30.06. Mesec je u Škorpiji u sekstilu sa Marsom, a u noćnim satima u Strelcu

Ići dole

30.06. Mesec je u Škorpiji u sekstilu sa Marsom, a u noćnim satima u Strelcu

Počalji  Astrotanja taj Sub Jun 30, 2012 6:34 pm

30.06. Mesec danas iz Škorpije, gde će praviti sektil sa Marsom,što povoljno utiče na aktivnosti, koje donose uspeh, ukoliko postoji jaka vera. Pred ponoć Mesec prelazi u Strelca i ulazi u noćnim satima 1.07. u trigon sa Merkuromu Lavu i Uranom u Ovnu i kvadratu sa Neptunom, opoziciji sa Jupiterom što povoljno utiče na promene.

Ovo je dan kada je dobro krenuti u ostvarenje nečega, ako postoji jaka vera. Najbolji je dan da se upućuju molitve, rade afirmacije., jer je moć močlitve velika. Molitve koje se upućuju danas se ostvaruju ako su upućene sa verom u njihovo ostvarenje.

Konjukcija Venere i Jupitera u Blizancima deluje povoljno na ljubavi na svaki vid davanja, pomaganja, dobrodušnosti, milosrđa, na srećne okolnosti, na povoljnu komunikaciju, koja donosi neku dobrobit, poboljšava trenutnu situaciju. Jupiter i Venera u Blizancima su u sekstilu sa Merkurom u Lavu, pa susreti, sastanci, dogovori mogu proteći u dobrom raspoloženju i pomaganju, razumevanje. Ležernost, spontanost u razgovorima i dogovorima, pa čak i izvesna intimnost, prijateljski odnos povoljno mogu uticati na dogovore i početak neke saradnje. Povoljan je dan za druženje, za ljubav, koja se iskazuje i srdačnim, toplim rečima, koje imaju snagu i delotvorne su.

Povoljni aspekti Merkura, Jupitera i Venere i ulazak Meseca u Strelca na kraju dana i trigon sa Merkurom i Uranom u noćnim i jutarnjim satima 1.07. povoljano deluju na putovanja, hodočašća, samo sve treba da ide prirodno, spontano, bez preterivanja, kako bi bilo povoljno.

Danas je 12 lunarni dan, kada se treba izbegavati osećanje ljutnje, mržnje. Svađe posebno treba izbegavati, jer mogu da potraju i čak da ne dođe do pomirenja. Zato izbegavajte to. Budite saosećajni, plemeniti. Ako toga nema, može se desti da vam drugi to uskrate, onda kada vam to bude trebalo.

Telefon za kontakt 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu