04.05. Mesec u Ribama u brojnim spektima

Ići dole

04.05. Mesec u Ribama u brojnim spektima

Počalji  Astrotanja taj Sub Maj 04, 2013 6:19 pm

04.05. Mesec je u Ribama, vodenom znaku gde osećanja dolaze do izražaja i to često ona suptilana, blagost, nežnost, potreba da se voli i mazi neko makar on bio i daleko, ali i neko ko je sličnog senzibiliteta vašem.

Stvaralačka energija, intuitivnost, mašta, kreativnost su danas izraženete ih iskoristiite da bi ste u sve što radite ih uneli i učinili to boljim. Zato je dobar dan za kreativnost i stvaralaštvo razne vrste, bilo umetničko za što je veoma povoljan dan.

Danas je dobar dan i za duhovnost, vera jača kada je Mesec u Ribama i potreba za duhovnošću je veća. To potstiče na veću dobrotu i na dobra dela.

Mesec pravi mnoštvo aspekat, pa će dan biti aktivan, iako je Mesec u pasivnom znaku, Ribama. U popodnevnim i ranim posle podnevnim satima Mesec ulazi u trigonu sa rogradnim Saturnom u Škorpiji, vraćajući nas na katko u prošlosti, ili u neke odnose koji su već bili, ali sekstil Meseca sa Marsom u Biku, će uticati da ima najviše ativnosti u toku dana i istrajnosti da se nešto radi. U ono što se radi unose se emocije, ali su one oko podneva i više pod kontrolom, nego tokom ostatka dana, zbog trigona Meseca sa Saturnom u Škorpiji.

U posle podnevni i ranim večernjim satima Mesec je u sekstilu sa Plutonom, što će pojačati emocije, koje će biti intenzivne, kao i stvaralača energija4.05, privlačnost, seksualnost, posebno jer je danas 24 lunarni dan, kada je jakaa muška stvaralčka i potentna energija.

U noćnim satim Mesec je u sekstilu sa Suncem u biku i to doneti veću unutrašnji osećaj ispunjenosti , bolje raspoloženje, više usklađenost i bolje odnose sa drugima, pozitivne emocije, koje će nas ispuniti zadovoljstom, uz nešto zalaganja.

SADA JE VREME ZA DA OSVOJITE ONOGA KOGA VOLITE. PITAJTE ME KAKO? I KAKO DA DODETE DO NOVCA. PRAZNIČNI POPUST ZA NATALNI I GODIŠNJI HOROSKOP I POSEBNO ZA ASTROLOŠKE KONSULTACIJE KOJE IZNOSE OD SAMO 800 D. telefon 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu