15., 16.10. Venera je u trigonu a Uranom, Mesec u Ribama u kvadratu sa Venerom, sekstilu sa Pl, trigonu sa Sa

Ići dole

15., 16.10. Venera je u trigonu a Uranom, Mesec u Ribama u kvadratu sa Venerom, sekstilu sa Pl, trigonu sa Sa

Počalji  Astrotanja taj Uto Okt 15, 2013 11:48 am

15., 16. 10. Venera je ovih dana u trigonu sa retogradnim Uranom u Ovnu, budite spremni da vam ponese neki iznenadni ljubavni zanos, da vas uvede u vrtloge neočekivanog, u ljubavne izazove, u avanture duha. Sve može doći brzo i bez najave ljubav može da vas ponese. Veliko ushićenje, ili oduševljenje, napuštanje okvira svakodnevnog i uobičajenog, bez pritsika, poletno i slobodno. Sada ljubav, ili prijateljstvo, dolaze na mestima i u momentima kada ih niste ne očekivali, gotovo slučajno, a opet nije takvo. Ono što vam se desi, može postati nezaboravno, bez obzira na vreme koliko će potrajatu. Danas je povoljan dan za ljubav, posebno u posle podnevnim satima posle 12.30. kada počinje 12 lunarni dan Srce kada ima se uljučuje kosmička energija ljubavi, koji se poklapa i sa položajem Mesec u Ribama, kada na mogu poneti osećanja, a posebno osećanje ljubavi, saosećajnosti, dobrote i davanja. Iaoko će ove Mesec biti u kvadratu sa Venerom u posle podnevnim satima, on samo može povećati osećanja, dovesti do emotivnog preterivanja. Istovremeno će Mesec biti i u sekstilu sa Plutionom, pojačavajući želje i stvarajući intenzivna osećanja i pojačanu privlačnost.

U večernjim satima Mesec će biti u trigonu a Saturnom,pa će biti veće postojanoti u emocijama od 19.-22. sata.

Ovo je lunarni dan koji traje od 15. 10, od 12.10. sati, do 16. 10 u približno isto vreme ,kada treba verovati u nešto, tražiti pomoć, upućivati molitve , ili afirmacije, jer će se one više nego bilo kog drugog lunarnog dana ostvariti.

Ako ovog lunarnog dana pokažite danas, dok je Mesec u Ribama pokažate saoećajnot, ako pomažete, dajete drugima pomoć, računajte da će se i vama vratiti kada vam bude potrebna, a ako ne, da će izostati onda kada vam bude potrebna. Budite plemeniti i dajte, ako nema šta drugo onda ono što je često najdragocenije:razumevanje, saosećajnost, bliskost. Pravo je vreme ako želite nekom nešto da poklonite u ovom danu koji se zove -Srce- da to učinite od srca.

Ukoliko želite da saznate šta vas zanima šta vam donosi bliska budućnost, cena astrološke konsultacije je 1000 dinara. Možete da naručite i svoj natalni, godišnji, uporedni, poslovni, karmički horokop na telefon 060 54 54 254.
1Свиђа ми се ·  · Подели
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu