18.06. Mesec u Blizancima, dok je Merkur u ulazećem sektilu sa Marsom u Devici

Ići dole

18.06. Mesec u Blizancima, dok je Merkur u ulazećem sektilu sa Marsom u Devici

Počalji  Astrotanja taj Pon Jun 18, 2012 11:53 am

18.06. Mesec je u Blizancima i poslednji je dan Poslednje četvrti Mesec, kada treba završti ono što se u prethodnom periodu radilo i sumirati prethodni period. Rezultati koje postignete danas su posledica prethodnih ulaganja, rada, učenja, razmišljanja, komunikacije i sl. Ukoliko ste dobro postupili, donosili ispravne odluke,ili što je tipično za ovaj period Blizanaca imali dobru komunikaciju, nastojali da razrešavate konflikte, da što bolje sarađujete, komunicirate, ili ukoliko ste vredno učili, ili radili posebno u domenu izražavanja, razmene, komunikacije, mentalnih aktivnosti, onda će ovaj dan da bude za vas dobar, ili uspešan. Greške i problemi nastupiće ukoliko niste postupili ispravno, ukoliko je došlo do grešaka, ili do površnosti, lakomislenosti, laži,sukoba, klevetanja, ogovaranja,svađa,ili lenjosti u učenju svega onog što je karakteristično za Pomračenje Sunca i u Blizancima i Pomračenja Meseca u Strelcu, koji je vezan za savest, moral, veru, obrazovanje, putovanja.

Danas je dobro nastojati da negativna razmišljanja, osećanja pokušate da pretvorite u pozitivna. Ulazeći sekstil Merkura Raku i Mars u Devici nagoveštava da mogućnost da znanje ovih da bude praktično primenjeno, posebno, jer je snaga misli izražena, a misli mogu da se pretvore u dela, ili da se aktivnosti i misli usaglase.Danas je veština izražavanja veća, kao i borba za pokazivanje naučenog, što bi kod mnogih koji danas polažu ispite trebala da donese uspeh. Sada treba obratiti na sitnice, detalje, smelo i odlučno braniti svoje stavove, razmišljanja, ispoljiti naučeno na odgovarajući način, upečatljivim govorom, ili pisanjem.

U komunikaciji danas isto treba ispoljiti odlučnost, da bi došlo do ostvarenja onoga što mislimo. Sada je dobro završiti, okončati veze koje su nas opterećivale, smarale, koje nisu bili povoljne po nas zbog neiskrenosti, ili nečega drugog.

Povoljan je dan da se oslobodimo i loših navika, negativnih misli i osećanja. Stoga pročistite svoje misli i tela danas, kao i svoj životni prostor, svećama, mirisima, molitvama, afiracijama. Odbacite sve što jer nepotrebno, loše, ili tuđe, da bi ste u novi lunarni cikus zakoračili oslobođeni od onog lošeg i nepotrebnog i ušli sutra u novi lunarni ciklus, jer je Mlad Mesec spremni za promene, koje mogu da promene nešto u vašem životu i donesu novine. ako se dans sa iskušenjima, susretenete na pravi način, ako budete i u nevoljama dostojanstveni, odlučni da ih savladate, tada ćete biti u stanju da dođete do kvalitetnijeg, prosperitenijeg nivoa, od onoga u kom ste sada. sunny sunny sunny

telefon za kontakt 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu