28.02. Mesec u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu

Ići dole

28.02. Mesec u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu

Počalji  Astrotanja taj Čet Feb 28, 2013 11:59 am

28.02. Mesec je u Vagi znaku gde je okrenutost ka drugima veća, gde postoji ne samo potreba za lepotom, skladom, već i osećaj za dobro i zlo, koji utiče kako na nas same tako i na odnose sa drugima. Kako je Jupiter još u Blizancima i ima pada morala koji se ogleda u komunikaciji, često veoma neiskrenoj, nedobronamernoj, koja je ove godine prisutna svuda, a naročito među decom.

Danas se dobro, ili zlo ogleda u onome što ćete doživeti i to je odraz vaših misli, stavova i osećanja, koji ako su bila pozitivni i pravedni mogu da vam donose prijatna iskustva, a ako nisu, onda će vam doneti neprijatna.

Današnji 18. lunarni dan zove se Ogledalo, a Mesec je u Vagi u znaku u kome ćemo se ogledati najviše u odnosima sa drugima, bilo partnerskim, bilo prijateljskim, a kod nekih i kroz kroz unutrašnji dijalog. U pre podnevnim satima je Mesec u kvadratu sa Plutonom u Jarcu, što lako može dovesti do nesklada u odnosima, negativnih osećanja, koji mogu da naruše odnose sa drugima, ako neko pokušava da nešo nametne, ili vrši neku vrstu pritiska, ili prinude, to može doneti veće uzbuđenje, otpor.

Istovremeno je Venera u konjukciji sa Neptunom u Ribama i stvara potrebu da ulepšamo stvarnost ili na neki način pobegenemo od nje kroz neko zadovoljstvo, ili kroz umetnički doživljaj ili kroz potrebu za nešto nedostižno čemu se teži. Iluzije, čežnja za nečim lepim, uživanje u muzici, umetnosti biće prisutnije, ali želja za nekom nedostižnom osobom, ili zaljubljenost i povodljivost uticajima drugih će biti veoma prisutna.Postoji mogućnost i skandala, otkrivanja ljubavnih, ili drugih tajni, ili pak ulazak u nešto tajno i čudesno privlačno.

Vera u ljubav sada može postojati više nego ikada i to je dobra strana Venere u konjukciji sa Neptunom koja je danas u Ribama i koja može doneti izuzetno prijatna iskustva onima koji se poistovećuju sa tim.

Danas neke stvari mogu izgledati drugačije, čudno, gotovo nenenormolno, pa je bitno prihvatiti sve sa većim strpljenjem i ispoljiti velikodušnost u odnosima prema drugima. Izbegavajte prepuštanje lošim mislima, instiktima, oprezno i sa iluzijima, jer vas mogu na pogrešanu stranu voditi. Umesto toga pokušajte da shvatite gde vi grešite i šta vas je dovelo u stanje u kojem ste sada,ako ono nije povoljno za vas. Ako to shvatitie, pokušate da da menjate misli, stavove, osećanja koja su vas dovela u sadašnje stanje i da sebe ponegde i samoograničavate, što može da se dogodi već u pre podnevnim satima kada je Mesec u kvadratu sa Plutonom, koji može dovesti do transformacija, koja nije laka i prijatna, ali može da bude itekako značajna.

Ukoliko želite da više saznate o sebi i onome što vas očekuje u budućnosti naručite svoj natali, odnosno godišnji horoskop, ili pak uporedni. Zakažite konsultacije vezane za neposrednu budućnost na telefon 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu