26, 27., 28.02. i 1.03. Sunce u ribama u trigonu sa Jupiterom, 26.02. Mesec u Jarcu u sekstilu sa Satrunom, konjuciji sa Venerom i kvadratu sa Marsom

Ići dole

26, 27., 28.02. i 1.03. Sunce u ribama u trigonu sa Jupiterom, 26.02. Mesec u Jarcu u sekstilu sa Satrunom, konjuciji sa Venerom i kvadratu sa Marsom

Počalji  Astrotanja taj Sre Feb 26, 2014 10:55 am

26., 27.,28. 02. . i 1.03 Sunce u Ribama će biti u trigonu sa retrogradnim Jupiterom u Raku, donoseći više optimizma i vere, pozitivnu energiju, koja omogućava poboljšanje nečega. Povoljno je vreme da se čine čine dobra dela, pomaže sebi i drugima, ima više osećaja za tuđu patnju. Optimizam i vera su pokretači, koji mogu doprineti da ostvarite nešto skoro nemoguće.
Izuzetno je 26. 02. povoljan za promenu sudbine na bolje! To ovoga puta možete postići i kroz razne aktivnosti razne vrste, radom , ili nekom vrstom zalaganja, možete puno toga pomeriti i postići. Povoljan je i za oslobođenje od veza koje su lažne, neiskrene.

Dobro je da ovog dana i davanje nečeg drugima, ili poklanjanje, jer je danas 28. lulnarni dan, zvan Lotos. Kako je je Mesec u Jarcu u jutrnjim satima u konjukciji sa Venerom i sektilu sa Saturnom, donosi dobro raspoloženje i omogućava da odnosi budu bolji, sa više razumevanja, pomoći, ili podrške drugima. Ako i nešto nekome date, bilo to pažnju, osećanje ljubavi, ili osećanju emotivne privrženosti, ili neki znak odobrenja to će i vas ispuniti dobrim raspoloženjem Osećanje odgovornosti je prisutno dok je Mesec u Jarcu i jutarnjim satima u sekstilu sa Saturnom u Škorpiji. Ovo je zato dobro vreme za rad, aktivnosti razne vrste, one koje ste ranije započeli naročito. Radeći osetićete se bolje. Posebno je dobro raditi na poslovima vezanim za zemlju ili provoditi vreme u prirodi povezujući se sa njom.

Mesec u Jarcu utiče na osećanje stabilnosti, koje se potrudite da održite ili steknete, kao i dobro raspoloženje i harmoniju. Uložite i malo truda, ako je potrebno, posebno u pre podnevni satima oko 10-12., kada će Mesec biti u kvadratu sa Marsom u Vagi. Tada je dobro biti aktivna,a ne ulaziti u konflikte, jer se možete osećati lako povređenim.

Povoljan je dan i za rad sa snovima, tako da to može dovesti i do ozdravljenja, ako se dublje uđe u tumačenje, jer se tu mogu naći odgovori o vama, vašoj prošlosti, potencijalu iz dalek prošlosti koju prenosite u ovu. Oni koji okrenuti sebi i svojoj samospoznaji i samorazvitku mogu u ovom danu biti na dobrom putu ka tome. Unutrašnji mir i ravnotežu pokušajte da postignete u jutarnjim satima, ili u večernjim. Kako Mesec opada intuicija raste i vi ćete ako ste u skladu sa njom činiti ono što je najbolje.To omogućava da je ovaj dan najbolji u celom lunarnom ciklusu za promenu sudbine na bolje. Ne propustite to!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu