02,.06. Mesec u Lavu u kvadratu sa Venerom, injkonukciji sa Neptunom i sestilu sa Suncem u Blizancima

Ići dole

02,.06. Mesec u Lavu u kvadratu sa Venerom, injkonukciji sa Neptunom i sestilu sa Suncem u Blizancima

Počalji  Astrotanja taj Pon Jun 02, 2014 11:49 am

02.06. Mesec je u Lavu i u popodnevnim i ranim posle podnevnim satima u kvadratu sa Venerom u Biku. Emotivnog preterivanja i preuveličavanja bi moglo biti više, kao i potrebe za prenaglašenim osećanjima, ili zadovoljstvima, kako u ljubavi, tako i u nedostatku iste u konzumiranju hrane, ili kupovinama. Moguće je prejedanje, pojačani apetit, ali i veća sklonost ka odmoru, pasivnosti, sticanju unutrašnjeg mira koja donosi 6 lunarni dan, koji je povoljan za to, posle promena koje su juče nastupile.

Ovaj lunarni dan zvani Gamajan, povoljan je za prorocanje budućnosti, telepatskom radu, gatanju, ali i na daljinu, jer su intuicija i telepatija pojačane. Mesec će u večernjim satima biti u 17-19 biti u injkonuciji sa Neptunom u Ribama i nešto skriveno može izaći na svetlo dana, jer je Mesec u Lavu, a Sunce u Blizancima, koje može razumski protumačiti, povezti mentalno, doneti informacije o tome.

Mesec u Lavu je u 16-18 sati u injkonukciji sa Neptunom u Ribama donosi mogućnost da intuiciju koristimo na specifično način, odnosno povezujemo sa simbolikom, što zahteva i nešto umešnosti u povezivanju.

Mesec u Lavu ispoljava više strasti u ispoljavanju osećanja i može da donese i sebične želje, da dovede do sukoba želja, do emotivnih problema, ljubavnih problema, ili problema sa decom. Važno je da se potrudite da ne preterujete, preuveličavate i od "komarca, ne napravite magarca", ako vaše emotivne potrebe ili želje ne budu ispunjene. Mesec u Lavu je nestrpljiv, posebno ko ga ima u natalu, pa nastojte da se malo više kontrolišete, da ne bi ste nepovoljno delovali na neku vezu do koje vam je stalo.

Neki od nas biće skloni i preterivanju u trošenju novca, na nešto što je često luksuz, ili suplje nego što ste planirani. Kupovine u popodnevnim satima je zato poželjno izbegavati.

U noćnim satima Mesec je u trigonu sa Suncem u Blizancima i to će doneti pozitivnu energiju, više usklađenosti u odnosima, posebno ljubavnim. Razum i osečanja će biti usklađena i bolje raspoloženje , više radosti življenja, povoljnije vreme za ljubav i zadovoljstva biće pri kraju ovog dana. Što će mnogima , posebno osobama u vazdušnim i vatrenim znacima doneti lep završetak dana.

Svoj natalni, godišnji, uporedni horoskop, ili astrološke konsultacije za kraći preriod po povoljnoj ceni.Usmeno i pismeno tumačenje horoskopa, za periode i od pola godine i kraćih od nekoliko mesec do nekoliko dana.
TAROT TUMAČENJE U IZUZETNO POVOLJNOJ CENI. Telefon 060 54 54 254
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu