30. 05. Mesec u Vodoliji u trigonu sa Jupiterom, Venerom i Merkurom u Blizancima

Ići dole

30. 05. Mesec u Vodoliji u trigonu sa Jupiterom, Venerom i Merkurom u Blizancima

Počalji  Astrotanja taj Čet Maj 30, 2013 11:35 am

30.05. Mesec je danas u Vodoliji u posle podne i večernjim satima pravi dobre asepkte, najpre prema Jupiteru u Blizancima, donoseći povoljno vreme da nešto započenete, posebno ako je vezano za neku vrstu pomaganja drugima i to svojim mišljenjima, savetima,ili kroz komunaciju i saradnju, jer će dovesti do mogućnosti da nešto poboljšate. Optimizma i inspiracije biće dovoljno da vas ponesu napred.

Povoljan je za stvaralaštvo u večernjim satima, ali i za emotivnu razmenu, druženje, koje donosi radost i zadovoljstvo i to između 17-20. kadaće biti u trigonu sa Venerom u Blizancima. Tada vam se može nešto lepo dogoditi što će vam ispuniti dušu. U noćnim satima je vreme povoljno za komunikaciju, vrlo živu i višestruku, jer će Mesec biti u sekstilu sa Merkurom u Blizancima. To povoljno deluje za mentalne aktivnost, ili za dolaženje do novih informacija, koje mogu lakše do vas doći. Budite spremni i za neki prijateljski susret i razgovor koji vam mo30.05. že biti značajan i pomoći vam da donesete neku dobru odluku, koja će vas voditi napred.

Danas je dan povoljan za povoljan da nešto iz korena promenite i to pre svega u posle podnevnim i večernjim satima, pa nastojte da ove povoljne meseceve uticaje na pravi način iskorostotite. Zato, budite aktivni i otvoreni za novine, ili za komunikciju i razmenu sa drugima. sunny sunny sunny

Srećno!

VAZDUŠNI ZNACI AKO SE DANAS JAVE IMAJU MOGUĆNOST ZA KONSULTACIJU PO CENI OD SAMO 800 DINARA. TELEFON 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu