04 i 05.04. Mesec je u Vodoliji, u sekstilu sa Uranom, pa kvadratu sa Saturnom, trigonu sa Jupiterom itd.

Ići dole

04 i 05.04. Mesec je u Vodoliji, u sekstilu sa Uranom, pa kvadratu sa Saturnom, trigonu sa Jupiterom itd.

Počalji  Astrotanja taj Čet Apr 04, 2013 11:46 pm

04.04. i 05.04.Mesec u Vodoliji.
Noćas je u sekstilu sa svojim dispozitorom Uranom u ovim noćnim satima, što je idelano vreme za izlazak iz uobičajenog načina ponašanja, komunikacije, za neka iznenađenja, promene neočekivane i nagle. Susreti, razmena , ideje sada su nagle, iznenadne, posebne. Više je luskastosti, potreba za slobodom, originalnosti i stvaralačkom impulsa, koji čini noć drugačijom.

Muški princip je jak, a energija ovog 24. lunarnog dana pogoduje muškarcima, jer tera na akciju. Dobar je za fizička naprezanja, ali se dans može postići i odlična kontrola nad fizičkim delo. 24. lunarni dan je povoljan za trnsformaciju muške seksualne energije u kreativnost, ali je dobar i za ispoljavanje osećanja i strasti, za fizičku bliskost, jer to noćas podiže energiju i poboljšava zdravlje.

Noćas , upravo sada do ponoći se treba ispoljiti na ljubavnom planu ili u stvaralaštvu, inače ako do toga ne dođe može doći do smanjenja energije.

04.05 u ranim jutarnjim satima Mesec u Vodoliji formira brojne aspekte od kvadrat sa Saturnom, što može doneti i snove koji su neobični, puni strah, težine, a zatim sledi trigonu sa Jupiterom Blizancima, koji će osetiti ranoranioci, koji će u dobrom raspoloženju započeti dan.. U pre podnevnim satima Mesec će biti u sekstilu sa Venerom, Suncem i Marsom u Ovnu, što će omogućiti da dobro sagledate situaciju i donesete dobre odluku, posebno vezane za ljubav. Dobro je razišljajti o ljubavi, vezama partenrstvu, sagledati ih i doneti odluke o onome što treba raditi u budućnosti, da bis te bili zadovoljniji sobom i svojim životom.

Ako želite da bolje dočekate budućnosti, naručite godišnji horoskop, ili mesečni, a ako želite da bolje spoznate sebe, a time i ono što vam se u životu događa naručite natalni horoskop. na telefon ++ 381 60 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu