26. 09.Merkur u trigonu sa Jupiterom, Mesec u Vodoliji u opoziciji sa Venerom u Lavu i u kvadratu sa Marsom u Škorpiji

Ići dole

26. 09.Merkur u trigonu sa Jupiterom, Mesec u Vodoliji u opoziciji sa Venerom u Lavu i u kvadratu sa Marsom u Škorpiji

Počalji  Astrotanja taj Sre Sep 26, 2012 3:51 pm

26.09. Današnji dan je pod uticajem jednog izuzetno pozitivnog i prijatnog tranzita, koji je danas egzaktan, a to je trigon Jupitera u u Blizancima . U jutarnjim satima, pa tokom ranih pre podnevnih sati, bio je i veliki trigon na nebu, jer je Mesec u Vodoliji bio u trigonu sa Merkurom u Vagi i Jupiterom u Blizancima. Veze i odnosi koje ste uspostavljali sa drugima, bazirani kako na komunikaciji, razmeni, ali i emotivnoj razmeni mogli su se sada poboljšati.Povoljno je bilo vreme za dogovore, pregovore,ugovore, provere znanja, za studente, za polaganje ispita, zatim za komunikaciju, druženje, grupne aktivnosti, ali i razne vrstu razmene informacija, za ljude koji rade u medijima, kao i oni koji se bave pravnom strukom, prosvetom , ali i za trgovinu i putovanja u jutranjim satima. Novine i promene koje su otpočele danas,posebno u pre podnevnim satima mogu imati povoljan ishod i uticaj.

Odličan je dan za konusltacije i traženja saveta i podrške neke neutralne, stručne osobe koja se bavi pružanjem usluga, bilo da je reč o advokatima, psiholozima, ili drugim savetnicima, kakvi su i astrolozi, jer je Mesec u Vodoliji okrenut budućnosti i dolazeće vremenu, ali i nesebičnom pomaganju drugima. Smile

Ovaj tranzit osetiće većeina pripadnika, jer su uključen čak tri planete, posebno mogu pozitivno da ih dožive osobe koje imaju neki kontakt u natalu između Jupitera i Merkura, ali i osobe koje imaju Ascedent u Blizancima, Devici, Strelcu i u pre podnevnim satima i u Raku, ali i drugi, vazdušni znaci: Blizanci, Vage i Vodololije.

U 17.18. počinje 12. lunarni dan. zvani-Srce-, ili -Čaša- kada je prisutna energiaj ljubavi, sasećanja i pomaganja drugima. Smatra se da se na današnji, 12. lunarni dan otvaraju nebeska vrata i da čoveka mogu da čuju i sami Bogovi, pa započenite ovaj lunarni dan (oko 17. 18.) molitvom i završite ga sutra u približno isto vreme takođe molitvom, traženjem pomoći bilo od Boga, ili Anđela, ili Kosmosa samog!

Danas je dobro ispoljiti milosrđe i saosećanje, pomagati drugima, jer se time ne samo sama osoba oslobađa straha, nego i njoj pomać stiže, onda kada joj je potrebna, a u suprotnom, ako se ispolji sebičnost i nesaosećajnost, osoba može biti lišena pomoći drugih, onda kada joj je najpotrebnija.

Ne preporučuje se, da se bude danas od 17. 18. prenagljen i energičan, već promišljen i plemenit. Ispoljavanje samosažaljenja, kao i tuge i nije dobro i treba ga izbegavati jer može potrajti takvo stanje. Svađe koje se danas mogu dogoditi, mogu da se negativno odraze na budućnost, odnodno teško može doći do pomirenje, posebno u oko 17.-18. satima kada će Mesec biti u kvadratu sa Marsom u Škorpiji i u opoziciji sa Venerom u Lavu. Ovaj aspekt se već sada oseća, ali će tada biti egzaktan,izraženiji .Tada treba biti sklon pomaganju drugima, opraštanju, toleranciji, milosrđu, saosećanju. Ko tako postupa i ne dozvoli egu da se umeša može ne samo sačuvati neku svoju vezi, ljubavnu, bračnu vezi,porodičnu ili prijateljsku. Ne zaboravimo da deluje ovih dana i kvadrat Venere u Lavu i Mars u Škorpiji, a T-kvadrat Meseca u Vodoliji, može da pomogne napetosti i inaćenju, konfliktima, ljubomornim scenama, pa i ispoljavanju mržnje, sa trajnim posledicama, koje će se oseti dugo vreme, jer su uključeni fiksni znaci.

Izbegavajte u ishrani danas ljutu. Hrana koja se preporučuje su semenke razne, orah, jer je organ dana srce, a ove namirnice povoljno mogu delovati na njega.

Kontakt telefon za naručivanje horoskopa i zakazivanje konsultacija
je 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu