27.10. Mesec u Ovnu u konjukciji sa Uranom i Plutonom, Mars u opozciji sa jupiterom

Ići dole

27.10. Mesec u Ovnu u konjukciji sa Uranom i Plutonom, Mars u opozciji sa jupiterom

Počalji  Astrotanja taj Sub Okt 27, 2012 10:18 am

27.10. Mesec je u konjukciji sa Uranom upravo sada između 7-10. sati i donosi vreme kada se dešavaju promene, iznenadne, neočekivane, ili brze, prodorene, izazvane velikom unutrašnjom dinamikom i aktivnošću i potrebom za promene. Dramatične, snažne i nezaustavljive promene, koje su istovremeno praćenje i jakim uzbuđenjem, kod nekih i psihičkim nemirom, ili napetošću, kod drugih jakom psihičkom energijom, koja se aktivno koristi i smelo vodi ka promenama.

Mesec će u toku pre podneva, posebno oko 11-13. biti u kvadratu sa Plutonom u Jarcu, pa su moguća pojačane strasti i borbenost, kod nekih konflikti, izlivi ljutnje. To je vreme kada nije dobro ući u neku novu aktivnost, jer ishod može biti nepovoljan. Moguća su negativna oosećanja.

U 15. 47. započinje 13. lunarni dan zvani -Zmija koja grize svoj rep-. Energija koja će biti aktivirana ovoga dana sve do sutra oko 15. 50 . je pojačana, uvećana, pa je dobro biti aktivan i stvaralački orjentisan. Dobar je i za grupni rad, prikupljenje inforamcija i njenu selekciju itd. U ranim jutarnjim satima 28.10. oko 3-6. s Mesec će biti u povoljnom aspektu sa Marsom u Strelcu i Jupiterom u Blizancima, pa će na kratko umanjiti nepovoljan uticaj ove opozicije i povoljno uticati na aktivnost kako fizičku tako i umnu. Moguća su preterivanja u radu, nezaustavljivo i neumereno kretanje ka nečemu, što može dovesti i do problema, sukoba sa drugima.

Mars i Jupiter su ovih dana u opoziciji, pa je moguće preterivanje, neodmerenost u postupcima, sklonost konfliktima, a mogući su prekršaji, kako saobraćajni, tako i drugi prestupi. Ne žurite, ne brzajte u vozi, ne budite ishitreni i neumereni u svojim postupcima, jer su mogući gubici, saobraćajni udesi, ali i pojačana buntovnost, koja može dovesti do sukoba sa predstvnicima policije. Slobodarski duh bi neko mogao da se nasilno ograniči. Nije povoljno vreme za putovanja i budite oprezni u kontaktu sa strancima i predstavnicima vlasti, ili reda.

Ako želite da saznate vaš karakter i sudbinu naručite natalni horoskop, ako vas zanima vašu budućnost naručite godišnji, ako vas interesuje kakve su šanse da vaš ljubavna veza potraje i bude bolja, ili šta vas to veže za partnera naručite uporedni horoskop. Astrološke konsultacije su najjeftiniji način otkrivanja onoga što vas zanima i njih možete da zakažete na telefon 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu