20.01. Mesec je u Devici, u sektilu sa Jupiterom, trigonu sa Venerom i sekstilu sa Saturnom

Ići dole

20.01. Mesec je u Devici, u sektilu sa Jupiterom, trigonu sa Venerom i sekstilu sa Saturnom

Počalji  Astrotanja taj Pon Jan 20, 2014 5:20 pm

20.01. Mesec je u Devici i sklonost ka brigama je povećana, kao i opterećenost svakodnevni problemima i obavezama, bilo poslovnim, bilo onim vezanim za svakodnevnicu, zdravstvene, ili materijalne probleme. Danas je dobro raditi na kako mentalnom čišćenju, opuštanju, tako i .sređivati dom, izbaciti svu nečistiću. Čistiti prostor oko sebe i samog sebe. Vreme je da se oslobodite problema od ranije, da ne bi se nešto ponavljalo i zato je dobro biti aktivan, ali i promišljen i otvoren za nove ideje i znanj a(jer je Merkur u Vodoliji), koje mogu da donesu rešenje problema. Lako može doći do konflikta više nego bilo kog drugog dana. Mala zamerka, kritika, koju donosi Mesec u Devici, može pogrešno da se protumači. Zato izbegavajte kritiku, prebacivanje, nervozno komentarisanje i nastojte da se ne predajte nezadovoljstvu i ne prenosite na druge.

Tražite pomoć od drugih, bilo od Anđela, ili od neke osobe anđeoske dobrote.

Najpovoljni su bili pre podnevni časovi kada je Mesec bio u sekstilu sa Jupiterom, donoseći veću mogućnost da uspešno obavljate svoje svakodnevne obaveze, vredno, padantno i detaljno i za dobro drugima. Mesec u Deivici, umanjuje negativne tendencije ovog 19. lunarnog dana, kada postoji veća sklonost da se uđe u zamku, da se bude pod uticajem drugih, lukavih i prepredenih osoba. Ipak, povedite računa ko vam se danas obraća, zove vas ili traži od vas pomoć. To može da bude i neka osoba koja nepovoljno deluje na vas i oduzima vam energiju, ili vas suviše opterećuje svojim problemam i brigama. Trudite se da se opustite i ako možete osamite i radite na svom unutrašnjem miru.

Pokušajte da u miru i bez žurbe radite ono što imate, bez nervoze, napetosti i žurbe, jer ćete se tako bolje osećati.

Oko podneva Mesec i u ovim ranim posle podnevnim satima Mesec je u trigonu sa Venerom u Jarcu, donoseći više dobrote i uslužnosti, volje za činjenjem dobrih stvari i pomaganjem drugih.

Krajem  dana  Mesec je u sekstilu  sa Saturnom i  jasno ćemo   moći da sagledati stvarnost. Bićemo  odlučniji i ispravnije   odluke donositi , šta nam je činiti, a  ako  ste ove noći  aktivni onda ćete   moći  ispravno i  dobro  obavljati  svoje obaveze, ili  se odnositi  tako  prema  drugima. Povoljno je  i nešto  novo započeti  što će  moći uz naš  trud da donee uspešne  rezultate. Smile
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu