18,19, 20.07.Mars u konjukciji sa Jupiterom u Raku i trigonu sa Saturnom i Neptunom

Ići dole

18,19, 20.07.Mars u konjukciji sa Jupiterom u Raku i trigonu sa Saturnom i Neptunom

Počalji  Astrotanja taj Čet Jul 18, 2013 10:24 pm

18., 19. i 20. 07. Mars u Raku je u konjukciji sa Jupiterom i u trigonu sa Saturnom u Škorpiji i Neptunom u Ribama donoseći povećan entuzijazam, pokretačku energiju, potrebu za stvaranjem, ili rađanjem, gradnjom, ili preduzetništvom, ali i izdržljivost , upornost, stvaralčiki impuls. Sada je povoljno vreme za akciju, preduzimanje nečega što ima veliku mogućnost da donese uspeh, blagostanje, materijalni napredak, ostvarenje onoga čemu se teži. Energije i volje biće na pretek, jer je Mars ojačan povoljnim tranzitima i ovo će omogućiti mnogima da ostvari nešto čemu već neko vreme teže. Vreme je za akciju i u nju treba sa voljom,entuzijazmom i sa verom u upeh pristupiti.

Mesec dispozitor Marsa i Jupitera u Raku biće ovih dana u Strelcu, aktivnom znaku, koji pomaže pokret, kretanje,akciju, putovanje i unosi optimizam i veru da se dosegnecilj kojim se stremi. Sutra u posle podnevnim satima je u trigonu sa retrogradnim Uranom (od 17.07.) i donosi podsticaj za promenom, inspiraciju, iznendne i neočekivane promene u posle podnevnim satima, posebno između 14-16. Slediti i svoj unutrašnji osećaj i slobodno, smelo uđite u nešto što može doneti napredak, boljitak i ostvarenje koje ujedno donosi unutrašnje zadovoljstvo i osećaj sreće, ili ostvarenja očekivanog.

Mars povoljno utiče i na seksulanost, ali u Raku, on vodi ovih dana ka stvaranju potomstva- čisto da znate.

Telefon na koji možete zakazati astrološku konsultaciju, ili naručiti godišnji, pologodišnji, natalni ili uporedni horoskop je 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: 18,19, 20.07.Mars u konjukciji sa Jupiterom u Raku i trigonu sa Saturnom i Neptunom

Počalji  Astrotanja taj Sub Jul 20, 2013 6:46 pm

Nadam se da ste dobro iskoristili ove Marsove tranzite i uspeli da uradite nešto što vam je bilo važno  i što se, možda , kako kod mene duže vreme očekivalo.

Primetila  sam da su  osobe sa podznakom Ovna  bile ovih dana jako aktivne i to u kući, jer  su njima Mars i Jupiter  u četvrtoj i da im je donelo da njihov rad i trud je doneo  da im je u kući  dominirala i pored povremenih varnica, pozitivna energije i blagostanje i obilje u domu.Wink
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu