24.02. Mesec u Strelcu u sekstilu sa Marsom, Venera u sekstilu sa Saturnom

Ići dole

24.02. Mesec u Strelcu u sekstilu sa Marsom, Venera u sekstilu sa Saturnom

Počalji  Astrotanja taj Pon Feb 24, 2014 7:03 pm

24. 02. Mesec je u znaku Strelca u poslednjoj četvrti i preći će danas u znak Jarca u 19. 30. Mesec sve više opada i sada iako je u pokretljivom i aktivnom znaku, nije vreme za žurbu, već je ovog lunarnog dana bolje biti pasivan i usmeren na rešavanje problema nerazrešenih od ranije, jer je dispozitor Jupiter retrogradan u Raku. Ovo zahteva više mudrosti i strpljenja, da ba ste mogli da ostvarite ono čemu težite i što ste radnije započeli, jer je Mesec opadajući. Za nove početke i promene sačekajte Mlad Mesec.

Danas je 25. lunarni dan povoljan za proročanstva. Povoljan je za razmišljanje, posebno o problemima koji neko vreme traju, a naročito vezana za ljubav i partnerstva. Odgovori na ove probleme, razrešenje donosi mogućnost da podignemo vezu da budu kvalitetnije, da je podignemo na viši nivo. Venera u Jarcu u ulazećem sekstilu sa Saturnom doprineće da realno sagledate stvarnost, svoju ljubavnu vezu u sadašnju, ili neku iz prošlosti koja ponovo počinje da vas zaokuplja. Povoljno vreme je za donošenje odluka o njoj i pristupanju ljubavi sa osećajem odgovornosti prema drugima i sebe u vezi, što vodi ka ispunjenju očekivanja i relanog prihvatanja voljene osobe onakvom kakva jeste. Ne donosi samo ovaj aspekt potrebu za stabilnošću, za privrženošću, već i osećanje da voljenje se zasniva na posvećnosti ljubavi, onome kojeg volimo, već i iskrenosti i poverenju, koje je važno za trajanje veze.

U posle podnevni satima 13.-16.sati kada će Mesec biti u sekstilu sa Marsom u Vagi i tada je dobro vreme da osetimo energiju i snagu, koja nas nakon donošenja nekih odluka, podstiču napred, da reaizujemo ono što smo već ranije započeli..Preporučujem da radite ono što intuitivno osetitie da trebate da radite, jer to donosi i najbolje rezultate sada.

Danas je dobro raditi sa svojim psihičkim silama, dozvoliti da se oslobodi vidovitost, telekinza i ostale psihičke nesvesne sposobnosti. Za to je potrebna mirnoća, pasivnost, koja se preporučuje danas. Ovo je dan vezan za proročanstva, za otkrivanje budućnosti, a Mesec u Strelcu, je okrenut prema daljini, kako u prostoru, tako i u vremenu. On je pozitivan, optimistički i nadahnuće je ono koje nas može pokrenuti da radimo, ali ono što smo već ranije započeli i što intutivno osećamo da je potrebno da radimo, da bi smo se dobro osećali i bili dobro raspoloženi.

Lep dan vam želim!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu