26.02.-22.03. Venera u Ribama

Ići dole

26.02.-22.03. Venera u Ribama

Počalji  Astrotanja taj Uto Feb 26, 2013 12:17 pm

Venera je od danas u Ribama i evo promene u onome što osećamo, kako možemo sada da volimo i doživljavamo ljubav,zadovoljstvo i sreću.Ljubav ovde ne traži razlog da postoji, ona nije uslovljena onim što je neko, ili šta se može dobiti od neke osobe ona je tu spontana, zasnovana na osećanju da nam je neko blizak, da nam se dopada takav kakav jeste, da ga volimo jer nam je neko drag, osećamo ga, ili zato što on u nama budi veru u ljubav, bez obzira što tu ima i idelazma često i nemogućnosti da se sagleda osoba, da se daje bezuvetno,kako Venera u Ribama teži da voli. Vreme je da se prepustimo osećanjima, da se potone u njih, ali da se i pliva sa njima, da nas ona prožmu, učine vrednim življenja.

Čežnja za ljubavlju, sanjaranje u njoj i vera da nam se može desiti nešto uzvišeno u ljubavi, sada dok je Venera u Ribama, posebno ovih dana oko 26, 27,28.02 dok je Venera u konjukciji sa Neptunom u Ribama će neke uvesti u romantičnu vezu, jer će biti skloni zavođenju, izgledati posebno, veoma senzualno i mistično, zanosno, nestvarno, harizmatično. Sada je ženski princip jak, posebno danas i može delovati bajkoliko, romantično, nestvarno ono što vam se događa. Ženski princip je danas jak jer je i Mesečev uticaj jak, pa pokazivanje ljubavih čari i seksulanosti je ono što može zbližiti partnere u braku.

U narednim danima lubavne tajne, a možda i tajne veze su ono čemu će neki biti podoložni.Biće više zaljubljivanja, posebno na mestima koja izgledaju romantično, ili su pomalo skrivna, daleka, ili ponekad tajna.


Venera u Ribama, donosi period sa više romantike, senzulanosti, prepuštanju osećanjima, duboka osećanja, koja neke čine boljim, sklonim da se stope sa drugim, da slede i daju se onima koje voli bez ograničenja, bez razlog, jer sada je srce to koje odlučuje i oseća više nego što se razmišlja. Da će biti više ljubavi i razumevanja, saosećanja i osećaja bliskosti ukazuje i Mars koji je sada u istom znaku kao i Venera. Sada će ona udaljenost koja je postojala dok je Venera bila u Vodoliji prestati i osetićete da je partner ne samo pored vas, nego i uz vas, da možete da delite osećanja i želje, da ste na istoj strani koja se zove ljubav i bliskost.

Najpovoljniji dani za ljubav biće kada Venera u Ribama bude u sekstilu sa Plutonom u Jarcu i trigonu sa Saturnom u Škorpiji, ali i konjukciji sa retrograsnim Merkurom oko 6., 7. marta koje je povoljno vreme za ljubav, za produbivanje veze, za ljubavne susrete i razmenu, za susret sa nekim iz prošlosti, ali i za razvitak veze u kojoj ima i strasti i predavanja, ali i privrženosti i emotivne sigurnosti, za produbivanje nekog odnosa.

Neki će sanjariti o ljubavi, ili pisati i pevati o njoj, jer je Venera u Ribama sada ume da pretoči svoja osećanja u nešto kreativno i blisko svakome. Ovo je period stvaralaštva i plodnosti.Ne mislite na patnju i razočarenja, mislite na voljenje i davanja i ulivajte veru da je to ostvarljivo, maštajte i tako ćete privući neku ovoga puta blisku dušu, jer je većina planeta u Ribama, pa su i intuicija i telepatija i psihičke skrivene sposobnosti izraženije i lakše možete dopreti do onoga što deluje nedostižno ili daleko, ali naravno ovoga puta bezuslovno verujući u to.


Naručite svoj uporedni, natalni, godišnji horoskop ili zakažete astrološku konsultaciju o onome što vas sada najviše zanima vezano za vas i vašu blisku budućnost na telefon 060 54 54 254.


avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4206
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu