10.08. Mesec je u Biku, a noćnim satima u Blizancima u sekstilu sa Merkurom

Ići dole

10.08. Mesec je u Biku, a noćnim satima u Blizancima u sekstilu sa Merkurom

Počalji  Astrotanja taj Pet Avg 10, 2012 11:21 am

10.08. Danas je Mesec tokom većeg dana u Biku i u noćnim satima, oko 21. ulazi u Blizance. Mesec je u praznom hodu sve do večernjih sati, kada ulazi u sekstil sa Merkurom u Blizancima. Upravo su ti večernji i rani noćni sati najbolje vreme za komunikaciju, druženje, razmenu informacija, ali i za doloženje do saznanja, koja mogu povoljno da utiču na vaš život i budućnost.

Danas je idelani dan da se sazna budućnost, za gatanje i za otkrivanje onoga što dolazi i odgovori na to se mogu nalaziti ne samo u knjigama, ili kontaktima sa ljudima koji se bave otkrivanjem budućih događaja, već i u običnim svakodnevnim stvarima, u razgovoru, ili pri gledanju filma, ili nekom susretu. Sada treba obratiti pažnju na simbole i predznake i izvući iz njih odgovore o onome što sledi, ili čak i smernicu za budućnost.

Tokom dana ne žurite sa odlukama, već promislite, porazmislite i ako ne možete sami sebi da date odgovor potražite ih od drugih. Možete i u knjigama koje su iz daleke prošlosti, odnosno starim knjigama, ili starim, drevnim saznanjima. Današnji dan se po lunarnom kalendaru naziva Svitak, knjiga i vezan je za zanaje, knjige, intelekstualnost.

Ovo je povoljan dan za prenošenje znanja drugima i delenja sa drugima ono što znate, što ste stekli učenjem , ili iskustvom.

Mesec je u poslednjoj četvrti i danas možete slobodno jesti, jer se sada najmanje goji, a kako je Mesec u Biku, čulnost i apetit će tokom dana biti pojačani i moći ćete da uživate u hrani.Preporučuju se ipak, danas pretežno jede voće i povrće.

Ako se danas odlučite da saznate svoju budućnost možete se javiti na telfon 060 54 254 i naručiti svoj godišnji horoskop, ili uraditi konsultaciju astrološku vezanu za buduća događanja, jer je povoljno vreme za to.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu