19. na 20 10. Mesec prelazi iz Strelca u Jarca

Ići dole

19. na 20 10. Mesec prelazi iz Strelca u Jarca

Počalji  Astrotanja taj Sub Okt 20, 2012 12:38 am

19.10. Mesec je i na samom kraju sazvežđe Strelca i ove noći tačnije 20.10. prelazi u znak Jarca, pa će se i energije promeniti. Mesec je u ovim noćnim satima još uvek u sekstilu sa Suncem u Vagi i ulazi u sekstil sa Saturnom u Škorpiji , što doprinosi da budemo strpljiviji i odgovorniji u svojim postupcima i da ono što smo ranije činili možemo da pretvorimo u materijalni oblik, odnosno da realizujemo.Ono što smo započeli prethodnih dana je dobro sada završiti. Mesec ulazi i u sekstil sa Neptunom, pa će i intuicija imati udela u tome.

Danas je dobro sresti se sa supotnostima u sebi ili uopšte sa suprotostima i nastojati ih pomiriti, ili ići srednjom linijom, bez preterivanja, biti umeren, a noćas pod izvesnom kontrolom kada su osećanja u pitanju.Muški i ženski princip su u saglasnosti , emocije i razum su u ravnoteži, što omogućava da se stvari odvijaju olakšano, ali i odnosi sa supotnim polom budu bolji.

Povoljno je vreme za iskreno i otvoreno ispoljavanje svojih principa, pogleda i osećanja.

20. 10. osećaj odgovornosti, dužnosti biće prisutan, posebno u ranim jutranjim, ili kasnim noćnim satima.

Oko podneva i u ranim posle podnevni satima započinje 6. lunarni dan -Ždral-, koji je povolja za proricanje , gatanja.

Ovog dana su moguće i velike transformacije, snažna osećanja, jake strasti, ili emotivni šokovi, preokreti u kasnim prepodnevnim , a posebno oko podneva, kada je Mesec u Jarcu u konjukciji sa Plutonom i u kvadratu sa Uranom. Dobar je dan za istraživanje, umne i psihičke vežbe, ali je dobro vreme za opuštanje i meditaciju, čime će se smanjiti napetost.

Traba radite na svom unutršanjem miru u poslepodnevnim satima i tokom druge polovine dana. U subotu posle podne i tokom večeri i noći je dobro i odmarati se i biti nešto pasivniji.

Dobro je dati odgovarjuće savete vezani za budućnost, ili proricanja mogu pozitivno delovati na osobu koja je traži i zato je dobar dan za konsultovanje sa onima koji znaju da vam saopšte nešto o vašoj budućnosti.

Pozitivno raspoloženje i energiju danas donose prijatni mirisi i dobro odabrene arome, pa ih je dobro koristi. One mogu probudite uspomene, ali i doprineti prijatnoj astmosferi uživanja i zadovoljstva, posebno intimnih zadovoljstva, kontakata sa osobama suprotnog pola, za šta je takođe povoljan ovaj lunarni dan koji će trajati do 21. u podne.

Ako nameravate da se oslobodite neke loše navike, posebno pušenja sada je to povoljno učiniti.

Takođe je povoljan dan za regeneraciju, obnovu podmlađivanje i to u kasnim prepodnevnim satima i oko podneva i ranim posle podnevnim satima.

Za otkrivanje budućnosti, astrološke konsulatacije i naručivanje horoskopa natalnog, uporednog ili godišnjeg možete se javiti na telefon 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu