19.10. 2013. Delimično Pomračenje Meseca u Ovnu

Ići dole

19.10. 2013. Delimično Pomračenje Meseca u Ovnu

Počalji  Astrotanja taj Pet Okt 18, 2013 12:03 pm

Delimično Pomračenje Meseca biće 19.10. u 1.37. na 25. 45 stepenu u Ovnu, znaku u kome  su strasti povećane, agresivnost pojačana, razdražljivost, impulsivnost i hrabrost, ali ne toliko i ovoga puta, jer je Mars  u Devici u opoziciji sa Neptunom.  To  umanjuje energiju, dovodi do sumnjivih posla,tajanstvenih,prekrivenih, ili zbrkanih aktivnosti oi d nesumučnog trošenja energije. Da  ne bi ste upadali u konfuzne situacije, zbrku, nered,  obamne i razočarenja, izlaz, ili ključ rešavanja trebate da potražite u dispozitoru Marsa, u Merkuru koji je baš danas i u narednim danima  u povoljnim aspektima , u trigonu  sa Jupiterom u Raku.

To će omogućiti  da kroz komunikaciju, korišćenje znanja, informacija i pozitivnog razmišljanja dođete do rešenja, da pomirite suprostavljane energije,   Meseca u Ovnu, koji je okrenut ličnim željama i potrebama i Sunca u Vagi koji se zalaže za pravednost, mir, zajedništvo. Dispozitor Sunca je Venera u Strelcu, koja je i dalje u  izlazećem trigonu sa Uranom, spremna  da izađe iz uobičajenog . Ona je otvorena za novine, na posebne situacije, neočekivana događanja, koja mogu da  promene tok dešavanja.

Dobro je da menjate sada nešto kod sebe, da u narednom periodu,a  koji dolazi iskorisiti energiju Marsa, tako što ćete to iskoristiti da radite na poboljšanju nečeg kod sebe kroz rad (Mars u Devivci),  nešto što zahteva da to promenite, da bi moglo da dođe do poboljšanja, bilo  zdravlja, bilo posla u naredne dve nedelje, do  sledeće velike promene koja nam dolazi 3.11. novembra, do  Pomračenje Sunca u Škorpiji.

Da bi ste se bolje osećali povedite računa o onome šta jedete i pijete. Preporučuje se da pijete manje tečnosti, jedete mahunarke, čvrstu hranu i da radite više na opuštanju, kroz neku umerenu i dobro osmišljenu fizičku aktivnost, ili rad. Ne preterujte sa radom, jer to ovoga puta može da vam oduzme energiju, ali pored svega ono što je najbitnije je da  pozitivno razmišljate i verujete da je i pored velikih tenzija, rešenje moguće kroz komunikaciju i uz spremnost da ne budete krajnje sebični, niti odviše zahteveni i kritični.

Svoj natalni, uporedni, polovni, karmički, godišnji, za Vage po povoljnoj ceni od 3000 dinara, kao  i horoskop za kraći vremenski period naručite  na telefon 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: 19.10. 2013. Delimično Pomračenje Meseca u Ovnu

Počalji  Astrotanja taj Sub Okt 19, 2013 3:22 pm

Ne znam kako je na vas delovalo Pomračenje Meseca i Mars u opoziciji s a Neptunom, ali je meni doneo jednu zabunu, kojunikada nisam doživela u ovih 25. godina rada. Dogovarala sam se uporedo sa dve devojke oko astroloških konsultacija vezanih za ljubav i obe su bile vezana za prekid veze, a pri tome sam znala samo nadimke devojaka i obe su trebale da mi se jave u toku jednog dana. Pripremila sam se za konsultaciju sa jednom i dogovorila vreme za ssubotu pre podne, a uradila za drugu, jer nisam stigla da odem da proverim koja mi je uplatila! Eto to je uticaj Pomračenja, kod mene u 3-9.komunikacije, odnosa sa drugima, kombinovan sa uticajem opozcijom Marsa i Neptuna u 1. i 7, koji dovode do ZABUNE, NEJASNOĆE I GREŠAKA IZ TOGA. Merkur u triongu sa Jupiterom mi je pomogao da se snađem, jer sam taj horoskop već ranije gledala i uvidela šta je dovelo do prekida veze. Samo nemojte da mi tvrdite da aspekti deluju i da vam astrolozi neće dati korisne savete, bez obzira da li radite afirmacije i vizualizacije i sve ostalo, što deluje, ali u momentu kada su povoljni uticaji da se to realizuju. Pošto sve to primenjujem, verujte, provererila sam:) 
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: 19.10. 2013. Delimično Pomračenje Meseca u Ovnu

Počalji  ena1976 taj Sub Okt 19, 2013 9:01 pm

I kod mene je ovo pomračenje bilo na relaciji 3-9 (još je MO bio na mom SO) i takođe mi je MA180NE na relaciji 1-7.
Mirna noć, baš sam se lepo naspavala i ujutru sa roditeljima i najboljom drugaricom otišla u vikendicu da obavimo neke sitne poslove oko kuće. Dan prepun pozitivne energije, humora i rada koji se pretvorio u zabavu. Malopre se vratih kući, pozvao me bivši - razgovor bez trunke ironije, bez prepucavanja i rasprava, za ne poverovati... i sad pogledah tranzite i zgranuh se, sve sami kvadrati i opozicije...ništa mi nije jasno No Question 
avatar
ena1976

Broj poruka : 413
Datum upisa : 06.07.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: 19.10. 2013. Delimično Pomračenje Meseca u Ovnu

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu