30.05. i 31.05. Merkur u Blizancima u kvadratu sa Marsom u Devici, Mesec trigon Jupiter, opzocijia Ur

Ići dole

30.05. i 31.05. Merkur u Blizancima u kvadratu sa Marsom u Devici, Mesec trigon Jupiter, opzocijia Ur

Počalji  Astrotanja taj Sre Maj 30, 2012 1:04 pm

30.05. Mesec u Devici je u pre podnevnim satima u trigonu sa o Jupiterom u Biku, što omogućava da se radom i vero u uspeh do njega dođe. Afirmacije, molitve sada dobijaju na značaju i lakše mogu biti ostvarene, jer su praćenje većom nadom u ostvarenje željenog, ali i angaževanjem, trudom, radom, jer je Mesec u Devici, a Merkur u Blizancima u kvadratu sa Marsom, spreman je da se potrudi, izbori, koristeći mentalne sposobnosti, istina i naprežući se više. Dobro je iskoristiti ga za mentalne napore, učenje, da ne bi doneo konflikte, odnosno diskusije, polemike. Čuvajte ruke, jer pri radu sa oštrim predmitima danas i sutra su moguće povrede. Oprezniji budite u vožnji, saobraćaju. Nikako ne treba žuriti i raditi stvari ishitreno , brzo, nepromišljeno, jer su ovi dani vreme kada i dobri vožači mogu da načine nesmotrenost, pa se potrudite da budete maksimalno koncentrisani u saobraćaju. Putovanja će danas i sutra da izazovu malo nervoze, užurbanost, ali budite svesni toga i nastojte da se sredite.Izbegavajte prenagljenost, a ako možete dans izbegavajte putovanja, pogotovo duža. Što god radite pokušajte sporo i obratite pažnju naa detalje u toku prvog dela dana do 13. 30. dokle je Mesec u Devici, da bi nakon toga ušao u Vagu.

U komunikaciji i pisanju budite takođe oprezni, kao i dogovaranju. Proverite informacije koje dobijati i nemojte se iznenaditi ako pregovoi idu malo teže i ako ima polemike. Gledajte da se više opuštate, jer ćete tako iumanjiti nervnu napetost i razdražljivost, ako je osteite, a osetiće je naročito oni koji su pod uticajem Merkura, Device, Blizanci, dok će prenaglejnosti u postupcima biti kod Ovnova i Škorpija nešto više nego kod drugih.

Najbolji časovi su upravo ovi pre podnevni između 7-11. dok je Mesec u trigonu sa Jupiterom i donosi veću zaštitru, dobrotu, potrebu za pomaganjem drugima.

Nastojte da izbegavate danas ispoljavanje ljutnje i ulazak u svađe, posebno u noćnim satima i na prvim satima 31.05, kada će Mesec biti u Vagi u opoziciji sa Uranom u Ovnu i u kvadratu sa Plutonom u Jarcu,a ujedno će delovati Merkur u kvadratu sa Marsom, jer bi one mogle da potraju. Mesec u Vagi teži skladu, miru i ljubavi, a kako će biti u trigonu sa Suncem u Blizancima, omogući će da ukoli to hoćemo uspemo da savladamo različitosti i da kompromisima, ljubaznošću prevaziđemo različite stavove i savladamo uzbuđenje , napetost,, nemir, svesnošću i razumom, intelektom, koje omogućava Sunce u Blizancima.

avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4206
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu