11.02. Mesec u Ribama u konjukciji sa Marsom, Merkurom, kvadratu sa JU, sektilu sa PL i trigonu SA

Ići dole

11.02. Mesec u Ribama u konjukciji sa Marsom, Merkurom, kvadratu sa JU, sektilu sa PL i trigonu SA

Počalji  Astrotanja taj Pon Feb 11, 2013 12:58 pm

11.02. Mesec je u Ribama u konjukciji sa Marsom i kvadratu sa Jupiterom u Blzancima pre podne . Ovo je drugi lunarni dan, posle Mladog Meseca koji je juče bio u Vodoliji, je idealno dan za početak promena, otpočinjanje novina omogućiti da se osmelite i započenete sa promenama. Obazrivi budite da ukoliko u pre podnevnim satima oko 7-10.. započnjete sa promenama, da u njima ne bude preterivanja, neodmerenosti u osećanjima, ili podložnosti neiskrenosti i obmanama, ili samoobmanama, ili problema u razumevanju.

Mesec u znaku u kojem je intuicija izuzetno jaka, sledite i svoj unutrašnji glas u započinjanju novih aktvnosti. U Ribama je sve obojeno osećanjima, što prožima sve ono što mislte i radite. Takođe je obavijeno tajnovitošću, donoseći da se mnogo aktivnosti i promene odvijaju u pozadini, tajnosti,ili samoći ili na skrivenim mestima, ili u bolnicama, udaljenim mestima i slično. Mešutim, te promene će danas biti veoma žive ali i malo ishitrene mogu da budu ako se preduzmu u ovim pre podnevnim satima, jer je Mesec u konjukciji sa Marsom. Ovo pojačava mogućnost da se neki lakše osete uvređenima, ili da dođe do emotivnog povređivanja, ishitrenog regovanja, konflikata obojenih snažnim osećanjima. Opet, ako usmerite svoju energiju u ovim pre podnevnim satima od 9-13. ka nekim kreativnim delatnostima, il ika pomaganju drugima, onda će tu ispoljiti veću emotivnu snagu, emotivni naboj će biti pravilno usmeren.

U posle podnevnim satima Mesec će biti u konjukciji sa Merkurom u Ribama i ovo će pojačati emotivnu i mentalnu aktivnost. Razgovori, susreti između 12.-15.30. će biti obojeni osećanjima, ali i unutrašnjim osećajem za ono što se treba, ili ne treba reći, a osećanja će preovladavati, pa je povoljno vreme da se i razgovora više o njima, ili o temema koje su vezane za nešto što je nije opipljivo, stvarno, vidljivo spolja, ili imaginarno, ili nepoznato, tajanstveno, ili vezano za nešto u što verujemo, ili o čemu maštamo, ili je to duboko u našoj unutrašnjosti.

Oko 15.-17. Mesec će biti u sekstilu sa Plutonom u Jarcu i u trigonu sa Saturnom u Škorpiji, koji će se osetiti do oko 19. sati. Ovo je idelano vreme tokom dana za promene koje mogu da donesu peobražaj, a i trajne rezultate, da omoguće veću istrajnost u sprovođenju, ili disciplinu i upornost, jer je Mesec u trigonu sa Saturnom u Škorpiji. Samo napred!

Svi zainteresovani za tumačenjene natalnog, godišnjeg, uporednog horoskopa, ili za kraći vremenski period, mogu naručiti horoskop na telefon 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu