15.06. Mesec u Biku u sekstilu sa Merkurom u Raku

Ići dole

15.06. Mesec u Biku u sekstilu sa Merkurom u Raku

Počalji  Astrotanja taj Sub Jun 16, 2012 12:16 am

15.06. Mesec u Biku je u ovim noćnim satima u sekstilu sa Merkurom zu Raku. Komunikacija će teći nemotano, posebno vezana za neke praktične stvari, porodnična komunikacija, ali i razgoviri i saveti vezani za budućnost, jer je Mesec u Poslednjoj četvrti, gde pogoduje svim proročkim uvidima u budućnost. Kao stvoren je za susrete sa mudrim ljudima, koji mogu svojim savetima da pomognu donošenju odgovarajućih i realnih odluka.

Mesec u Biku teži opuštanju, miru, osećaj sigurnosti, uživanju u svim čulnim slastima i u lepoti u svim oblicima, posebno onoj koji godi čulima. Tako da dozvolite sebi večeras da uživate u nekom prijatnim društvu , bilo da je reč porodičnom druženju, ili da je reč o nekom prijateljskoj komunikaciji. Ipak , danas uopšteno nije povoljno suviše trošiti energiju, niti suviše pričati. Dobro je opustiti se i uz neku muziku, uživati u lepoti, biti pasivniji i ne trpiti preterano energiju.Što više odmora i mira on sada prija više nego ikada. Nije povoljan dan za neke značajne poduhvate.

Povoljno je vreme i za masaže, ali i za ulepšavanje, stavljanje maske, otklanjanje bora, kao i ostranjivanje nečega što je nepotrebno iz svpg života. Ovo se odnosi i na raskidanje veza, koje su nezadovoljavajuće, krajnje teške i nepovoljne za vas, bilo da je reč o ljubavnim, bilo o prijateljskim vezama.

telefon za kontaktak, naručivanje horoskopa i zakazivanja astroloških konulatacija 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu