2013 8:26 pm

[quote="Vita83"]Kakve ti aspekte pravi Mars u vagi? On je svakako u padu u vagi. Vidi, ni moj nije ništa bolji, vladar je 11. i suvladar 5. kuće, u djevici je, u 4. kući, u kvadratu sa Neptunom i sekstilu sa Merkurom, sve sami prevaranti i muškarci koji mi nijesu uzvraćali ljubav, evo ni ja nijesam imala ozbiljnu vezu do sad. [/quote

draga trigon sa so u vodoliji u 12.k
trigon me u vodoliji isto u 12 k
konjuk sa sat u 8 k
trigon asc u vodiliji
sextil mc

a udala se samo da olakšam majci
avatar
Buby30

Broj poruka : 11
Datum upisa : 02.01.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  Vita83 taj Sub Jan 05, 2013 8:28 pm

Eh, nije loše postavljen, ali u svakom slučaju, bolje se i ne udati nego da je to bez ljubavi, ne znam, nije ti lako.

Vita83

Broj poruka : 394
Datum upisa : 08.10.2012

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  Buby30 taj Sub Jan 05, 2013 8:32 pm

Vita83 ::Eh, nije loše postavljen, ali u svakom slučaju, bolje se i ne udati nego da je to bez ljubavi, ne znam, nije ti lako.

Slažem se sa tobom, ali tako je mami bilo lakse, financijska situacija teška
Nedugo prije otac naglo umro, ja taman na početku sazrijevanja.
Odrasla sam dok si rekao keks
avatar
Buby30

Broj poruka : 11
Datum upisa : 02.01.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  Vita83 taj Sub Jan 05, 2013 8:54 pm

Sve je to sudbina, svako od nas ima neki teret, ove ili one prirode, ali niko nije bez problema.

Vita83

Broj poruka : 394
Datum upisa : 08.10.2012

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: mars u zenskom horoskopu kao pokazatelj tipa muskarca

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu