26.06.-20.07. Retrogradan je Merkur u Raku

Ići dole

26.06.-20.07. Retrogradan je Merkur u Raku

Počalji  Astrotanja taj Pon Jun 24, 2013 11:32 pm

Od 26.06.-20. 07. Merkur će biti retrogradan u Raku. On je dobar u ovom periodu za obnavljanje, ponavljanje, popravljanje nečega, bilo to nekih ranije napisanih tekstova, naučenog gradiva, ili obračunatih stvari, pokvarenih domaćih uređaja, kojih će biti, posebno onih koji koriste vodu (, bojlera, veš mašina,  ali i klima, frižidera  i drugih. 

Povoljan je i za reviziju troškova, kada je u drugoj kući, odnosno kada vam je podznak u Blizancima, dobar je i vraćanje dugova, plaćanje neplaćenih računa, ili vam može neko ko vam je dužan vratiti dug. 

Povoljan je za obnavljenje odnosa sa drugima kada vam je podznak u Biku, ili za ponovne susrete i druženje sa osobama sa kojima ste se nekada družili. Povoljno će biti vreme i maturska viđenja,ili za susrete sa nekim članovima porodice, koje se vraćaju u vaš dom, ako je podznak u Ovnu. Tada se može desiti da vaše dete, koje je student vraća kući , ili da u dom dolaze ljudi koje neko vreme niste viđali i sa njima pričate o nečemu što ste u prošlosti , detinjstvu, ili ranoj mladosti preživeli. 

Ako vam je podznak u Lavu, evo prilike da se bavite preispitivanjem, introspekcijom onoga što ste ranije radili, pisali,doživeli,  pričali. Snovi se tada bolje mogu tumačiti, ulaziti polako u simboliku koja je vezana za neke tajne, ili za nešto nedovoljno istraženo, ili se mogu pojaviti osobe koje su veoma udaljene od vas, koje su duhovne, sa kojima ste nekada bili u kontaktu. Komunikacija je nešto drugačija dok je retrogradan Merkur, jer bolje je tada manje se izražati rečima. Telepatski kontakti, intuitivno povezivanje je moguće dok je Merkur retrogradan u Raku. 

Oni koji studiraju, sada treba da obnove gradivo iz predmete koje su nekada učili, daa ponovo pripremaju ispit koji nisu uspeli da polože, ili izađu na njega, odnosno da prodube  saznanja već stečena, posebno ako vam je podznak u Škorpiji, ili na početku Strelca.

Ako putujete, budite pripremljeni na zastoje u saobraćaju, kašnjenja, odlaganja. Nije povoljno vreme za putovanja dok je retrogradan Merkur, ali je nešto bolja varijanta, ako putujete tamo gde ste već bili.

Stara poznanstva i veze će se sada lakše obnavljati, ali će biti i preispitivanja više da li to trebate da uradite, ili ne trebate. Teško ćete objektivno saglededati to, jer se u razmišljanja i odlučivanju upliću u velikoj meri osećanja, koja ne omogućavaju da jasno sagledate stvari. Otuda je najbolji način intiutivno donositi odluke, ili tražiti pomoć od neke druge osobe, koja će biti objektivna, ili stručna. 

Povoljno je vreme da idete ako imate probleme na psihoanalizu dok je retrogradan Merkur u Raku, koja će vam pomoći da savladate neke probleme koje se ponavljaju i koji potiču od ranije.

Nepovoljno vreme je za nove obuke, kurseve, jer može biti zastoja, poteškoća, promena planova,kašnjenja, ili još gore prekida,ali to kada Merkur bude oko 18.-20. 07. u kvadratu sa retrogradnim Uranom u Ovnu. 

Bolje ćete proći ako se pripremite u ovom periodu na pomeranja i odlaganja sastanaka, poslovnih dogovora i sl i nastojite da se prilagodite okolnostima koje iskrsnu, a ne da se durite i pokazujete preteranu osetljivost i uvredljivost što stvari ne idu kako ste zamisli. 

Pripremite se i na moguće greške u administrativnim poslovima, sa papirim, dokumentima,  pregledajte više puta ono što ste uradili, da bar malo umanjite mogućnost grešaka, kojih može biti i nešto više, jer je koncentracija u padu, pa je pre vreme za odmor i letnje razonode, nego za veće mentalne aktivnosti i napore. Oni koji uče i studiraju uglavnom će u ovom periodu dobro proći zbog raspusta, koji je u toku. Svi oni drugi koji moraju da mentalno budu aktivni, će trebati da ulože nešto više vremena, da budu pažljiviji, vraćaju se na urađeno, da bi umanjili greške i probleme koji oni mogu da donesu. Izbegavajte i da potpisujete dogovore, ugovore, ali ako možete prepravite one koji su stari. 

Oni koji vole da više puta pročitaju neki roman koji im se dopada, u ovom periodu to mnogu da urade sa veliki uživanjem. Više će se pričati i prepričvati nešto što je već bilo pričano, uz nostalgijom na prošlo vreme. Koliko će sve ovo biti prijatno, ili ne zavisi i od položaja Meseca na nebu i njegovih aspekata.

Za sve one koji žele da više saznaju o tome šta ih očekuje u bliskoj ili daljoj budućnosti, ili žele da bolje upoznaju sebe mogu da naruče godišnji, natalni horoskop, ili uporedni horoskop sa članovima svoje porodice, jer je povoljno vreme za to na telefon 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4206
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: 26.06.-20.07. Retrogradan je Merkur u Raku

Počalji  ena1976 taj Sre Jun 26, 2013 7:27 pm

Retro ME je jedna od planeta koja u mom slučaju uvek nepogrešivo radi.
Sećam se da mi je kada je prošli put bio retro, crkla veš mašina, a jutros mi se klima u stanu pokvarila (naravno u pitanju je voda koja kaplje niz zid).
Takođe, pošto i retro ME i VE prave konjukciju sa mojim SA u XII, na poslu sam ušla u raspravu sa jednim Jarcem (sa kojim sam u vrlo neobičnoj vezi) baš smo se lepo posvađali (naravno oboje tvrdimo da nas onaj drugi ne razume i da smo u pravu). Jarac kao da je tražio rat (ME mu je u opoziciji sa nat.MA vladarom VII) al sam se škorpijonski borila (ME mi pravi trigon na nat.MO u škorpiji pa sam emotivno eksplodirala)
avatar
ena1976

Broj poruka : 413
Datum upisa : 06.07.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: 26.06.-20.07. Retrogradan je Merkur u Raku

Počalji  Astrotanja taj Sre Jun 26, 2013 8:38 pm

Radi, kako da ne. Evo kod mene su pre nekoliko dana bili da nam srede internet, a evo danas malo pa prekida, a meni je baš u 12. Poruku koju napišem, ne mogu da pošaljem iz prve, već morm da ponavljam. I kroz ponovno pojavljivanje osoba sa kojim dugo se nisam videla, možda i više od godinu dana. Smile
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4206
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: 26.06.-20.07. Retrogradan je Merkur u Raku

Počalji  Astrotanja taj Čet Jun 27, 2013 3:44 pm

Retrogradni Merkur  je dobar  ako je povoljno aspektovan, a posebno ako je Mesec  , sada dok je Merkur u Raku  u povoljnim aspektima i tranzitima. Posle  nekoliko mesec, stigla je danas mom suprugu vest, a i meni jako povoljna u vezi posla. Meni je retrogradni Merkur u trigonu  sa natalnim Suncem,u 12, a to je suprugova 6.  prema obrnuti kućamama. Njemu je Merkur bio u času dospeća vesti  bio u sekstilu sa Suncem u 6 natalnoj, a  Jupiter je na Ic, što je dobro za privatan posao, o  kome je i reč. Jupiter mi je u konjukciji sa nataalnim Jupiterom i eto prosperitete i sreće, napredka, dobitka, jer bi i to trebalo da donese. Ujedno je tranzitni Mesec u trigonu sa Jupiterom tranzitnim u Raku, a meni  je Mesec u 7., dakle doneo je srećne promene u vezi supruga!Very Happy
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4206
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: 26.06.-20.07. Retrogradan je Merkur u Raku

Počalji  ena1976 taj Čet Jun 27, 2013 8:33 pm

Astrotanja ::Radi, kako da ne. Evo kod mene su pre nekoliko dana bili da nam srede internet, a evo danas malo pa prekida, a meni je baš u 12. Poruku koju napišem, ne mogu da pošaljem iz prve, već morm da ponavljam. I kroz ponovno pojavljivanje osoba sa kojim dugo se nisam videla, možda i više od godinu dana. Smile
apro po zastoja u komunikacijama, uspela sam tek iz petog pokušaja da pošaljem mms, a Viber danas prekida kao da smo od sagovornika udaljeni svetlosnu godinu.
Tanja, i meni je MO u VII, (pravi sekstil na nat JU), šta bi moglo da znači, obzirom da nisam udata?
avatar
ena1976

Broj poruka : 413
Datum upisa : 06.07.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: 26.06.-20.07. Retrogradan je Merkur u Raku

Počalji  Astrotanja taj Čet Jun 27, 2013 11:13 pm

Može doneti  priliku da budete dobro raspoloženje preko neke osobe, sa kojim ste u neposrednom kontaktu, oči u oči.Sekstil nije podjednako dobar kao i trigon i nekada može biti  reč o prilici koja  nije ostvarena.

 Kod mene nije samo delovao Mesec u trigonu sa Jupiterom, već i Jupiter koji je došao na natalnu poziciju, u konjukciju sa natalnim Jupiterom.Very Happy


Poslednji izmenio Astrotanja dana Pet Jun 28, 2013 11:15 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4206
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: 26.06.-20.07. Retrogradan je Merkur u Raku

Počalji  ena1976 taj Pet Jun 28, 2013 8:51 pm

Hm...da, dobro raspoloženje preko bliske osobe, ali kratkog daha... ali je bar raščišćen nesporazum iz prošlosti, valjda nas je retro ME vratio na temu koja nam je bila nedovršena.
avatar
ena1976

Broj poruka : 413
Datum upisa : 06.07.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: 26.06.-20.07. Retrogradan je Merkur u Raku

Počalji  Astrotanja taj Sre Jul 03, 2013 9:18 am

Da, retrogradni Merkur radi, tj deluje neprekidno se uveravam i to kako lično iskustvo, tako i kroz inforacije koji mi drugi daju. Veoma je bitno sada kada je retrogradni Merkur u Raku da pratite tranzite Meseca, jer oni utiču na krajnji ishod nekih trenutnih događanja. Recimo, komunikacija je juče pre podne dok je Mesec tranzitirao Bikom i bio u opoziciji sa Saturnom u Škorpiji i kvadratom sa Venerom u Lavu donela mnogima neprijatnosti, unela negativna osećanja u odnose sa drugimaa, nekima donela kratkotrajno zahlađenje u odnosima, neraspoloženje, tugu, ili nezadovoljstvo očekivanjima od drugih. Merkur u Raku ume da ispoljava i primedbe, da opominje na nešto,što recimo juče dok je Mesec bio u biku se moglo odnositi i na domaaće stvai, na hranu, ili novac, što druga strana može primiti prilično emotivno, posebno, jer je Mesec u emotivnom Biku. Kada je Mesec ubbiku pod negativnim uticajima,kao što je to bio Venere sa kojom je bio u kvadratu, a koja je dispozitor Meseca u Biku, o lepom raspoloženju i pozitivnim emocijama ne možemo ni da govorimo. Opet, sasvim drugačija ,sa puno više razumevanja je bila komunikcija u večernjim satima juče, kada je Mesec, dispozitor retrogradnog Merkura u Raku pravio sekstil sa Suncem u Raku i trigon sa Plutonom u Jarcu. Osećanja su bila dublja, ali i energija koja poreće ta osećanja takođe. Kod nekih je došlo do promena, preobražaja nekog stanje,nekog vida transformacije, bilo emotivne, bilo u odnosima sa drugima.


Kominikacija kada je retrogradni Merkur može biti vrlo živa, posebno jer ima povratka osoba koje nisu dugo bile tu i povratk na teme koje su od ranije, paa proverite da se to vidi i na našem forumu. Ovo se baš oseća ovih dana, kada su nam se posle dugog vremena opet pojavile Menora i Zorica.bounce 

Meni se ovih dana skoro svakodnevno pojavi po ne samo jedna nego i više osoba sa kojima nisam duže vreme nisam se čula ili videla, a vama?
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4206
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: 26.06.-20.07. Retrogradan je Merkur u Raku

Počalji  malamo taj Sre Jul 03, 2013 9:53 am

ovaj retro merkur je nepogresiv Smile  ! tranzitira me kroz 1.kucu, a i natalni merkur mi je retro i desilo mi se da sam dobila poziv da predjem na drugi posao, koji mi je vec bio nudjen pre 2, 3 godine ali nista nije ispalo od toga tada. ovih dana je to ponovo postalo aktuelno Very Happy ne znam da li ce ista ispasti od toga, ali mi je ovo jako interesantno Smile 
avatar
malamo

Broj poruka : 308
Datum upisa : 10.05.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: 26.06.-20.07. Retrogradan je Merkur u Raku

Počalji  Zorica taj Sre Jul 03, 2013 10:00 am

Very Happy  Htela Zorica i ranije da dodje ali nije mogla da se seti pasworda za ulaz na profil. lol! 

_________________
avatar
Zorica

Broj poruka : 251
Godina : 52
Локација : Skopje,Makedonija
Datum upisa : 28.10.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: 26.06.-20.07. Retrogradan je Merkur u Raku

Počalji  Tanja1 taj Ned Jul 14, 2013 11:14 pm

Tranzitni Merkur na Hironu, dal ima neki uticaj, i ako ima kako se manifestuje? Smile
avatar
Tanja1

Broj poruka : 118
Datum upisa : 22.04.2012

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: 26.06.-20.07. Retrogradan je Merkur u Raku

Počalji  Zorica taj Pon Jul 15, 2013 10:21 am

Tanja1 ::Tranzitni Merkur na Hironu, dal ima neki uticaj, i ako ima kako se manifestuje? Smile

To je razmisljanje o tome da se poboljsa zdravlje, da se iscelis od raznih boli, da se odviknes od pusenja ili neke druge lose navike. Alternativna medicina, nesto da procitas i da primenis na sebe.Very Happy 

_________________
avatar
Zorica

Broj poruka : 251
Godina : 52
Локација : Skopje,Makedonija
Datum upisa : 28.10.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: 26.06.-20.07. Retrogradan je Merkur u Raku

Počalji  Tanja1 taj Pon Jul 15, 2013 8:33 pm

He, hvala Zorice. Jel mozda nadjem alternativu za ljubav? Jel postoji lek za to? Smile
avatar
Tanja1

Broj poruka : 118
Datum upisa : 22.04.2012

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: 26.06.-20.07. Retrogradan je Merkur u Raku

Počalji  Zorica taj Pon Jul 15, 2013 8:35 pm

To bi mu doslo kao neki visi oblik ljubavi.Very Happy 

_________________
avatar
Zorica

Broj poruka : 251
Godina : 52
Локација : Skopje,Makedonija
Datum upisa : 28.10.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: 26.06.-20.07. Retrogradan je Merkur u Raku

Počalji  Tanja1 taj Pon Jul 15, 2013 8:40 pm

Umesto odredjene osobe treba da zavolim znanje, ili jos bolje da volim sopstveno zdravlje, i uticem svojim znanjem na zdravlje drugih ljudi, recimo...? Da, zadnjih dana sam fokusirana na neke preventivne alternativne metode lecenja, tako da ima smisla Smile
Retro Me se vrti oko dc-a, sad je u 6., iskreno se nadam da ce uciniti nesto lepo na polju ljubavi kad krene napred... Smile
avatar
Tanja1

Broj poruka : 118
Datum upisa : 22.04.2012

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: 26.06.-20.07. Retrogradan je Merkur u Raku

Počalji  wanja taj Sre Jul 17, 2013 11:40 am

Meni ni malo ne prija ovaj retro Me u Raku.Obziro da mi je Mo lose aspektovaxn u natalu period mi je stresan ponpiranju komunikacija.Em mi je u 12 polju..polju podsvesti,em u opoziciji sa natalnim Merkur.Od kada je retro Merkur ja nemam kontakt sa bratom,i to od 27.6. Otisao na posl put u to vreme.
Verrovatno kada Merkur krene direktno ce se poboljsati moguvnost kontakta sa njim?Raspored kuca nam je skoro isti.
Sta je jos obelezio ovaj period?
Popravka bojlera,sms od bivse ljubavi da ima potrebu da se vidimo ali da jos nije spreman u ovom trenztku, odlazak kod drugarice iz detinjstva....i puno toga!!!
Daa,kako Tanja kaze i povrstak na ovaj forum!!Ne pamtim kada sdm bila!!!
ZATO,pozdrav svima!!

wanja

Broj poruka : 87
Godina : 40
Локација : Kragujevac
Datum upisa : 08.09.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: 26.06.-20.07. Retrogradan je Merkur u Raku

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu