28.05.2014. Mlad Mesec u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama i u trigonu sa Marsom u Vagi

Ići dole

28.05.2014. Mlad Mesec u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama i u trigonu sa Marsom u Vagi

Počalji  Astrotanja taj Sre Maj 28, 2014 8:34 pm

28.05. 2014. Mlad Mesec je večeras na 7. stepenu Blizanaca u kvadraru sa Neptunom u Ribama i trigonu sa Marsom u Vagi. Period od narednih 29. dana, do sledećeg Mladog Meseca, koji će biti sledećeg mesec u Raku je vreme kada trebamo da razjanimo neke nejasnoće, ili neistine, obmane i samoobmane, da dođemo udruženim snagama, ili zajedničkim poduhvatima, timskim radom, ili saradnjom, dogovorima, koje donosi trigon Marsa u Vagi do upeha i aktivnostti , koje ćemo započeti ovih dana, za vreme Mladog Meseca.

Ostvarenja novih aktivnosti, sticanje novih znanja, razmena informacija, zajednčki poslovi, ili aktivnosti trebaju da budu zanovane na saznanjima do kojih će se dolaziti intuitivnim putem, ili uz pomoć emotivne inteligencije od 29. 05. jer će dispozitor Mladog Meseca u Blizancima biti Merkur biti Raku. On donosi da do 16.06 dok je Merkur u Raku da su emocije, intuicija i kreativna imaginacija jače od razuma i logike. Doneće i da se vraćamo u prošlost, sećamo onoga što je bilo, pričamo i razmišljamo, bilo o detinjstvo, ili prošlost, u neki daleki periodu iza nas koji je ostavio upečaljiv emotivan trag u nama.

Ovo je vreme u kome ako ne verujemo u nove projekte, upotpunosti u ono novine koje započinjemo, onda do ostvarenja toga neće doći. Do zastoja i konfuzije će verovatno lakše dolaziti, kao i do lažnih obećanja, do obmana i samoobmana, ako ne poniremo dublje u sebe, ako se ne preispitujemo više, budemo skloni introspekciji od 7. 06. -1.07. Do tada će Mekrur biti retrogradan, najpre u Raku, a zatim od 16. 06. u Blizancima donoeći nam ponovne susrete, uspostavnjenje kontakata od ranije i obnavljanja onoga što smo nekada učili, ili korigovanja i dopunjavanja nečega što smo ranije pisali.

Promene koje u narednim danima započnete neće se odvijati jako brzo, jer će zbog retrogradnom Merkura 6. 06. doći zsatoja, čekanja, ponavljanja isl. Potrbno je zato više strpljenja i pažnje i praćanja informacija. Ipak, ako budete udružili svoja znanja,sposobnosti, ili svoju mentalnu i fizičku energiju moći ćete da neke svoje ideje, planove i pored zastoja ostvarite.

Ako osetite sumnju, nevericu u nekoga, ili nešto bez obzira koliko ta osoba važila za autoritet, ne pridajte značaja njegovom, ili njenom mišljenju, znanju i ne priznajte sve zdravo za gotovo što vam se kaže. Ako poverujete u to, onda vas to može obeshrabriti, zbuniti, ili razočarati. Ne gubite veru i ne dozvoislte da vas olako obeshrabre. Slušajte svoj unutrašnji glas, pratite šta se dešava posebno kod blikih osoba, ili osoba u vašoj porodica i pokušajte da osetite i razumete druge, jer to će doneti rešenje problema i uspešnije sprovođene promena, kao i dobru porodičnu komunikaciju, jer će Merkur od 29. 05 . biti u Raku u sekstilu sa Venerom u Biku. Ona će doneti i prilike za poboljšanje zarade, veću orjentisant na kod nekih novac i sve ona zadovoljtva koja on može da donese, dok kod onih kojima je ljubav najvažnija njima će doneti mogućnost da uživaju u čulnoj ljubavi i zadovoljstvima i radostima koje potiču od senzibilnosti i uživanju u lepoti ljubavi, ili umetnosti, muzici i posebno lepoti prirode.

Svoj natalni, godišnji, uporedni horoskop, ili astrološke konsultacije za kraći preriod po povoljnoj ceni.Usmeno i pismeno tumačenje horoskopa, za periode i od pola godine i kraćih od nekoliko mesec do nekoliko dana. Tarot tumačenja po izuzetno povoljnim cenama. Telefon 060 54 54 254.28
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu