2.05. Mesec iz Blizanaca prelazi u Raka i pravi kvadrat sa Uranom

Ići dole

2.05. Mesec iz Blizanaca prelazi u Raka i pravi kvadrat sa Uranom

Počalji  Astrotanja taj Sre Maj 23, 2012 11:07 am

23.05. Mesec je danas pre podne u Blizancima u semi sekstilu sa Jupiterom i Merkurom u Biku donoseći energije koja je vezana za delovanje reči, vibracija, pa je dobro za one koji rade poslove koji su vezani za reči, izražavanje, pevanje, glasovne vibracije, kako svetovne, tako i duhovne. Treba obratiti pažnju na reči i izražavanje, kontrolisati se više, jer može doći do konflikata u noćnim satima naročito, kada će Mesec biti u Raku u kvadratu sa Uranom. Danas su mogući unutrašnji konflikti pre svega. Dobro je ako ste u stanju da kontrolišeš osećanja, koja su prisutna dok je Mesec u Raku, posebno može dovesti do napetosti u porodičnim odnosima i mogućih konflikti, ako prednost damo emocijama i rečima koje su iz emocija izgovorene, bez prethodne promišljenosti.

Danas će oko 14. satima Mesec preći u Raka i u posle podne biti u trigonu sa Neptunom u Ribama. Osećanja su naglašena, intuicija,intuitivni osećaj za druge, njihova osećanjai, što će uneti veći sklad u porodične odnose. To je vreme kada treba pokazati ljubav, saosećajnost, empatiju prema drugima,koje će biti prisutna.Imaginacija, mašta, nada, vera je jača, pa dobro vizualizovati , zamišljati i na taj način privlačiti pozitivne događanja i promene. Povoljno je vreme i za meditaciju i rad na unutrašnju stabilnosti u ovom periodu. Ono što ste juče radili, ako ste bili aktivni, moći ćete sagledati kroz to kako se ispoljava sada na druge, na okolinu.

Povoljan dan je za kreativne aktivnosti, posebno u drvetu, kao i poslove vezane za dom posle podne. Dobro je biti umereno aktivan, okrenut svom emocijama i razrešavanju unutrašnjih sukoba.

telefon za astrološke konultacije i naručivanje horoskopa 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu