Mars je u Strelcu 07.10.-17.11.2012.

Ići dole

Mars je u Strelcu 07.10.-17.11.2012.

Počalji  Astrotanja taj Ned Okt 07, 2012 9:40 am

Tranzitni Mars od danas 07.10.2012.-17.11. donosi promene ulaskom u sazvežđe Strelca. Mars u Strelcu donosi novu vrstu energije i bržu i otvoreniju spremnost na akciju i promene. On u Strelcu donosi vitešku odvažnost, spremnost na avanture, podvige i izazove, borbu za pravdu, ali i ljubavna osvajanja i avanture. Smelo ulazi u novine, unoseći entuzijazam u svoje poduhvate. Ima žara, vatre koje će nas uvosti u nove poduhvate bez zadrške,ou one aktivnosti u kojima ćemo da nastojimo da slobodno delujemo, jer sada se teže podnosi da nas drugi ograničavaju u njegovim poduhvatima.

U Strelcu je Mars otvoren za nova iskustva i pun optimističkog poleta da istražuje pa će i naše aktivnosti biti vođene entuzijazmom, oduševljenjem ulaska u novo. Oko 15,16.10. kada Mars bude bio u trigonu sa Uranom u Ovnu je povoljno vreme za nove aktivnosti, poduhvate, ili avanture, koje su neizvesne, a smele, koje mogu da budu vezane za putovanja, ali i za projekte koje zahtevaju aktivnost, dinamiku, kretanje, preduzimački duh, originalne, ili neobične akcije, koje streme da donesu veće promene.

Dok Mars bude tranzitira Strelcem biće prisutna potreba za novim iskustvma, za saznanjima , za otvaranje novih horiznata, osvajanjem ciljeva koji su daleki, ili vezani za prostranstva, kretanje, sport, ili pak za zakon. Što se tiče ovog poslednjeg tu treba biti oprezan, jer buntovnost i sklonost ka borbi za pravdu i red, mogu naići na suporostavljanje od drugih, dovesti do zakonskih problema ili na sukobe sa drugima, konflikta i gubitka oko 28. 10.Tada budite oprezni i sa strancima i izbegavajte duga putovanja. Tendencija ka preterivanju i ulasku u probleme sa drugima će postojati, kod nekog i na fakultetu, ili vezano za sudske procese, a mogući su i razni saobraćajni i drugi prekršaji, koji donose zakonske kazne.

Mars u Strelcu povoljno će delovati na sportske aktivnosti, posebno na sportove na otvorenom, one gde ima više kretanja, a po mogućnosti putovanja. Sada se neće lako trpeti ograničenja, a izazova i rizika će biti više, ali i impulsivnih reakcija i nestrpljenja. Sa žarom i vierom u bolje se ulazi u nove aktivnosti,ali moguć je nedostaak istrajnosti ,promena aktvnosti.

Energija Marsa u Strelcu povoljno deluje na duhovna vođstva, koja će biti sada sa više entuzijazma, pa se verski zanos može brže preneti i na druge. Osobe sa podznakom u Ovnu kreću da rade ono što su već neko vreme htele, bez zadrške smelo, bez obzira na to što će njihova partnerka, ili partner biti sada zaokupljeni praktičnim stvarima, promišljene u postupcima, jer je Venera u Devici i nije u saglasnosti sa energijom Marsa u Strelcu.ogradan, pa tr

Dispozitor Marsa u strelcu je Jupiter je u Blizancima,koji je retrogradan i zato su sada moguće dvostruke aktivnosti, vezane za sticanje znanja, komunikaciju druženja, sa mogućnošću obnavljanja nekih kontakata od ranije. Moguć je i dolazak, povratak nekih osoba iz inostranstva.

Ovnovi će biti u ovom periodu aktivne, poletni, koji će biti u u stanju su da svojim poletom i akcijom privuku i druga, bilo strance, bilo osobe koje su duhovne. Ovo povoljno deluje za poslove i saradnju sa strancima, samo ne sredinom oktobra, kada će Mars biti u opozciji sa Jupiterom.

Ako vam u ovom periodu Mars tranzitira 8. mogućulazak u nova osvajanja, zavođenja, ili pak u neke poduhvate, gde će nastojati da privuku finansijsku podršku drugih. Moguće su i teškoće i borba da se pridobije tuđ novac. Ukoliko tranzitira devetom, uvešće ih u nove duhovne poduhvate sa većim žarom, entuzijazmom. Smeli će biti u istraživanjima novog, u spoznajama, koje pomeraju granice postojećeg. Neke će uvesti i u borbu za pravdu, sa nepredvidljivim ishodom, druge u studiranje sa više entuzijazma i optimizma.

Osobe sa Ascedentom u Škorpiji neće više toliko uporno boriti i bez odstupanja za svoje ciljeve, već će biti spremne i za nagodbe, nešto fleksibilnije. Postaće otvorenije.Sa više optimizma ulaziće u svoje aktivnosti, naročito one vezane za zaradu, pa mogu ući u nove poslove, sa više hrabrosti i vere, ili pak brzo sticati i trošiti novac, ulaziti u finansijske rizike koji mogu biti i veoma povoljni, ako su započeti u odgovrajuće vreme.

Ako vam je podznak u Lavu, dobar je period za sportske aktivnosti,rekreaciju ili za ljubavna osvajanja, avantre, hobije,ili javno delovanje. Roditelji lavovi će puno energije trošiti u aktivnostima vezanim za svoju decu itd.

Mars u Strelcu voli kretanje, druženje, akciju, odbranu sopstvenih idela i principa u nekom društvu, prilikom razgovora, ili u susretu sa predstavnicima zakona, milicijom . Mnogima će ovo biti uzbudljiv i dinamičn periodu, koji donosi promene i nove aktivnosti, ili način ulaganja energije u svoje aktivnosti.

Ako želite da saznate šta vama lično donosi ulazak Marsa u Strelcu zakažite astrološku konultaciju na telefon 060 54 54 254. Na ovaj telefon možete naručiti i : natalni, godišnji, uporedni, poslovni, elekcioni i karmički horoskopS
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4206
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu