13.12.2012. Mlad Mesec u Strelcu

Ići dole

13.12.2012. Mlad Mesec u Strelcu

Počalji  Astrotanja taj Uto Dec 11, 2012 3:34 pm

Do 13. 12. završite ono što ste u prethodnom periodu započeli, bez obzira koliko vam je to teškoća zadavalo, odugovlačenja i neispunjenih obećanja i krenite u novo, koje donosi više nada i optimizna jer je ovog puta Mlađak u Strelcu, na 21.stepnu i bez loših aspekata.

Mlad Mesec u znaku viših znanja, duhovnosti, dalekih putovanja, morala, stranaca donosi mogućnost da započnete nešto novo što vam može pružiti mogućnos napredka, širenja,ili bar unošenja entuzijazma,optimizma i vere u ono što želite i radite, a što pomaže da i daleki ciljevi budu bliži i ostvarljivi. Ulaganje znanja i veština i snalažljivost u komunikaciji, jer je Jupiter u Blizancima doprineće da u ovom periodu, studenti i svi oni koji uče sa više poleta i uz mogućnost da dođu do odgovarajućih informacija se pripreme za predstojaće ispite i provere znanja.

Sada je dobro uložiti u sticanje znanja, biti vredan, ponavljati, jer je radni i uporni Mars u Jarcu, a Merkuru nam ulazi u Strelca, gde se teži sticanju znanja i usavršavanju.

U komunikaciji ćemo biti skloni da budemo nešto opširniji, ali i vedriji i opušteniji, sa više optimizma u razmišljanjima i izražavanju. Jedino se čuvajte prevara i neistinih informacija, ili laži 11, 12. kada će Merkur biti u kvadratu sa Neptunom.

Putovanja će biti aktuelna u drugoj polovini decembra, više nego u drugim periodima i ona bi trebala da proteknu povoljno, da donesu više radosti, novih poznanstva, avantura, novih ljubavnih ideala, potrebe za slobodom, jer će i Venera boraviti u Strelcu od 16.12. i doneti šansu za novu ljubav, kada bude ušla u trigon sa Uranom u Ovnu 19., 20.12. jer on kreće direktno. Najviše će novih ljubavi i prijateljstva biti na fakultetu i na putovanjima dalekim i sl. Stare ljubavi će doživeti izvesne promene,a više će biti prijateljstva, zajedničkih ideala i dobronamernosti u vezama i potrebe zaslobode.

Otvorite se i započnite nove aktivnosti i iskustva, obogatite svoj život novim duhovnim saznanjima, koja uzdižu i čine život uzvišenijim i radosnijim u ovom periodu od 13. 12. do 12. 01. 013. kada će Mlad Mesec biti u Jarcu .

Ukoliko želite da saznate šta vas očekuju u budućnosti, bliskoj ili dalekoj, ili želite da bolje upoznate sebe i ono što vas čini takvim kakvi jeste, naručite svoj horoskop godišnji, natalni, uporedni horoskop, ili horoskop za kraći vremenski period na telefon 060 54 54 254, ili 063 76 63 599.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4223
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu