22.07.-16.08. Šta možemo očekivati od Venere koja je u Devici

Ići dole

22.07.-16.08. Šta možemo očekivati od Venere koja je u Devici

Počalji  Astrotanja taj Sre Jul 24, 2013 10:59 am

22.07.-16.08. Venera je u znaku Device, gde je uticaj Merkura jak. Oni koji imaju ovu Veneru u natalu probriljivost u izboru partenera, što ne znači da ona ne greši, nego da je obazriva, analitična, oprezna kada bira kome će pokloniti svoju ljubav i mada ne prekida lako ljubavne i prijteljske veze,a kada to čini ume da bude veoma hladna, proračunata, da pokaže da joj je stalo do materijalne strane. Često će bez objašnjenja da prekine vezu, ne interesujući da li će i koliko povrediti osobu sa kojom je bila bliska.

Veneri u Devici su mrske svađe, ne voli grubost i agresivnosti, osećanja oprezno pokazuje, kontrolisana je , uzdržana često. Ako je aflikovna Venera od Saturna, biće u stanjuvas ostavi i prekine dugogodišnje prijateljstvo ili ljubav, biće u stanju da prođe pored vas čak i bez pozdrava, okrenuvši glavu, delujući hladno, pa čak i okrutno , ne sećajući se svega onog dobrog i lepog što je sa tom osobom doživela ,koja je pokušavala godinama da je razume i pomogne, jer često osobe sa Venerom u Devici nema srećno detinjstvo i u domu je ima dosta kritike, neslaganja nedostatak topline i ljubavi. Ponekad, pod uticajem ove Venere se teško zaboravlja i ako je neko povredio osobu koja je ima i natalu, ona ume da se veoma razočara ,pati i da teško prašta, bez obzira da li je to bilo slučajno. Da bila srećnija i zadovoljnija sobom trebala bi da nauči da prašta i zaboravlja, da nauči da treba da drugima da mogućnost da objasne svoj postupak, da rasčisti situaciju,da ne bi dugo ostao negativan trag.

Često će birati prijatelje prema onomo što znaju, ili koliko po njoj vrede, jer one nastoje da u ljubavi i prijateljstvu imaju i neku korist, ili neki interes koji ih vezuje, a ne samo bliskost. Opet ima i onih koji će irate one kojima treba pomoći, koji su gubitnici, koji su slabije osobe od nje.

Opet ova Venera ume da bude i divna, obzirna prem drugima, uslužna, ljubazna, skromna, puna ljubavi prema životinjama, o kojima ume dobro da brine. Ako je pod dobrim uticajima drugih planeta, posebno Merkura, ona može dati talenat za književnost, dizaj, za unutrašnje uruđenje, arhitekturu, kao i za psihilogiju. Dobar izbor za nju su je u profesijama vezanim za medicinu, farmaciju, veterinu itd.

Voli čistoću, red, često zdrav način života, vodi računa o ishrani, zdravlju, higijreni u domu, u kome je često ne samo sve na svom mestu, nego sve odiše dobrim ukusom, smislom za perfekciju.

Sa osećajem za detalje, sitnice, ona uživa često u radu i to joj pričinjava zadovoljstva.Često i ljubav svog života upoznaje na poslu i to može da bude i neki njen kolega. Odgovara joj da je partner sličan njoj, umeren, neko o ima slučnu prirodu njenoj.

U braku često ima neslaganja i hladnoće, kritičnosti , koja može da udalji partnere jedno od drugog.Otuda nije retko da dođe do razočarenja u ljubavi.

Tokom ovog perioda dok je Venera u Devici, ljubavna osećanja će biti smirena, ,davaće se često odmereno, promišljeno. Ponašanje voljene osobe će se više analizirati, ali dok je Merkur dispozitor ove Venere u Raku, vodenom , emotivnom znaku, do 8.08. neće biti preterivanja u tome, jer će se nešto više nego uobičajeno , dok je Venera u ovom znaku pokazivatio osećanja. Dobro je vreme za uređenje i doma, ulepšavanje, ali i bašte, prostora oko kuće.

Do ljubavi možete u ovom periodu da dođete do šetate kućog ljubimca, ili ga vodite na lečenje, ili u radnom ambijentu.

Ovih dana , a posebno oko 25., 26, 27.Venera u Devici će biti u opoziciji sa Neptunom i sekstilu sa Saturnom. Nešto bi moglo da vidite nejasno i mogli bi ste da se susretnete sa ljubavnim obmanama, ili samoobmanama, lažnim nadama i očekivanja. Neko može prevarom i da ostane bez novca, ili nekog vrednog predmeta. Opet u nekim drugoj situaciji osetiće se istovremeno uticaj Venere , koja je u sekstilu sa Saturnom, tako da ćete veoma realni i objektivni, ili odani drugim, požrtvovni, kakva ume da bude Venera u Devici.

26, 27. 07. Venera će biti u sekstilu sa Jupiterom u Raku , što će doneti dobrotu, davanje, ili pružanje nekom nešto što će doneti osećaj zadovoljstva, sreće, dobrobiti.

27.28., 29.07. Venera i Mars će biti u sekstilu i konačno posle neokg vremena moći će da dođe i do skladnijih ljubavnih odonosa, do usklađenih želja posebno vezanih za ljubav, ili za porodične odnose, a kod nekih i poslovne.

Od 8.08. kada Merkur uđe u Lava, Venera u Devici će se malo opustiti, biće nešto otvoreniji i neće biti suviše skromna u svom ponašanju i željama. Tada će biti više ljubavne komunikacije, otovorenog pokazivanja šta se misli i oseća.

Svoj uporedni, porodični, natalni, polugodišnji, godišnji, karmički, kao i astrološke konsultacije možete naručiti i zakazati na telefon 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu