22.07- Mesec je u Devici, Sunce u Lavu

Ići dole

22.07- Mesec je u Devici, Sunce u Lavu

Počalji  Astrotanja taj Ned Jul 22, 2012 12:38 pm

22.07. Danas je četvrti lunarni, dan. Mesec je u Devici, dok Sunce ulazi oko podneva u znak u kome je u sedištu, u Lava. Doneće obilje pozitivne energije, koja se može dobro usmeriti, jer pojačava volju, odlučnost i podstiče na akciju, ali osmišljenu, kao i na kreativnost, ispoljavanje , samodokazivanje, što će koristiti onima, koji se bave javnim delatnostima i omogućiti da se ispolje.

Sunce u Lavu je povoljno i za ljubav, odmor, zadovoljstva, posebno porodični odmor, jer će i Venera avgusta biti u Raku, kao i za putovanja, posebno od 8. 08. kada će Merkur prestati da ide retrogradivan, pa će novine i promene mesta i novi kontakti ići nešto brže i lakše. Istovremeno će avgusta i Venera tada biti u Raku , pojačavajući ljubav prema bližnjima, ili donoseći ljubav pored neke vode, mora, ili bazena, izvora i sl.

Danas je potrebno raditi na uravnotežnju unutrašnjih energija. Moguć je nemir, nezadovoljstvo, napetost, pa je zato povoljno raditi na svom unutrašnjem miru, opuštati se, pribegavati mentalnoj i fizičkoj čistoti.

Posebno je dobro moliti se, raditi vibracije, kao i raditi zvucima, rečima, naročito onima, koje imaju emotivno-voljnu motivaciju i koje će se višestruko pojačati pod povoljnim tranzitima, Mesec i Plutona i povoljno deloviti na energiju i zdravlje, ili posao. Mesec je u Devici, znaku koji se odnosi na zdravlje i lečenje, a u pre podnevnim satima je u trigonu sa Plutonom u Jarcu, što daje energiju i pokreće čoveka ka korišćenju svojih unutrašnjih snaga, koje mogu doprineti izlečenju, ili poboljšanju zdravlja, transformaciji energije, regeneraciji.

Obratite pažnju na reči koje izgovarate i izbegavajte nepromišljenje izjave, koje prate uzburkana osećanja. Nastojte da prvo promislite i stišate svoje emocije.

Osećanje nezadovoljstva je moguće, ali ono nas može samo podstići da više radimo na sebi i menjamo postojaće stanje.

Organ dana je grlo, pa je zato povoljno raditi na zvucima, rečima, vibracijama koje potiču iz ovog organa.

Ako ste juče bili aktivni, danas ćete naići na reakcije okoline na ono što ste uradili, preuduzeli.

Povoljan je dan za šetnje, boravak u prirodi, kao i rad sa drvetom, rezbarenje, pravljenje nečega od drveta.

Telefon za astrološke konsultacije i naručivanje horoskopa je 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

re

Počalji  IVA taj Ned Jul 22, 2012 1:07 pm

Astrotanja ::22.07. Danas je četvrti lunarni, dan. Mesec je u Devici, dok Sunce ulazi oko podneva u znak u kome je u sedištu, u Lava. Doneće obilje pozitivne energije, koja se može dobro usmeriti, jer pojačava volju, odlučnost i podstiče na akciju, ali osmišljenu, kao i na kreativnost, ispoljavanje , samodokazivanje, što će koristiti onima, koji se bave javnim delatnostima i omogućiti da se ispolje..

moj rodjendan:) Very Happy
avatar
IVA

Broj poruka : 420
Локација : beograd
Datum upisa : 18.08.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu