7.10. Mesec je u Škorpiji ,Merkur u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom i konjikcija sa Saturnom

Ići dole

7.10. Mesec je u Škorpiji ,Merkur u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom i konjikcija sa Saturnom

Počalji  Astrotanja taj Pon Okt 07, 2013 4:18 pm

07.10.Mesec je u Škorpiji, vodenom znaku u kome su emocije duboke i teču kao reka. Nekada su i neprijatne, ali mogu da su transformišu, a mi emotivno preporodimo kada nam Mesec pravi pozitivne protočne aspete. Za to je potrebno da se aktiviramo, da budemo aktivni i radimo na sebi. Danas je Merkur u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom u Jarcu, što jača moć reči i mišljenja, donosi mogućnost da menjamo i odnose a drugima. Merkur u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom donosi mogućnost da duboko poniremo u nesitraženo, skirveno, nepoznato da snagom misli menjamo stanje u kojem smo, što je itekako moguće. Mnogi će doživiti danas priliku da menjaju nešto u svom životom, nekom značajnom vešću.

Ulazeća konjukcija Merkura i Saturna donosi mogućnost da budemo istrajni u sprovođenju onoga što planiramo i da bez obzira da li ima nekih poteškoća, ili čekanja na neku vest ili poziv, susret ne dozvolimo da nas obuzme tuga, neraspoloženje, ili negativna razmišljenja. Sve ono što se događa smo nečim zaslužili, bez obzira da li je to što nismo pozitivno razmišljali, ili smo imali nepoverenje da će se dogoditi. Ipak, nema greške, sve što je došlo došlo je danas da vas nauči nečem, da vam ukaže da ako menjate način mišljenja na šta nas nagoni sekstil Merkura i Plutona. Ako želite da ostvarite poboljšanje, preporod, onda trebamo ne samo da uložimo neki napor, aktivnost, nego i da verujete da je dobro moguće i onda kada tako na prvi pogled ne izgleda, samo ako smo spremni na promene i verujemo u dobar ishod.

Svoj natalni, godišnji, polugodišnji,ili horokop za kraći vremenski period, uporedni, karmički možete naručiti na telefon 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu