21. 05. Sunce i Mesec u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama

Ići dole

21. 05. Sunce i Mesec u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama

Počalji  Astrotanja taj Pon Maj 21, 2012 10:19 pm

21.5. Promene koje nastupaju nakon Pomračenja Sunca u Blizancima danas,ali i naredne sedmice vode u veliki rizik , ukazuju da će biti velikiih potešoća u ispunjavanju sopstvenih očekivanja, ili pak datih obećanja, a osoba koja započinje novinu danas i u narednoj sedmici može da bude kompromitovana. Situaciju koja je bila novinama se lako može pogoršati, kada promena zopočinje neposredno posle Pomračenja Sunca. Tako da je bolje ne preduzimati promene,novine,jer one će sada odvijati pod veoma tešim okolnostima i vode ka zapetljanim, kompliokvanim situacijama, jer je Neptun u kvadratu sa Suncem i Mesecom u Blizancima. Promene koje su one već nastupile,posebno danas su već krenule, sticajem okolnosti zahtevaju da budete jako obazrivi, posebno šta govorite i potpisujete. Ne preporučuju se velike kupovine, putovanja, potpisivanje ugovora, dogovori.

Mesec je danas pre podne u kvadratu sa Neptunom, pa će biti nejasnoće, konfuzije, zbrke posebno u komunikaciji.Budite oprezni i sa informacijama koje stižu do vas. Nije povoljno vreme za donošenje odluka. Moguće su samo obmane, laži, rasejenost kao i potreba za nekim vidom begstva od stvarnosti.

Dobro bi bilo biti manje aktivan, porazmisliti o svemu i sačekati da stvari postanu jasnije, promislite dobro, polako, ne žurite i ne donosite ishitrane odluke i izjave. Sačekajte da ovi uplivi prođu, da bi ste mogli da planirate šta da učinite u novonastaloj situaciji.

Telefon za naručivanje horoskopa i astrološke konsultacije 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu