21.04. Mesec u Jarcu u sekstilu sa Saturnom retrogradnim u Škorpiji

Ići dole

21.04. Mesec u Jarcu u sekstilu sa Saturnom retrogradnim u Škorpiji

Počalji  Astrotanja taj Pon Apr 21, 2014 3:27 pm

21.04. Mesec u Jarcu će mnoge, bar na kratko vraćati u prošlost, bilo kroz tradicionalne običaje, bilo kroz sećanja na minula vremena i ono što je ostavilo dubok trag. U jutarnji satima 7-10. je u sesktilu sa Venerom u Ribama, činiće mnoge sentimntalnijim, emotivnijim, raspoloženim za emotivnu razmenu. Oko podneva ulazi u sekstil sa Saturnom i obratite pažnju na neki predlog, koji vam se bude ukazao, razmislite o njemu. Promišljenost,  trezvenost i  težnja  ka  stabilnosti je  prisutna.  Strpljivost i upornost  je  povećano.Dobro je vreme da svoje obaveze i odgovornosti savesno obavljate, bez obzira da li se odnose na porodicu, druge ljude,ili posao.Povoljan je dan za pomaganje drugima, za lečenje, dok je Mesec u sekstilu sa retrogradnim Satrunom u Škorpiji, u ranim posle podnevnim satima, a naročito za otkrivanje budućnosti, bilo putem poruka, koje stižu do vas iz vašeg okruženja, kroz informacije, koje kao sučajno dolaze do vas, ili putem slika, jer je informitavno polje otvoreno i lako će doći do vas i bez puno traganja mogućnost da rešite neki problem od ranije.

22. je lunarni dan, -Svitak -povoljan za sticanje novih saznanja, ali je izuzetno povoljan i za otkrivanje budućnosti, bilo putem tarota,ili astrologije. Sa lakoćom, istinsko saznanje, ili odgovori stižu do vas.

Danas je lako postići neki svoj cilj, posebno vezan za profesionalno znanje i iskustvo i znanje, oko popodneve, kada je Mesec u sesktilu sa Saturnom, a dužnosti i obaveze se obavljaju ispravno, onako kako treba.

Povoljan je za učenje, sticanje novih saznanja, ali i za rad, da bi ste se dobro osećali, jer je Mesec u Jarcu, u kome je rad lekovit i otklanja melanholiju, nostalgiju, ili loše raspoloženje.

Najbolji je ako želite da saznante nešto, učite nešto ili dolazite do nekih informacije koje dolaze iz viših sfera .

Danas možete uživati više u hrani, dobro pojesti, neće vam škoditi, mada je dobro unositi više biljnu hranu.

Obratite pažnju na san koji ste prošle noći sanjali, jer se može otvariti.

Lep dan vam želim!

Naručite tarot tumačenje u po ceni  od 500. dinara. Svoj natalni, godišnji, uporedni horoskop, ili astrološke konsultacije za kraći preriod po povoljnoj ceni,ali sada i isceljivanje svojih psiho-fizičkih zdravstevnih problema, odnosno prirodno lečenje, uz pomoć ili teslinih talasa (koji potiču iz prirode) na daljinu i čišćenje životnog prostora možete zakazati i naručiti na telefon 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu