1.06.-13.07. Mars je u Blizancima-dvostruke aktivnosti, dodatni poslovi

Ići dole

1.06.-13.07. Mars je u Blizancima-dvostruke aktivnosti, dodatni poslovi

Počalji  Astrotanja taj Ned Jun 02, 2013 10:58 am

01.06.-13.07. Mars, planeta akcije, borbe, strasti, koja nosi u sebi energiju samodržavnja , ali i suprostavljanja drugima je u ovom periodu u Blizancima, promenljivom, aktivnom, pokretljivom, muškom znaku, dvostruke prirode. Mars u ovom komunikativnom, vazdušnom, ljudskom znaku je okrenut aktivnostima koje podrazumevju kretanje, bilo umnu aktivnost, promišljnost koja stoji iza svake akcije, mentlni rad, učenje, ili pak fizičku aktivnost koja podrazumeva korišćenje ruku u radu, ili neku vrstu kretanja, kao što je vožnja, putovanje, ili komunikativni poslovi, poslovi u medijima,obrazovanju, ili poslove koje podrzumevaju neku vrstu razmene.

Marsov dispozitior Merkur je istovremeno u Raku, pa će aktivnosti Marsa biti usmerene i ka poslovima i aktivnostima koji su vezani na neki način i za dom, ili pa za porodičan posao, odnosno jedna od aktivnosti će biti usmerena ka nekim poslovim koji se odvijaju kući, ili su vezni za ako ste u privatnom poslu za saradnju i komunikaciju sa neim članom porodice. Evo, kako to izgleda u praksi. Ukoliko vam je podznak u Ovnu, Mars u trećoj će se sada više zlagati, boriti da dođe do informacija, ili ostvari kontakte sa nekim ko ne živi u istom mestu. Tako recimo otac, jer i Sunce u blizancima može tražiti pomoć sina, Marsa, koji mu može pomoći da ostvari komunikaciju. Kako je Merkur u Raku, sada je i porodična komuniacija više prisutna. To može biti tako što će sin biti posrednik u komunikaciji, možda tako što će prevoditi, ili pisati poruke,ako su pitanju kontakti sa inostranstvom, jer je i Jupiter u Blizancima, a on označava često kontakte sa strancima, ili nešto slično, sve zavisno u kojoj ste vi situaciji.

U svakom slučaju, poslovi koji se tiču komunikacije, razmene, dogovoranja, medija, predavanja, putovanja, trgovine, vožnje, sada će biti više zastupljenji. Mnogi će u ovom periodu uz glavni posao se aktivirati u još jednom dodatnom, ili raditi više sličnih, ili različitih aktivnosti koji će uvećati prihode i novac od toga uložiti pre svega u nešto što je vezano za dom,porodicu, ili privatan posao.

Ovo je vreme duplih poslova i aktivnosti, koje će doneti više dinamike, trošenje energije na više strana , ali i mogućnoist povećnaje zarade.


Mars u Blizancima je sklon da ponekad brzopleto reaguje, a naročito da donosi verbalne konflikte. On nastoji da se dokaže u govoru, u mišljenju i dobar je za polemike, ali je loš za svađe, jer će brzo i nepormišljeno izgovoriti uvrede, pogrdne reči, vređenja, koja nas odvajaju. Pazite šta govorite, ne bzajte, ne budite brzopelti u rečima, jer bi ste mogli da povarite neki odnos.

Budite pažljivi i u saobraćaju, posebno sledeće nedelje i to od 5-9. 06. kada će Mars biti u kvadratu sa Neptunom u Ribama, što donosi konfuzne postupe i aktivnosti, nedostatak usredređenosti, rasejanost u postupcima i pad energije kod nekih. Posebno nepovoljno može da deluje alkohol i opijati kao i neke tablete na nervni sistem i da izazovu sabraćajnu nesreću. Ovaj aspekt nepovoljno dovodi i do aktivnosti, energiju, umanjujujći je i dovodeći do nedovoljno promišljenih, rasejanih, konfuznih aktivnosti, koje će nepovoljno delovati na rad, ili pak do nekih kriminalnih delatnosti krađa i slično. Ovo će nekima doneti i konflikte, zbog nerazumevanja, ili zbog neiskrenosti.

Mars u Blizancima kada su u pitanju veze, je sklon i dvostrukim vezama, posebno ako vam je podznak u Škorpiji, jer će tada prolaziti kroz vašu 8. kuću, pa su moguće i dvostruke ljubavne veze, od kojih je jedna avantura, koja može da bude na putu, ili sa nekom osobom iz neposredne blizine, komšiluka.

Period povoljan za otpočinjnje novih aktivnosti je 08.06.,nakon Mladog Meseca posebno za poslove koji zahtevaju i novu saradnju, nove kontkte, ili nove informacije.

Mars će oko 17.06. biti u sekstilu sa Uranom, što povoljno deluje na aktivnosti vezane za inovacije, novu tehnologiju, posebno vezano za komunikaciju, ili za saobraćaj.Ovo je povoljno vreme za otpočinjanje aktivnosti, koje su vezane za neku vrstu posebnosti, novina, originalosti, ali i za avanture, smele poduhvate, putovanja, izazove koje donose promene i izlazak iz svakodnevnice.

Ovo je vreme koje je dobro za kretanje, sportove, koji podrazumevaju brzinu u kretanju. To mogu biti i sportovi kao što su razne vrste trka, bilo biciklističkih, bilo reli trke, ili uopšte trčanje. Dobro je da se više šetete, krećete, jer to smanjuje napetost i nervozu koje može biti u ovom periodu veće mentalne aktivnosti.

Pred nama je jedan živ i dinamičan period, koji nastojte da iskoristite na odgovarajući način, koji će vam doneti nove aktivnosti, kontakte i veze , promene kojima težite.

NARUČITE SVOJ NATLNI, GODIŠNJI, UPOREDNI, KARMIČKI HOROSKOP ILI ZAKAŽETE ASTROLOŠKE KONSULTCIJE ZA NAREDNI PERIOD NA TELEFON 060 54 54 254 ILI +381 60 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu