16.08.-12.09. 2013. Venera je u Vagi i neko vreme pravi veliki krst iz rdinalnih znkova

Ići dole

16.08.-12.09. 2013. Venera je u Vagi i neko vreme pravi veliki krst iz rdinalnih znkova

Počalji  Astrotanja taj Ned Avg 18, 2013 4:21 pm

16.08-12.09. Venera je u kardinalnom, vazdušnom znaku, u Vagi, znaku u kojoj je njen uticaj sam po sebi jak, jer to je za nju najprirodnije mesto, to je kuća partnerstva, odnosima sa drugima i tu je njeno delovnje zasnovano na usklađivanju sa drugima i to podstaknoto težnjom za ljubavlju. Zato su sada iskustva koja nam dolaze zasnovana na porukama i lekcijama vezanim za uslkađivanje, saradnju, ljubavnu razmenom.

Ovde u Vagi je prioritet težnja za zajedništvom, biti sa nekim par, biti povezan nekom vrstom zajedništva, a u ovom slučaju najpre ljubavnom zajedništvom. Sada se to može postići u većem delu meseca balansiranja, primenom diplomatije, mirnog rešenje za različitosti koje mogu da iskrsnu.

Izazovi i iskušenja, mogućnost remećenja sklada, mira i ljubavne harmonije biće prisutna u periodu 24-27.08. kada će Venera biti deo velikog krsta, koju čine Uran u Ovnu koji je u opoziciji sa njomi koji će biti sklon da svojim egoističnih prohtevima, ili hirovima remeti sklad u vezi, izaziva napetost i udaljavanje, dko će Pluton u Jarcu biti u kvadratu sa Venerom i doneti potrebu za kontrolom i moći, a Jupiter u Raku biti u kvadratu sa Venerom  doneti preteranu potrebu za zadovoljstvima i preterivanju u emotivnoj privrženosti. Kako će se i čime odupreti ovim uticajem ova jaka Venera i koliko će uspeti da se uskladi, pomiri sa svime što je pritiska? Ovo je vreme kada će ako je ljubav dovoljno jaka i potreba za zajednišvom doći do održavanja veza, ali će za mnoge ovo biti vreme udaljavanja, za neke i prekida veze, usled nepovoljnih okolnosti, istina to može da bude i privremeno, a za druge biće ovo vreme kada će morati da se nečega odreknu, ili promene u velikoj meri, da bi ljubav opstala. Ono što bi posebno koristilo je rad na unutrašnjem miru i ravnoteži, jer bi se tada lakše prevazišli i sve neusklađenosti, inaćenja, preterivanja koji nam ovaj veliki krst u avgustu donosi.

Ovo je vreme kada može doći i do finansijskih promena, kriza, problema, većih preokreta i promena. Treba biti oprezan i čuvati se rizika, izbegavati preterano trošenje, jer je Venera u kvadratu sa Jupiterom. Ko može da bude umeren, uravnotežen, taj će lakše odolevati ovim uticajima.

Kada prođu ovi uticaji planetarni, većina će odahnuti . Tada nam predstoje samo kratkotrajni povoljni uticaji Venere, koji donosi više ljubavi i usklađenosti, koji će biti 28. 08, kada će Mesec u Blizancima bude u trigonu sa Venerom u Vagi i kada se kroz komunikaciju mogu rešavati ljubavni nesporazumi i postići ljubavni sklad i razumevenje. 03.09. Mesec u Lavu će biti u sekstilu sa Venerom u Vagi i doneti mogućnost da doživimo ljubavnu radost, ili neke lepe trenutke sa voljenom osobom, ili na nekom drugom osobom  trenutke sreće12.

09.08. Venera će biti u konjukciji sa Mesecom, što će doneti poslednju priliku pred ulazak u Škorpiji da ljubav bude skladna da se različitosti usaglase i da ljubav spaja. Ovo je povoljno vreme za pomirenja i za zajedništva razne vrste, ljubavna partnerstva i poslovna.

Svoj ljubavni, uporedni, natalni, godišnji, karmički horoskop i astrološke konsultacije naručiti na telefon 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu