17.03. Mesec u Blizancima u kvadratu sa Neptunom, Merkurom, sekstilu sa Uranom i konjuk. sa Ju itd.

Ići dole

17.03. Mesec u Blizancima u kvadratu sa Neptunom, Merkurom, sekstilu sa Uranom i konjuk. sa Ju itd.

Počalji  Astrotanja taj Ned Mar 17, 2013 1:27 pm

17.03. Mesec je ušao u Blizance i reči danas imaju posebnu izraženu ulogu i značenje. Brojni aspekti koje će Mesec danas napraviti počev od kvadrata sa Neptunom i Merkurom u Ribama, što može doneti povećani nemir, konfuziju, nekima i sklonost ka nejasnoći, obmanama ili samoobmanama, ili begstvu od stvarnosti, ali istovremeno i aktivnost , jer je u sekstilu sa Marsom u Ovnu. Vodite računa o rečima koje upućujete drugima, jer one sada imaju pojačano značanje i mogu da uvećavaju, ili rešavaju probleme, sve zavisno od toga koliko ste vešti sa njima i da li one u sebi sadrže istinu, ili laž. Izuzetno je nepovoljno vreme za prevare, laži i ako ih primenjujte danas nećete dobro proći.

Klonite se zato nepromišljenog korišćenja reči i zloupotrebe reči. Dobro promislite o svemu što kažete, ili ćutite ako niste u stanju da odabirate odgovarajuće reči, jer vas mogu uvesti u probleme. Merkur uz to zaokreće i danas je stacioniran, a od sutra polako kreće unapred, ali konačno kreće!


Posebno povedite računa da ne koristite reči koje u sebi sadrže negativna osećanja, jer ona mogu i vama i drugoma doneti probleme.

Sa druge strane ako se bavite pisanjem i umete da vladate rečima i mislima, onda je ovo dan kada trebate da stvarate, izražavate svoje misli, posebno večernji kada će Mesec biti u sekstilu sa Uranom, što donosi veću mogućnost originalniosti u pisanju.

U noćnim satima Mesec će biti u konjukciji sa Jupiterom u Blizancima i to će popraviti raspoloženje i komunikaciju. Reči će sada biti više obojene pozitivnošću, donositi radost i skladne odnose, pa je to najbolje vreme za komunikaciju i iznošenje mišljenja u toku dana.

Naručite svoj natalni, godišnji, uporedni horoskop, ili horokop za kraći vremenski period na telefon 060 54 54 254.
Пре 35 мин.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4206
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu