31.01. Drugi dan Mladog Meseca. Mesec kvadrat Saturn, Mesec u trigonu sa Marsom, Venera prestaje da ide retrogradno

Ići dole

31.01. Drugi dan Mladog Meseca. Mesec kvadrat Saturn, Mesec u trigonu sa Marsom, Venera prestaje da ide retrogradno

Počalji  Astrotanja taj Pet Jan 31, 2014 8:52 pm

31.01. Drugi dan Mladog Meseca je idelano vreme za početak nečeg novog. Obratite pažnju šta je to ne samo što vi možete da započnete, nego što se pojavljuje kao šansa. To može da bude predlog za nešto što niste očekivali, nešto neplanski. Ako već imate neki novi plan, posebnu ideju, projekat započnite ga danas, najbolje oko 18. -20. sati kada Mesec trigonu sa Marsom u Vagi. Ovo je naročito dobro za zajedničke projekte, ili za združivanje energije oko jednog poduhvata, ili nečega što podrazumeva grupni, timski rad. Ako započente nešto novo 12.-16. tada će Mesec biti u kvadratu sa Saturnom i treba će više napora, jer možete nailaziti na neka ograničenje, poteškoće, neprihvatanje od nekoga, ili pa odbijanje, udaljavanje u odnosima. Sve to će zahtevati više napora, jer nešto staro, što je u simbolici Saturna, može sputavati dolaženje novog. Ovo može doneti i da bunt nekog bude osuđen, ili prekoren, ili kažnjen.

VENERA OD DANAS PRESTAJE DA IDE DIREKTNO I DONOSI PRILIKE ZA NOVE LJUBAVNE VEZE, PRIJATELJSTVA, ILI NOVU MOGUĆNOST ZARADE, DOBITKA KOJI STE DUGO ČEKALI! Budite otvoreni za neku novu osobu koja vam ovog drugog dana Mladog Meseca ulazi u život nečekivano i može da donese velike promene, jaku požudu, ali i mogućnoti da puno dobijete i ponešto i izgubite, zbog neumerneosti i preterivanja , jer je Venera je i u opoziciji sa Jupiterom u Raku.

Merkur danas ulazi u Ribe i ovo će promeniti i način komunikacije, u kojem će biti više mogućnosti da razumem nečije mišljenje, stavove da intutivno prepoznamo nešto i da unosimo više osećanja u komunikaciju. To može doprineti boljem razumevanju, jer dolazi do izražaja i intuitivna inteligencija, razmišljenje.

Neko vas može neočekivao pozvati i nešto vam neočekivno saopštiti, što bi moglo da vam donese novu mogućnost. Na to trebate da obratite pažnju i da prepoznate pravu priliku za vas, koja vam može promeniti život.

OVE NEDELJE VAŽI POPUST ZA USMENI GODIŠNJI HOROSKOP OSOBAMA KOJE SU ROĐENE U ZNAKU VODOLIJE. JAVITE SE NA TELEFON 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu