27.09. Mesec u Ribama u sekstilu sa Plutonom u Jarcu

Ići dole

27.09. Mesec u Ribama u sekstilu sa Plutonom u Jarcu

Počalji  Astrotanja taj Čet Sep 27, 2012 11:07 pm

27.09. Mesec je u Ribama i sve više se puni, dok ne dostigne kulminaciju u nedelju i donese veće preokrete, neočekivane i iznenadne promene i događanja, koja će neke uznemiriti, druge navesti na veće promene. Dok se to ne dogodi Mesec u Ribama, u večernjim satima, upravo sada između 17-19, ulazi u sekstil sa Plutonom, podstičući transformacije, preobražaje, kao i početkom 13. lunarnog dana u 17. 18. dovodi do mogućnosti energičnih poduhvata, koji mogu biti i nastavak dosadašnjih aktivnosti, ali će doneti mogućnost otkrivanja skrivenog,nepoznatog, ili neistraženog. Energija se menja, transformiše u novu energiju danas i dolazi do preobražaja i promena i to na psihičkom nivou pre svega. Ako smo živeli u skladu sa lunarnim ciklusom prethodnih dana, može sada preći na novi, viši, koji omogućava ostvarenje naših planova, posebno mentalnih.

Odlično je vreme od danas oko 17. 18. pa do sutra u ovo vreme baviti se kreativnim delatnostima, nešto stvarati, jer su prisutne vrlo suptilne energije, koje omogućavaju da uz pomoć imaginacije, intuitvnih uvida se stvari nešto suptilno bilo u umetnosti, bilo na drugim poljima vezanim za materijalni, fizički svet. Sve što se stvara protkano je osećanjima dok je Mesec u Ribama, pa dozvolite vašim osećanjima da vas vode, kao i intuiciji.

Za ovaj lunarni dan zvani -Zmija koja odgriza svoj rep- ili -Točak sa kukastim krstom- važi da se otvara zavesa između svetova i zato je povoljan za prodor izvan realnog, u druge svetove, područija beskonačna i neistražena,ili u druge duhovne dimenzije. Simbol dana točak sa kukastim krstom, predstavlja kretanje energije, u prirodi na energije vezane za sunčane vetrove, a u organizmu za životnu energiju pranu,koja se kreće kroz određene organe u našem organizmu.Prisutna je dopunska energija koja može doprineti da ono što ste započeli se nastavi, ali da to teče nezaustavljivo, poput jednog od simbola ovog dana, točka koji se spušta neuzaustavljivo niz uzvišenje. Ovo znači da trebate da idete sa verom u sebe napred do željenog cilja, odnosno realizacije započetog.

Povoljan je dan za grupne aktivnosti vezane za grupne aktivnosti, prikupljenje informacija i selekciju informacija. Kako je Mesec u neptunovskom znaku Ribama, obratite pažnju na neiskrenost, lažne inforamacije, spletke i sl.

Dobro je danas poklanjati, davati poklone, pokazati velikodušnost, ali i vraćati dugove.Osećanja negativna kao što je razdražljivost i borbenost i osvetoljubivost treba izbegavati, jer nisu u skladu sa energijama ovog lunarnog dana, kada dobrota, plemenitost i velikodušnost su te koje donose pozitivnu energiju i poboljšavaju odnose sa drugima, pa se tu ne treba uopšte suzdržavati.

Mesec je u vodenom znaku Ribama, pa je odlično vreme da se čistimo vodom, jer tako sada možemo da otklanjamo negativne uticaje i loše vibrecije usmerene prema nama. sunny sunny sunny

Danas je povoljno jesti raznu hranu, jer se energija iz nje bolje koristi, posebno se dobro koriste vitamini i minerali iz namernica. Dobro je danas jesti hleb od proklijalih zrna.

Svoj natalni (životni horoskop) u pisanom obliku)oko 25. sitno kucenih strana) ili usmeni možete, kao i druge horoskope: godišnje, uporedne, poslovne, horoskope za decu, ili karmičke, elekcione, možete naručiti na telefon 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: 27.09. Mesec u Ribama u sekstilu sa Plutonom u Jarcu

Počalji  IVA taj Čet Sep 27, 2012 11:26 pm

jutros mi je izasla koprivnjaca, kao reakcija na predhodni dan, i jako brzo se smirila:)
jesam jela veoma raznovrsno povrce i pila dosta tecnosti , i dan je doneo vise pozitivnosti nego predhodni dani Wink
avatar
IVA

Broj poruka : 420
Локација : beograd
Datum upisa : 18.08.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu