14/15.06. Mesec je u Jarcu u trigonu sa venerom i sekstilu sa Saturnom, Mars u Vagi je u kvadratu sa Plutonom u Jarcu

Ići dole

14/15.06. Mesec je u Jarcu u trigonu sa venerom i sekstilu sa Saturnom, Mars u Vagi je u kvadratu sa Plutonom u Jarcu

Počalji  Astrotanja taj Ned Jun 15, 2014 12:34 am

U noći 14. na 15. 06. Mesec je u Jarcu u trigonu sa Venerom koja polako izlazi iz opozicije sa retrogradnim Saturnom, ali je i u sekstilu sa njima. Vraćanje u prošlost sada je nešto lepše nego prethodnih dana. Mesec u povoljnim tranzitima dobro utiče na raspoloženje, ne mrači kako to ponekad ume kada je u ozbiljnom, radnom i ambiociznom znaku kakav je Jarac.

Uspomene su lepše, a stvarnost izgleda u ovim noćnim satima nešto lepša i lakša kada je Mesec u kontaktu sa Venerom u Biku. Teži se emotivnoj sigurnost i rado bi da se smirimo u nečemu što nam je poznato i stvarno, opipljivo i donosi nam mir.

18. lunarni dan -Ogledolo- je započeo izlaskom Meseca u 21. 28 i donosi nam upravo ono što smo zaslužili, onima kojima će se u toku ovog dana, koji traje do sutra uveče u približno ovo doba se dešavaju dobre stvari, prijatnosti on je postupao pravilno, a onima kojima će se pojavljivati problemi, oni moraju da menjaju svoju stvarnost, tako što će menjati nešto kod sebe, rade na svojim negativnim karakternim crtama, menjaju i, koriguju, da bi sledećeg 18. lunarnog dana, za 29. dana doživeli lepša i bolju stvarnost.

Obratite pažnju ovih dana na svoje aktivnosti, one zahtevaju više upornosti, borbe, izdržljivosti, jer je Mars u Vagi u kvadratu sa Plutonom retogradnim u Jarcu. Ovo lako može da dovede do borbe, konflikata, sukoba ili povreda. Neko može da vas ograničava, blokira, kazni, povredi, ili svojom nadmoćnošću blokira. Zato pamet u glavu i oprezni budite u svim izazovima i napadima, ako vam se dešavaju! Srljanje i protivljenje neće vam pomoći, bolje je zaustaviti se, odustati ili promeniti strategiju, jer Venera dispozitor Marsa u Vagi je sada za miroljubivo rešenje i može umanjiti tenziju, ako se rešite da do onoga do čega vam je stalo ne pokušavate da dođete na silu, već na suptilniji način. To možeda bude ili uz pomoć neke osobe koja može da pomogne u rešavanju problema, a koja je u simbolici Venere u Biku. Tada će se sukobi pozitivno razrešiti. Dobor je da se ako možete da se kontrolište svoja osećanja, a to će vam omogućiti u Jarcu. Ove noći ćete to moći, jer je Mesec u Jarcu u sekstilu sa Saturnom.

Dobro je da se i malo osamite, jer će to umanjiti mogućnost da dođe sukoba, a Mesecu u Jarcu odgovara samoća i boravak u prirodi, posebno na planini može da mu bude lekovito za vašu dušu.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu