15.04. 2014. POMRAČENJE MESECA U VAGI

Ići dole

15.04. 2014. POMRAČENJE MESECA U VAGI

Počalji  Astrotanja taj Ned Apr 13, 2014 8:47 pm

15.04. 2014. POMRAČENJE MESECA U VAGI biće na 25 stepunu ovog znaka koji se odnosi na partnerstvo, kako emotivna, bračna, tako i ona poslovna, kao i na javnost . Mesec u Vagi ima težnju ka ljubavi, harmoniji, miru, usaglašavanju sa drugima. Nasuprot Mesecu u Vagi, stoji za vreme Pomračenja Sunce u Ovnu, koje ima suprotne težnje, koje su egostične težnje i potrebe, izražavanje sopstven snage kroz potrebu za vođstvom ili dominacijom. Otuda je prisutna napetost, naboj, koji može da bude prisutan. Usaglašavanje različitih potrebe zahteva više napora, takta, diplomatije, kako bi kulminacija nekog odnosa, mogla da doživi promenu. Da ne bi došlo do kraja, ili prekida odnosa, što se ponekad i dešava, sada treba u iskoristiti pozitivan uticaj Venere u Ribama, jer je ona dispozitora Pomračenja Meseca u Vagi. Venera u Ribama koja je u u aplikacionom trigonu sa Jupiterom u Raku, za vreme Pomračenja i ona ukazuje da bi osoba koja je u simbolici te Venere, bila ključna u rešavanju problema, smanjenju netrepeljivosti, napetosti, ili nekog sukoba. Venera u Ribama u trigonu sa Jupiterom ukazuje da ne samo osoba koja je ume da voli, daje velikodušno, puna je razumevanja i saosećanja je ta koja može da pomogne u upotrnim težnjama, nego da je i ljubav ta koja može da pomogne da se prevaziđu različitosti i dođe do mira.

Važno je samo da komunikacija, koja je prisutna ne bude već od 13, 14., ,04. pa 15. 04. bude ta koja izaziva probleme,rasprave, nametanje mišljenja, svađe, da bude manje ishitrenih, naglih, nepromišljenih izjava, manje napetosti u razmeni reči i borbe, ili nametanja svog mišljenju, stava, odluke, jer je Merkur u konjukciji sa Uranom u Ovnu i u kvadratu sa Plutonom i u Jarcu. Vreme je za manje verebalne komunikacije, a više pokazivanje osećanja, više prepuštanja uticaju Venere u Ribama, ljubavi nežnoj, predanoj, velikodušnoj. Venera osim ljubavi donosi i finansijske dobitke, pa i oni mogu biti kod nekih ti , koji će ovih dana omogućiti da se recimo neki konflikti u poslovnim , ali nije nemoguće i bračnim partnerstvima prevaziđu,. Ona može da označi i ne samo velikodušno davanje ljubavi, nego i nekog lepog poklona, koji će možda dovesti do pomirenja, ako ne 15. 04., onda 16.04. kada Venera bude egzaktno u trigonu sa Jupiterom u Raku i u sektilu sa Plutonom u Jarcu, što može dovesti do obnavljanje veze, do transformacije nekog odnosa, ili do podsticanja ljubavne strasti, jer će se ostiti pozitivn uticaj ovog sekstila, dok će tada Mesec već biti u Škorpiji, podstičići ljubavane strasti i uticajući na transfoirmaciju emotivnu.

Mesec u Vagi zna se teži miru i skladu i ako sukob ne može biti sprečena, ako se ne savladavamo, ne ograaničavamo svoje emotivne rekacije. Ukoliko smo u stanju da se izuzetno savlađujemo i kontrolišemo svoja osećanja, sukob MOŽE da bude izbegnut. Samokontrola je uslov da ne dođe do sukoba, ili ekscesa ili koji ako se desi u vrme Pomračenja može da potraje i nekoliko meseci posle, a ako je u to uključeno Sunce, Mesec, ili neka planeta, ili ASc, DC, Ic, Mc, na 25 stepenu Vage, Ovna, ili Raka i Jarca, on može da traje i dugo vreme.

Najbolje će proći osobe ko koje su svesna sebe i drugih i koja se ne prepušta lako uticajima drugih, jer će one moći i negativne uticaje da oprevaziđu i preokrenu u pozitivne, ako baš ne u vreme uticaja Pomračenja, onda veoma ubrzo posle toga.

Naravno, da bi idealno bilo da možete da se od večeras, pa tokom sutrašnjeg dana, sve do 15. 04. u večernjim satima izulujete, osmite i pokušavte da se opušptate, ili meditirate, ili radite nešto što će vas menjati u odnosima prema drugima. A ako ne možete, onda nastojte da se ne prepuštate negativnim osećanjima i nedozvolite da vaše negativne osobine dođu do izražaja u odnosima sa dugima, već naprotiv da deluju pozitivna osećanja i namere , kao i da ljubav, razumevanje, plemenitost i saosećanje dovede da se suprotnosti izmire, pomire, usaglase.

Pomračenja najčešće dovode do neke eskalacije, krize emotivne, a nakon toga sledi razrešenje i preokret, ovog puta u odnosima sa drugima.

Svoj natalni, godišnji, uporedni horoskop, ili astrološke konsultacije za kraći preriod po povoljnoj ceni,ali sada i isceljivanje svojih psiho-fizičkih zdravstevnih problema, odnosno prirodno lečenje, uz pomoć prirodnih, ili teslinih talasa (koji potiču iz prirode) na daljinu i čišćenje životnog prostora možete zakazati i naručiti na telefon 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu