25.05.

Ići dole

25.05.

Počalji  Astrotanja taj Pet Maj 25, 2012 4:46 pm

25.05. Mesec je i dalje u Raku i pre podne je u kvadratu sa Saturnom u Vagi, pa je dobro uzdrađavati se, osamiti, odmarati, biti pasivan, jer je mogoć umor, manjak energije, briga, sklonost ka melanholiji, nostalgiji i vraćanju u prošlost. Uspomene iz prošlosti sa javljaju, posebno na porodična događanja, detinjstvo, ili uspomene iz rodnog kraja i sl. Povoljno je vreme za meditaciji.Mogu vas pre podne mučiti i porodični problemi, koji donose tugu i zabrinutost u pre podnevnim satima, ali je zato sasvam drugačije rapoloženje u večernjim.

Povoljan je dan za podmlađivanje, kozmetičke tretmane, negu tel i lica.

U večernjim satima Mesec je u sekstilu sa Jupiterom što donosi poboljšanje raspoloženja, vipe vedrine, bolje porodične odnose, više poztivnih osećanja i ljubavi, plemenitosti, a kod mnogih i saosećanje, potrebu da pomognu onima do kojih im je stalo.

Povoljan je dan za ljubav i intimost u ljubavi, fizičku bliskost.

Dobar je dan za odmor i na rad na stvaranju unutrašnjeg mira. Povoljan je za otkrivanje tajni, posebno nečega što potiče iz daleke prošlosti, ali i za otkrivanje šta će se deseti u budućnosti za predviđanje budućh promena.

Povoljan je dan za obučavanje u nečemu, mentalne aktivnosti, učenje, istrživanje naučno. Povoljan je za umno i duhovnu aktivnost. Intuicija je izražena.

Čulo mirisa je izraženo i dobro je koristiti fine začine u ishrani, koji donosi uživanje u hrani i prpremanje ukusne hrane.

Veče je povoljno za druženje, susrete sa osobama koje su vam bliske, bilo to prijatelji, ili voljena osoba.

Naručivanje horoskop i astroloških konultacija na telefon 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu